جلالی: نمیتوانیم برنامهریزی قوی داشته باشیم
سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران تأکید کرد که با وقفههای ایجاد شده در مسابقات لیگ برنامهریزی قوی امکانپذیر نیست.
خبرگزاری تسنیم: مجید جلالی در نشست خبری پیش از بازی پیکان - گسترش فولاد، اظهار داشت: ما سعی میکنیم کارمان را بازی به بازی پیش ببریم، چون با وقفههای لیگ نمیتوانیم برنامهریزی قوی داشته باشیم.
وی افزود: ما سعی میکنیم از وقفهای که در نفس خودش آسیبرسان هست، بهترین استفاده را داشته باشیم و تهدید را به فرصت تبدیل کنیم. ما شرایط خوبی داریم و بازیکنانمان هم اشتیاق به پیشرفت دارند. این روند بازیکنان کاملاً امیدوارکننده است. من مطمئنم فردا یک بازی خوبی و موفقیتآمیز را ارائه خواهیم داد.
سرمربی تیم فوتبال پیکان در مورد غایبان تیمش در دیدار مقابل گسترش فولاد گفت: باسی به دلیل مصدومیت به این دیدار نمیرسد و یک محروم هم داریم که بازیکن تیم امیدمان است. به جز این دو نفر دیگر بازیکنانمان هستند.
جلالی در پاسخ به پرسش خبرنگاری که از او در مورد تغییر و تحولات تیم گسترش فولاد پرسید، تصریح کرد: وقتی ۳۰ بازی در ۱۰ ماه برگزار میشود طبیعی است تحولات زیادی در تیمها صورت خواهد گرفت. ما سعی میکنیم شکل بازی و آخرین وضعیت تیمهای مقابل را رصد و بررسی کنیم و براساس آن به میدان برویم.
وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگاری که از او در مورد امیدهایش برای رسیدن پیکان به صدر جدول پرسید، گفت: این چیزی است که هر کسی دوست دارد و دوست دارد در کارش به آن برسد، اما ما باید ظرفیتهای خودمان را هم درنظر بگیریم. ما از لحاظ بودجه جزو تیمهای متوسط و حتی متوسط رو به پایین لیگ برتر به حساب میآییم، اما خوب و با آرامش کار میکنیم و همه ما یک هدف داریم. ما سعی میکنیم از ظرفیتهای خود به بهترین شکل استفاده کنیم. تیم ما در هشت بازی دو شرایط متفاوت داشت، چون ابتدا در باشگاه و تیم آرامش وجود دارد و بعد در بازیکنان اشتیاق به پیشرفت که این نکته عطف تیم و باشگاه پیکان است.
سرمربی تیم فوتبال پیکان با اشاره به فرصت ندادن به مربیان جوان توسط مدیران باشگاهها یادآور شد: من قبلاً هم در این باره صحبت کردهام. وقتی یک گروه مینشینند، یک مربی را انتخاب میکنند و بعد از پنج یا شش هفته به این نتیجه میرسند، انتخابشان اشتباه بود، اول از همه انتخاب اول خودشان را محکوم و زیر سوال میبرند. بهتر است وقتی میخواهند یک مربی را انتخاب کنند اطراف او تحقیق کنند و حداقل یک نیمفصل به او فرصت بدهند. وقتی در هفته پنجم به این نتیجه میرسند که انتخابشان اشتباه بود، این یعنی بدون تحقیق و فکر مربیشان را انتخاب کردهاند.
جلالی در مواجه شدن با این سؤال که شما که عضو کانون مربیان ایران هستید سطح مربیگری در ایران را چطور میبینید، گفت: البته من دیگر در کانون مربیان نیستم، اما ۱۴ سال در آنجا کار کردم. با توجه به شناختی که من از برخی از کشورهای آسیایی دارم، سطح مربیگری ایران خیلی خوب است. اما موضوع اصلی این است که مربیان ایرانی فضایی برای اثبات خودشان ندارند. همچنین ضعف مدیریت نیز یکی دیگر از عوامل این موضوع است. ما همچنین با مشکلی به نام نداشتن ارتباطات مواجه هستیم.
وی در خاتمه تصریح کرد: در اروپا وقتی یک مربی حتی در سطح متوسطی باشد، میتواند در بیش از ۳۰ کشور کار کند، اما در فوتبال ما مربی حتی اگر خوب هم باشد این شانس را ندارد که در جاهای دیگر کار کند، مگر اینکه مقیم یک کشور دیگر باشد و ۲۰ سال در آنجا زندگی کند. در ایران برای مربی که کار خود را اثبات کند، بازاری نیست که این موضوع هم دلایلی صرفاً ورزشی ندارد. شما مربیهای تیمهای پایه ما را ببینید. قبلاً کسی آنها را نمیپذیرفت، اما در یک زمان کوتاه تیم خوبی میسازند. این ملاک نیست که ما مربیان خودمان را با سطح مربیان اروپایی مقایسه کنیم و بگوییم که مربیان ایران سطح بالاتری دارند یا مربیان اروپایی.
ارسال نظر