چشمی - استقلال؛ اختلاف بر سر مدت قرارداد
مدافع فصل گذشته تیم فوتبال استقلال برای تمدید قرارداد با این باشگاه بر سر مدت قراردادش اختلاف دارد.
ورزش سه: روزبه چشمی در فصل نقل و انتقالات با پیشنهادهای از سوی رئال ساراگوزا و اوئسکای اسپانیا و همچنین الاهلی قطر روبرو بود به این پیشنهادها پاسخ منفی داد تا دوباره بحث تمدید قرارداد او با استقلال سر زبان ها بیفتد.
روزبه چشمی از طریق مدیربرنامه هایش در روزهای گذشته مذاکرات مثبتی با امیرحسین فتحی داشته است اما دلیل امضا نشدن قرارداد مدت آن است، جایی که استقلالی ها می خواهند قرارداد چشمی هم دو ساله باشد اما مدافع فصل گذشته آبی ها می خواهد حتما قرارداد یک ساله امضا کند.
روزبه چشمی با توجه به شرایط سنی اش امیدوار است فصل بعد بتواند حضور در فوتبال اروپا را تجربه کند و به همین دلیل قراردادی بالاتر از یک سال با استقلال امضا نمی کند و باید دید در روزهای آینده آیا این اختلاف حل خواهد شد یا نه.
نظر کاربران
این عنتر رو هیچ جا نمیخوان
بدرد استقلال نمیخوره
پشمك حاج عبدالله چقدر فيس عفاده داره ..خوب دو سال ببند
اصلا اینو نمیخوایم تو استقلال شناخته شد حالا برای استقلال قیافه میگیره. هیچ تیمی اینو نگرفته دوباره میخواد بیاد تو استقلال که چی بشه.