۵۲۳۲۷۵
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

جم شهری ۷۰ هزار نفری با رکوردهای ورزشی

مراسم اختتامیه لیگ دسته اول فوتبال در فصل ۹۵-۹۶ در شهر ۷۰ هزاری جم امروز برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: مراسم اختتامیه لیگ دسته اول فوتبال امروز عصر و پس از بازی پارس جنوبی و بادران در ورزشگاه تختی شهر جم برگزار می‌شود. احتمال دارد در این مراسم مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و حیدر بهاروند رئیس سازمان لیگ و شیعه مدیر شبکه ورزش حاضر شوند.

* شهرستان جم در استان بوشهر و شهری ۷۰ هزار نفری است که به گفته دوراهکی مدیر ورزش و جوانان شهر جم این شهرستان و ۱۲ هزار ورزشکار سازمان‌یافته به نسبت جمعیت‌اش ورزشی‌ترین شهر کشور محسوب می‌شود. این آمار را فدراسیون پزشکی ـ ورزشی بر اساس کارت‌های بیمه صادرشده برای ورزشکاران این شهر اعلام کرده است.

* تیم پارس جنوبی دو فصل پیش در لیگ دسته دوم حضور داشت و در اولین کسب حضورش در لیگ دسته اول توانست به لیگ برتر صعود پیدا کند که این هم یک رکورد برای تیم پارس جنوبی محسوب می‌شود.

* ورزشگاه تختی جم ۱۲ هزار نفری است.

* قرار است شبکه ورزش از ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه تا ۲۰ و ۳۰ دقیقه چهار ساعت برنامه زنده و مستقیم در مورد هفته پایانی لیگ دسته اول داشته باشد.

* پس از قهرمانی پارس جنوبی و حضورش در لیگ برتر سه تیم ملوان، سپیدرود و گل‌گهر شانس صعود به لیگ برتر را دارند که در پایان رقابت‌های امروز، دومین تیم صعودکننده به لیگ برتر مشخص خواهد شد.

* شهر جم ۸۰۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد و همین مسئله کار را برای بازیکنان تیم های مهمان سخت می‌کند.

* تیم پارس جنوبی هفته گذشته قهرمان لیگ دسته اول شد و امروز عصر مراسم اهدای جام قهرمانی و اختتامیه لیگ دسته اول در شهرستان جم برگزار می‌شود.

* قرار است در مراسم امروز مسئولان استانی ازجمله استاندار، نمایندگان مجلس بوشهر، امام جمعه و فرماندار نیز در ورزشگاه حضور پیدا کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج