بیتحرکی مردم ایران به مرز هشدار رسید
سرپرست فدراسیون ورزش های همگانی میگوید سلامت ملی مردم ما به مخاطره افتاده و دیگر وقت تعارف کردن نیست.
خبرگزاری ایسنا: سرپرست فدراسیون ورزشهای همگانی میگوید سلامت ملی مردم ما به مخاطره افتاده و دیگر وقت تعارف کردن نیست.
افشین ملایی در گفتگویی با بیان اینکه در حال حاضر کم تحرکی مردم به یک مسئله و مشکل ملی تبدیل شده است، اظهار کرد: برای تغییر این رفتار باید از رویکردهای علمی مطابق با استانداردهای جهانی استفاده کنیم.
در حال حاضر رویکرد بازاریابی اجتماعی یک روش علمی در جهان برای این منظور است و این موضوع باید در وزارت ورزش نهادینه شود که در حال انجام آن هستیم تا در نهایت با شناخت عمیق از عموم مردم، برنامههای موثر برای ایجاد تغییر در رفتار آنها را اعمال کنیم.
سرپرست فدراسیون ورزشهای همگانی درباره ارائه آمارهای متناقض که یکی از آنها آمار ۲۱ درصد فعالیت ورزشی مردم و حتی کمتر از آن از سوی متخصصان است و دیگری آمار ۵۱ درصدی است، گفت: ما از یک طرف آمار ارائه شده از سوی سازمان آمار را داریم که اعلام کرده ۵۱ درصد مردم فعالیت ورزشی دارند اما از سوی دیگر طبق آمار مسئولان وزارت بهداشت میبینیم که بیماریهای مختلف در جامعه به شدت رو به افزایش است، بطور مثال در آخرین پایش فشار خون در میان مردم مشخص شد که ۳۰ میلیون و هفتصد هزار نفر از مردم ایران که حدود ۴۰ درصد جمعیت ایران است به فشار خون مبتلا هستند.
وی تصریح کرد: این امر نشان میدهد میزان فعالیتهای ورزشی مردم ایران برای پیشگیری از بیماریها کافی نیست. وزارت ورزش با اصلاح سیاستها و تمرکز بر توسعه ورزش همگانی با همراهی و کمک صدا و سیما، آموزش و پرورش،جمعیتهای کارگری، وزارت بهداشت، وزارت کار و ... باید چاره جدی برای این وضعیت و بهبود آن بیندیشند. شورای عالی ورزش باید با حضور ریاست جمهوری و وزرا تشکیل شود تا با پیگیری و انجام روشهای علمی و درست در دوره زمانی ۱۰ تا ۱۵ ساله شاهد بهبود این وضعیت باشیم.
ملایی با تاکید بر اینکه متاسفانه وضعیت ورزش در جامعه مناسب نیست، گفت: آمارها نشان میدهد مردم ایران ورزش را جدی نمیگیرند. مسئله جدی امروز جامعه ایران کم تحرکی است که باید با برنامه ریزی درست و اجرای آنها این رفتار را تغییر دهیم نه اینکه مدام دنبال برگزاری رویداد ورزشی باشیم، کما اینکه طی سالهای گذشته رویدادهای زیادی برگزار شد اما یا مردم از آن استقبال نکردند و یا اینکه موقتی بوده و به تغییر رفتارشان منجر نشده است.
مدیر کل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در پایان گفت: به سمتی حرکت میکنیم که در هر استان حداقل بتوانیم از متخصصان ورزشی استفاده کنیم. افرادی که تخصصی در ورزش ندارند باید اجازه بدهند متخصصان امر کار را به دست گیرند و جامعه را از وضعیت فعلی نجات دهند. سلامت ملی ما به مخاطره افتاده و دیگر وقت تعارف کردن نیست.
نظر کاربران
همه اینا مریوط به مشکلات اقتصادی هست،پول داشته باشی مجبور نیستی تا ۸ شب سر کار باشی بعدش هم بیایی خسته ورزش نکنی،صبح هم که دیگه ۶ صبح بیدار بشی بری سر کار دیگه چی میمونه واسه مردم،
ورزش کردن هم روحیه خوب میخواد