۷۲۱۱۴۱
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

دلایل جالب ونگر برای رد پیشنهادات رئال مادرید

آرسن ونگر، سرمربی سابق آرسنال از رد پیشنهاد رئال مادرید در چند مقطع سخن گفت.

ورزش سه: آرسن ونگر، سرمربی سابق آرسنال از رد پیشنهاد رئال مادرید در چند مقطع سخن گفت.


ونگر که در پایان این فصل و بعد از 22 سال از آرسنال جدا شد، در طول دوران هدایت این تیم مورد توجه تیم های بزرگی قرار گرفت اما همیشه به توپچی ها وفادار ماند.

دلایل جالب ونگر برای رد پیشنهادات رئال مادرید


ونگر گفت: "زمانی که در حال ساخت ورزشگاه جدید بودیم بانک اسپانسر از من خواست 5 سال تعهد ماندن بدهم و در همان مقطع رئال مادرید خواهان من بود اما من ترک آرسنال را در آن مقطع خیانت می دانستم.

در کل رئال مادرید 2 یا 3 بار برای جذب من تلاش کرد و من از بچگی نیز به این باشگاه علاقه داشتم اما آرسنال در شرایط حساسی قرار داشت.

انتقال به رئال مادرید همیشه شما را وسوسه می کند زیرا آنها به من پیشنهاد دادند کنترل کل اتفاقات باشگاه را در دست بگیرم. در نهایت من پیشنهاد رئال مادرید و بسیاری تیم های دیگر را رد کردم اما در پایان از کاری که انجام دادم خوشحال بودم.

من پیشنهاد تیم ملی انگلیس را نیز چند بار رد کردم زیرا علاقه داشتم هر روز درگیر فوتبال باشم. من معتقد بودم بهتر است یک انگلیسی هدایت تیم ملی را بر عهده داشته باشد زیرا این کشور سرمربیان باکیفیتی در اختیار دارد و صحیح نبود من مربی سه شیرها شوم."

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج