۸۷۰۵۴۶
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

توافق مورینیو و ونگر بر سر هری کین؛ گُم بود!

ژوزه مورینیو و آرسن ونگر، هر دو معتقد بودند هری کین هنوز به مرز آمادگی نرسیده است.

ورزش سه: تاتنهام دیشب در شرایطی در فینال لیگ قهرمانان با دو گل مغلوب لیورپول شده و از رسیدن به عنوان قهرمانی باز ماند که هری کین که بعد از هفته ها از بند مصدومیت رها شده بود، نتوانست در جریان بازی تاثیرگذار ظاهر شود و اسیر یارگیری فشرده مدافعان لیورپول شده بود؛ موضوعی که هم ژوزه مورینیو و هم آرسن ونگر به آن صحه گذاشتند.

توافق مورینیو و ونگر بر سر هری کین؛ گُم بود!

مورینیو گفت: "به نظر من هری کین در جریان بازی گم بود و دیده نشد. او در حالت عادی عادت دارد به عقب آمده و بین خطوط حریف حرکت می کند. هری کین در این شرایط توپ را گرفته و گاهی می چرخد و به مدافعان کناری پاس داده و خودش حرکت می کند، اما در فینال مقابل لیورپول او تحرک همیشگی را نداشت."

آرسن ونگر نیز بین نیمه در مورد عملکرد هری کین گفت: "ما خیلی در مورد او صحبت کردیم و مشخص است که هری کین هنوز آماده نیست. در واقعا فقط حرکات سون هیونگ مین آنهم خصوصا پشت سر ترنت الکساندر آرنولد خطرناک بود و او تنها تهدید خط حمله تاتنهام بود.

به نظر می رسد هری کین هنوز بعد از مصدومیت آماده بازگشت به میادین نشده است و در جریان نیمه اول چیزی از او در زمین مسابقه ندیدیم."

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج