۶۸۴۴۱۵
۳۰ نظر
۵۰۰۰
۳۰ نظر
۵۰۰۰
پ

سوالاتی ساده از برانکو ایوانکوویچ

پرسپولیس در حالی دربی را باخت که برخی تصمیمات برانکو ایوانکوویچ، سوالاتی را در اذهان ایجاد کرده است.

خبرآنلاین: پرسپولیس در حالی دربی را باخت که برخی تصمیمات برانکو ایوانکوویچ، سوالاتی را در اذهان ایجاد کرده است.

برانکو ایوانکوویچ در سال های اخیر بهترین مربی فوتبال ایران بوده و بهترین تیم لیگ برتر را نیز ساخته است، تیمی که از ابتدای نیم فصل دوم قهرمانی را قطعی می کند و نمایش های دلپذیری را ارائه‌ می‌کند. آن ها در اکثر مسابقات پیروز می شوند و آنقدر خوب هستند که انتظارات را بالا و بالاتر ببرند اما برخی شکست ها، کام هواداران این تیم را تلخ و همچنین شبهات و سوالاتی را در اذهان ایجاد می کند. البته انتخاب نفرات داخل زمین و تعویض ها برعهده سرمربی است و تاکتیک ها را نیز او تعیین می‌کند اما در نهایت نیز باید پاسخگوی رسانه ها و هواداران باشد. قهرمانی در لیگ دستاورد بزرگی به شمار می رود اما دلیل نمی شود به این دلیل، از پروفسور ایوانکوویچ انتقاد نکرد.

حسین ماهینی در این فصل نقص هایی جدی دارد. اگرچه در بسیاری از مسابقات تجربه بالا و قدرت تدافعی مناسبش به کار سرخ ها آمده اما واقعیت این است که او نمی تواند به طور تمام و کمال وظیفه یک دفاع کناری را انجام دهد و روی نیمکت نیز ستاره ای چون صادق محرمی نشسته که هم از قدرت جوانی بهره می برد و هم توان دریبلینگ و سانتر دارد. همانطور که در دربی ۸۶ مشاهده شد، محرمی پس از حضور در زمین از سمت راست فعالیت های بسیار خوبی داشت و موثر ظاهر شد اما چرا برانکو ایوانکوویچ او را از ابتدا به میدان نفرستاد؟

عدم استفاده از سیامک نعمتی نیز دیگر شبهه قابل بحث در ترکیب پرسپولیس است. او در دو بازی اخیر گلزنی کرده بود و در اوج آمادگی به سر می برد و انگیزه بالایی هم داشت و در صورت فیکس بودن محرمی، می توانست یکی از تعویضی های کارگشای پرسپولیسی ها باشد و حتی در غیر این صورت نیز می شد از نعمتی استفاده کرد اما برانکو ۹۰ دقیقه این بازیکن با انگیزه را روی نیمکت نشاند. شاید سرمربی با دانش سرخ ها نکته ای از او در تمرینات دیده بود و شاید هم دلیل دیگری برای عدم استفاده داشت اما حق هواداران پرتعداد پرسپولیس و همچنین دیگر اهالی فوتبال این است که دلیل تصمیم برانکو را بدانند.

محسن مسلمان ۹ پاس گل داد و سپس به نیمکت تبعید شد. در بازی های قبلی می شد این تصمیم برانکو را توجیه کرد اما در بازی دربی، شاید استفاده از مسلمان نتیجه را به نفع پرسپولیس رقم می زد و گره بازی را باز می‌کرد. اما جدا از همه این مسائل، سرمربی سرخ ها باید پاسخگوی این باشد که چرا حتا یک دقیقه به مسلمان بازی نمی دهد؟ آیا او مشکل غیرفنی دارد یا فنی؟ آیا شایعات رسانه ها درست هستند؟ هدف طرفداری از مسلمان یا هیچ بازیکن دیگری نیست و هدف، شفاف سازی است، دوست داریم برانکو همچون همیشه هر آنچه که هست را بگوید.

