ملاک هیات مدیره ذوب آهن برای انتخاب سرمربی
هیات مدیره باشگاه ذوب آهن مدتی است که مشغول بررسی برنامه های گزینه های سرمربیگری فصل آینده است بدون اینکه به مربی فصل قبل خسته نباشید بگوید!
با این حال در کمال تعجب هیات مدیره باشگاه ذوب آهن خیلی راحت از نام سرمربی جوان، پرتلاش و با انگیزه فصل گذشته خود گذشت و بدون اینکه حتی به خود حسینی بگویند و از او تقدیر و تشکری خشک و خالی بکنند در رسانه ها اعلام کردند که فصل آینده حسینی سرمربی ذوب آهن نخواهد بود!
بر فرض که مدیران باشگاه ذوب آهن از عملکرد مربی با اخلاق، بی حاشیه و پرتلاش شان ناراضی بودند اما آیا این رسم جوانمردی و معرفت در ورزش است که بدون گفتن یک خسته نباشید با حسینی قطع رابطه کنند؟!
با این شرایط هواداران ذوب آهن و اهالی فوتبال باید باور کنند که هیات مدیره باشگاه ذوب آهن در جلسات گذشته خود واقعا مشغول بررسی و آنالیز برنامه های گزینه های سرمربیگری در فصل آینده بوده است؟! یا اینکه باید شایعه ها را بیشتر به واقعیت نزدیک بدانند که برخی از گزینه های سرمربیگری ذوب آهن و رقبای مجتبی حسینی در حال رایزنی و لابی کردن با مدیران باشگاه هستند.
ظاهرا اعضای هیات مدیره باشگاه بیش از آنکه به برنامه ریزی اصولی سرمربیان مورد نظرشان توجه کنند ذهن خود را متمرکز مسایلی غیرفنی کرده اند! گویا تمام گزینه های سرمربیگری در حال لابی هستند تا بتوانند صندلی سرمربیگری یکی از بهترین و با شخصیت ترین تیم های لیگ برتر را به دست بیاورند اما شاید بهتر است به همه آنها گوشزد کرد که سرنوشت مجتبی حسینی در ذوب آهن در انتظارشان خواهد بود.
از امید نمازی گرفته تا مجید صالح و اسکوچیچ و حتی منصور ابراهیم زاده و امیر قلعه نویی باید بدانند وقتی باشگاهی به راحتی مربی اش را در رسانه ها کنار می گذارد خیلی راحت می تواند از نام آنها نیز عبور کند.
کلام دیگر را هم باید به اعضای هیات مدیره باشگاه ذوب آهن بگوییم اینکه ملاک اصلی شما برای انتخاب سرمربی چیست؟! دستمزد، جوانی، انگیزه، سواد و دانش و یا نتیجه گیری و برنامه محوری و بازیکن سازی؟ حسینی تقریبا همه این موارد را داشت اما شاید لابی قدرتمندی در هیات مدیره باشگاه نداشت که خیلی زود و راحت کنار گذاشته شد به دلیل اینکه مجتبی حسینی تصور می کند که در فوتبال ایران باید خودش را با کار صادقانه ثابت کند غافل از اینکه در کنار تمام فوت و فن مربیگری باید یک لابی گر قوی هم باشی چه در رسانه ها چه در هیات مدیره و چه حتی روی سکوها! این ها برخی از رمز و راز موفقیت مربیگری در فوتبال ایران است که در هیچ کلاس بین المللی مربیگری در جهان تدریس نمی شود و باید درس آنها را در جایی دیگر خوانده باشی! تا بتوانی بعد از چند سال دوری از سرمربیگری در لیگ برتر گزینه اصلی هدایت تیم لیگ برتری شوی.
ارسال نظر