یوونتوس در شرف امضای قرارداد با جک ویلشر
بنابر گزارش منابع ایتالیایی، یوونتوس، قهرمان بلامنازع هفت دوره اخیر سری آ ایتالیا در آستانه امضای قراردادی ۴ ساله با جک ویلشر، بازیکن سابق آرسنال است.
وبسایت نود: بنابر گزارش منابع ایتالیایی، یوونتوس، قهرمان بلامنازع هفت دوره اخیر سری آ ایتالیا در آستانه امضای قراردادی ۴ ساله با جک ویلشر، بازیکن سابق آرسنال است.
به گزارش وبسایت نود، نشریات ایتالیایی از پیشنهاد دستمزد سالانه چهار و نیم میلیون یورویی با قراردادی چهار ساله از سوی یوونتوس به جک ویلشر که قراردادش با آرسنال تمام شده و بازیکن آزاد محسوب می شود خبر داده اند.
طی هفته گذشته آرسنال لیستی مشتمل بر بازیکنانی که دیگر به آنها نیازی ندارند و قرارداد آنها تمدید نخواهد شد یا در لیست فروش قرار خواهند گرفت را منتشر کرد که نامی از جک ویلشر در بین آنها نبود. این بدین معناست که باشگاه پیشنهادی جهت عقد قرارداد جدید به این بازیکن پیشنهاد کرده و منتظر پاسخ وی است.
شایان ذکر است که ویلشر ۲۶ ساله مورد توجه میلان هم قرار دارد و احتمالا طی هفته آتی وضعیت آینده این بازیکن مشخص خواهد شد.
ارسال نظر