احساس می شد نبود منشا، کار مدافعان استقلال برای مهار علیپور را راحت کرده بود چرا که در بازی های قبلی، منشا با دوندگی و جنگندگی، فضا را برای کار علیپور بیشتر می کرد و حتا زمان حضور منشا در این بازی هم تحرکات و فعالیت های خط حمله سرخ ها افزایش یافته بود.

دلیل برانکو برای استفاده از یک مهاجم در این بازی چه بود؟ شاید استدلال سرمربی موفق تیم پرسپولیس، ایجاد تراکم در خط هافبک باشد اما می شد با استفاده از ۲ مهاجم و تغییرات تاکتیکی ساده نیز کمبود نفرات در میانه میدان را جبران کرد، همانطور که پرسپولیسِ برانکو بارها این کار را انجام داده بود.

اما سوال آخر راجع به ترکیب؛ پرسپولیس با ترکیبی وارد زمین شد که پیش تر استفاده نکرده بود، آیا دربی به عنوان مهم ترین بازی فصل، محلی برای آزمون و خطا و امتحان ترکیب جدید است؟!

راهکار اصلی تیم پرسپولیس برای رسیدن به دروازه تیم استقلال چه بود؟ آن ها توپ را به کناره ها می بردند اما بازیکنی که بتواند سانتر کند، در ترکیب پرسپولیس دیده نمی شد و مدافعان کناری استقلال نیز به خوبی فعالیت قرمزها را خنثی می کردند. شوت ها نیز کاملا ابتدایی به نظر می رسیدند و بیشتر از روی درماندگی در دور زدن مدافعان کناری و سانتر کردن بودند. کارهای ترکیبی، پاس های کوتاه و پیاپی و تنگ تر کردن حلقه محاصره مانند بازی های قبلی به هیچ وجه دیده نمی‌شد.

اما نمی توان تمام تقصیرات را بر گردن برانکو انداخت. بیش از نصف بازیکنان تیم پرسپولیس، در حد و اندازه های خود نبودند. سردرگم و پراشتباه بازی می کردند و نمی توان برانکو را دلیل این تعداد اشتباه فردی دانست. در هر حال، تیمی که او ساخته اقتدار کافی برای قهرمانی را دارد اما او باید مراقب باشد که پرسپولیس به سراشیبی سقوط نیفتد و همچون گذشته، روز به روز بهتر شود و با رفع نقص های فعلی، تیم را جهت بازی های آسیایی آماده کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پرسپولیس سوراخه

  • بدون نام

    نویسنده لنگی اگه خیلی میسوزه هم پماد مخصوص هست هم آب.
    بریز اونجا که میسوزه

    پاسخ ها

    • ایرانی

      فاصله تیم اف سی کیسه با صدر جدول رو اگه اسنپ بگیری حدود 15/5 کرایشه

    • Mohammad

      کیسه کش هنوز زیر ماهستید

  • بدون نام

    پرسپولیس سوراخه

  • دکتر ایرانی

    .




    4-3-2-1 سیستم مردان ترسو




    .

  • مردم ایران

    با سلام
    من کاملا با نظر نویسنده موافقم و دقیقا همونهایی رو گفت که من مدنظرم بود . برانکو در این بازی باترکیبی بازی کرد که پرسپولیس هیچ وقت عادت بهش نداشت.
    مرسی از نویسنده محترم

  • بدون نام

    برانکو انقدرترسو بازی درآورد ک این ترسو ب بازیکنان هم تزریق شد،،،هیچکس درحدنصف خودش هم بازی نکرد،،،ماهینی وربیع خاه هم وقتی برانکو از ایران بره تودسته دو هم بازی بهشون نمیدن،،این خط ،این نشان

