والورده: اسپانیول با ۵ دفاع بازی کرد
سرمربی بارسلونا پس از پیروزی در دربی کاتالونیا گفت: وقتی تیمی دفاعی بازی می کند سخت است که بتوانید برای خودتان فضاسازی کنید.
خبرگزاری فارس: شب گذشته در چارچوب هفته بیست و نهم لالیگا از ساعت ۱۹ و ۴۵ دقیقه بارسلونا در دربی کاتالونیا میزبان اسپانیول قرار گرفت و توانست به برتری ۲ بر صفر دست یابد.
والورده، سرمربی بارسلونا پس از این برد گفت: اسپانیول در این بازی با ۵ دفاع بازی کرد. وقتی تیمی دفاعی بازی می کند سخت است که بتوانید برای خودتان فضاسازی کنید. بسیاری از تیم ها به این سبک بازی می کنند و به نظرم این روش بدی نیست.
وی افزود: این خیلی خوب است که بعد از گلزنی مسی رقیب بهم ریخت. امیدواریم به این روند کسب نتایج ادامه دهیم. جدول بازی ها در این روزها فشرده است و باید ببنیم که می توانیم به مسی استراحت بدهیم یا نه. درباره قهرمانی در لالیگا باید بگویم که اگر در لیگ انگلیس یا آلمان بود می توانستیم صحبت از قهرمانی بزنیم ولی اینجا وضعیت متفاوت است. ۳ سال قبل ما در هفته ۲۹ با اتلتیکو مادرید ۸ امتیاز بالاتر و از رئال ۱۲ امتیاز بالاتر بودیم و آن فصل را با اختلاف یک امتیاز از رئال قهرمان شدیم.
ارسال نظر