    پاسخ ها

    • مهدی غلامی

      فکر میکرد استقلال ضعیفه

  • بدون نام

    خبر آنلاين حالا تا سال آینده تز بده تا این باخت را هضم کنی یک سال باید بسوزی وخالیبندی کنی حمایتهای کور کورانه برای لنگیها انجام بدی واز تمام کارهای غیر قانونی این باشگاه حمایت کنی وسرپوش بزاری

  • بدون نام

    متاسفانه تجربه این دوسال نشون داده که برانکو،مربی بازی های بزرگ نیست چ نمیتونه تصمیمات درست وحسابی بگیره،،،دیروز واقعا حرص خوردم"!درصمن مطلبتون حرف دل ما بود،،سپاس

  • محمدرضا علی نژاد

    سلام ضمن تب یک قهرمانی پرسپولس انشالله در ادامه با قدرت ظاهر شد و در آسیا به قهرمانی برسید.

  • شش تایی ها

    کلا پرسپولیس هر وقت به استقلال باخت به تفکرات لجبازانه برانکو در قبال بازی ندادن به بازیکنان تاثیر گذارش باخت.
    مثل اون دربی که رضاییان آماده رو نیمکت نشین کرد تا بازی رو 3-2 باختیم.کمی گذشت و رافت در قبال جوانان نتیجه موثر تری خواهد داشت تا لجبازی و تنبیهای که تیم ضرر بکنه و دل هوار بشکنه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      لنگی جان نویسنده لنگ عزیز.اینذهمان برانکو که توی گزارش چند روز قبل خودت نوشته بودی برانکو باهوشتر از شفره .چرا هروقت میبازید اینقدر زود جبه میگیرید از بازی رفت دو تیم کاملا مشخص بود که تیم استقلال این بازیو میبره بازی قیلی استقلال باخت ولی این باخت کجا و اون باخت کجا باخت دور رفت استقلال کاملا نا عادلانه بود و حد اقل نتیجه مساوی ویا حتی برد استقلال باید میبود ولی این باخت پرس پولیس بدو خلق حتی یک موقیت خطرناک ورو اوردن به.توپ های هوایی که مال دهه های گذشته بود کاملا اختلاف این دو مربی را مشخص میکنه شفر دور رفت فقط ده روز با تیم کار کرد و میتونست بازی را ببره یا حق

  • بدون نام

    آقا جون این تصمیمات رو برانکو نگرفته،این همش بر میگرده به توافقات صورت گرفته در چند شب قبل که پرسپولیس ببازه.
    مهم اینه که ملت دو سر کار گذاشتن. والسلام.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اقا جان .تبانی بود چرا اینقدر دست وپا زدین که مساوی بشه بازی حتی بیران وند هم جلو امدذکه گل بزنه بهونه گیری از سوزش جلودگیری نمیکنه بلکه بدترش میکنه خخخخخ

  • افشین

    بزرگترین ضعف پرسپولیس ربیع خواه بود دیروز
    گل رو هم رو اشتباه بچه گانه این آقا خوردیم که یه توپ ساده رو نمیتونه پاس بده وسط زمین خورد زمین.
    هیچ مربی تو دنیا وقتی رو نیمکت نوراللهی و منشا و نعمتی و مسلمانو داره همچین بازیکنیو فیکس نمیذاره

  • مهرشاد

    متاسفانه برانکو آنجا که باید تصمیم درست بگیره، نمیگیره. مربی خوبیه ولی هوادار لج و لجبازی رو نمیفهمه. کاش استقلال رو میبردیم اما قهرمان نمیشدیم. از دیروز تا حالا حالم گرفته هست. آخه چرا ما همش جلو آبی پوشان مشکل داریم؟ بازم خدا رو شکر که بیشتر نخوردیم. حقمون دو یا سه تا بود لااقل. ما خیلی بدیم. قهرمانی کوفتمون شد. کاش از اول استقلالی شده بودم. هر چی باشه دو بار قهرمان آسیا شده ولی ما چی؟ هنوز فینال آسیا رو هم ندیدیم.راست میگن که لنگی هستیم. (افکار لنگیها از دیروز تا حالا)خخخخخخخخخخخ

  • بدون نام

    هرچند از باخت ناراحت شدم و بازی مخصوصا در نیمه اول اصلا خوب نبود ولی خواهش میکنم بر اعصاب خود مسلط باشید هم دشمن را شاد نکنید و هم بگذارید آرامش به تیم برگردد.
    ما بازی های بزرگی در پیش داریم

  • بدون نام

    فوتبال سیاسی از قبل اقایان نتیجه را مشخص کردند

  • م ح

    خدا ازش نگدرد برانکو که مارا جلو استبلالیها سرافکنده کرد این اقا بعد چند سال زندگی تو ایران هنوز نمی فهمد ما قهرمان حهان بشیم در برابر استقلال بیازیم اون قهرمانی بدرنمیهورد وپشیزی ارزش ندارد مربی اینقد لحباز بدرد تیم پرسپولیس نمیخورد تو این دوسال چه بازبکتانی فدای لجبازی این مربی شدن واگر پرسمولیس الان اینحاست بخاطر این است بهترین بازیکنان ایران در اختیار دارد نه برانکو لجباز

  • مهدی غلامی

    حق استقلال هم بود ببره

  • محمد ص

    سلام کاملا با نظر کارشناسی شما موافقم ای کاش برانکو و مشاورانش این مطالب را بخوانند برانکو یه بازی ماهینی و ربیع خواه را نیمکت نشین کنه و به جای اونا که محرمی و مسلمان بازی کنند بعد طراوت را در پرسپولیس ببینه

    پاسخ ها

    • پرسپولیسی سه آتیشه

      محرمی و مسلمان که وضعشون بدتره لنگی

  • بدون نام

    متن فوق کلا کارشناسی نوشته شده بود...ولی باخت آنهم بایک اشتباه خیلی دست برتربه حریف نمیدهد..درست یک دقیقه بعدهمان اشتباه را تیم حریف کردواین شجاع بودکه قدرتوپ را ندانست...نیمه دوم هم کلا ازفوتبال ایران بویی نبرده بود...بهرحال قهرمانی هم مزدبزرگیست...به مربی وبازیکنان وهواداران تبریک عرض میکنیم...اینکه پرسپولیس عقب گردکرده شکی درش نیست....ازبازی گسترش به بعدنشاط تیمی دیده نمیشودواین نکته اییست که برانکو بایدعلتش راپیدا کند..

  • بدون نام

    مرگ بر برانکو

  • علی

    سلام، پرسپولیس دیروز نباخت بلکه چهار روز پیش تو اون جلسه کذایی که خبرگزاری ها هم بهش اشاره کردن باخت،، باخت مهندسی شده مبارک اسقلال،، گردن پادوانی چطوره، بگید دیگه به صدر جدول نگاه نکنه،،، تازه این قدش بلنده اگه دیگران نگاه کنن چه بلایی سرشون میاد..

  • جانم حسین

    با سلام اینکه با یه باخت یا یه برد بخواهی در مورد همه چیز قضاوت کنی فکر کنم اصلا منطقی نیست ما باید فرهنگ نقد سازنده و باز افرینی رو یاد بگیریم

  • حمید

    تیم کیسه اینقدر بدبخت و ذلیل شده که واسه به تعویق انداختن جشن قهرمانیه سرورش جشن میگیرن،،خوش باشید بیچاره‌ها،،ما که دبل قهرمانیم شما فکر خودتون باشید،،خخخ

  • حمید

    لقب لنگ هم خنده داره و هم بهش میاد پرسپولیس لنگی واااااااااااای چقد بهش میاد. آخه اومدن تا این حد؟ یادمه یه دوس داشتم هی بمن میگفت من لنگی ام آخرش فهمیدم که منظورش لنگی از جنس فوتبال رو میگه. آحه با اون ترکیب بد ریخت شکم برآمده مال فوتبال نبود که آدم حدس بزنه فوتبالیه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج