بایرن مونیخ - رئال مادرید؛ جنگ ستارگان
نبرد امشب میان رئال و بایرن، یادآور نبرد میان دو قدرت اشرافی و بزرگ فوتبال اروپا در ادوار اخیر می باشد.
ورزش سه: نبرد امشب میان رئال و بایرن، یادآور نبرد میان دو قدرت اشرافی و بزرگ فوتبال اروپا در ادوار اخیر می باشد. بدون شک در زمان ابداع فوتبال نیز چنین اتفاقاتی هدف اصلی بنیان گذاران آن نبوده و شائبه هایی که در مورد گوی های سرد و گرم و تمایل یوفا به عدم برخورد قدرت های بزرگ در مراحل پایین تر لیگ قهرمانان وجود داشت، با رویارویی بایرن مونیخ و رئال مادرید به کلی فراموش شد.
اگرچه ممکن است رده بندی یوفا از دید بسیاری، تنها چند گراف آماری بوده و شباهتی فراوان با رنکینگ های منتشر شده از سوی فیفا داشته باشد، اما در این زمینه خاص همه چیز واضح و مبرهن است. به ۵ فصل اخیر نگاه کنید؛ سالهاست رئال رتبه اول و بایرن جایگاه دوم را در اختیار دارد و موضوع بحث فعلی ما در مورد قهرمانی احتمالی لالیگا و فاتح بلامنازع بوندسلیگا می باشد.
در یک سو، کارلتویی قرار دارد که به عنوان بیشترین سرمربی فاتح لیگ قهرمانان، ۳ فصل پیش موفق شد بعد از سالها رئال مادرید را دوباره به قله فوتبال اروپا هدایت کند و روبروی او، زیدانی بر نیمکت هدایت کهکشانی ها تکیه زده که به عنوان دستیار، شریک آنچلوتی در آن افتخار بود و تنها چند ماه بعد از شروع کار خود در دنیای مربیگری، موفق شد یازدهمین لیگ قهرمانان را نیز به تالار افتخارات لوس بلانکوس اضافه کند.
رابطه زیرو و کارلتو، به آخرین دهه هزاره قبل و دوران حضور در یوونتوس باز می گردد. هر دو در تابستان ۲۰۰۱ تورین را ترک کردند؛ اما آنچلوتی در میان انتقادات فراوان و زیدان به عنوان گران ترین خرید تاریخ فوتبال برای رئال مادرید.
این رکورد، ۸ سال در اختیار ستاره شماره ۱۰ تیم ملی فرانسه بود و رونالدو و گرت بیل، به عنوان دو بازیکنی که رکورد زیزو را از آن خود کردند، حالا در تیم تحت هدایت او مشغول به بازی کردن هستند.
در نهایت، قصه درخشان دوران زیزو در مستطیل سبز در فینال ۲۰۰۶ برابر ایتالیا و آن ضربه سر معروف و دریافت کارت قرمز به پایان رسید. اما در همان مقطع، ستاره ای جوان به نام فرانک ریبری در تیم ملی فرانسه ظهور کرد که او محصول باشگاه مارسی بود اما زیدان هرگز فرصتی برای حضور در آن باشگاه فرانسوی پیدا نکرد.
حالا ستاره صورت زخمی بایرن، در کنار فیلیپ لام سالهاست مشغول بازی کردن در مونیخ هستند. فیلیپ لام که قرار بود در فینال ۲۰۰۶ رودرروی زیدان و تیمش قرار بگیرد اما اندیشه های ایتالیایی، کشتی آلمانی ها را در وستفالن غرق کرد.
وستفالن، همان ورزشگاهی است که ستارگانی مانند لواندوفسکی و هوملس قبل از پیوستن به بایرن، با لباس دورتموند در آن به میدان رفتند و این اختلاف را باید بزرگترین تفاوت لالیگا و بوندسلیگا قلمداد کرد. برای اثبات این تئوری، کافیست مروری به واکنش هواداران بارسا در قبال جدایی لوییس فیگو و پیوستن او به رئال مادرید داشته باشید.
همچنین ژابی آلونسو، ستاره خط میانی باوارایی ها نیز یکی از بازینان کهکشانی ها در تجریه شیرین کارلتو و زیدان در فینال لیسبون بود. اما آلونسو پیش از این تجربه یک قهرمانی دراماتیک با لیورپول برابر میلان را در کارنامه دارد. سرمربی میلان در سمت مقابل، کارلتویی بود که حالا هدایت اف سی هالیوود را بر عهده دارد.
زمانی که بایرن مونیخ در سال ۲۰۱۳ برای آخرین بار و با شکست دورتموند در ومبلی فاتح اروپا شد، هنوز تونی کروس ستاره این روزهای خط میانی رئال در آن تیم عضویت داشت. همچنین آرین روبن، زننده گل پیروزی بایرن در آن فینال، روزگاری در ترکیب کهکشانی ها به میدان می رفت که با حضور رونالدو در سال ۲۰۰۹، به سمت درب های خروجی باشگاه هدایت شد.
به نظر می رسد هواداران نیز علاقه ای به ایجاد تغییر در افکار خود نداشته باشند. بایرن و رئال مادرید طی سالهای اخیر همیشه در بین ۵ تیم ثروتمند دنیای فوتبال جایگاه ثابتی داشته اند و بعید به نظر می رسد این جایگاه به این زودی دستخوش تغییر شود.
مادریدی ها و تیم اول آلمان، در رتبه اول و سوم پرافتخارترین تیم های اروپایی از لحاظ فتح عنوان و حضور در فینال قرار دارند و مجموعا تا به حال فاتح ۵۸ جام داخلی شده اند. این دو باشگاه بزرگ، نماینده دو کشوری هستند که قهرمانان جام جهانی در ۲ دوره اخیر به شمار می آیند.
بزرگان فوتبال اروپا اما، با شعارهای مختلفی به مصاف هم خواهند رفت. هواداران آلمانی با استفاده از جمله (ما همانی هستیم که باید باشیم) به استقبال رئالی خواهند رفت که با عبارت (به پیش برو مادرید)، نام خود را جاودانه کرده اند.
هواداران تیم های رقیب، بارها نسبت به این برتری جویی ابراز نفرت کرده اند اما طرفداران بایرن و رئال نسبت به این مسائل بی تفاوت بوده و معتقدند شما برای اول بودن، باید هزینه ای پرداخت کنید که شاید نیز حق با آنها باشد.
این دو غول بزرگ فوتبال اروپا تا به حال ۱۰ بار در مراحل حذفی مقابل یکدیگر صف آرایی کرده اند که سهم هر تیم، ۵ بار صعود به مرحله بعد بوده است.
اما انگار رئال و بایرن تصویری از یکدیگر در آینه می باشند و نکته جالب، تشابه عجیب رکورد دو تیم در بازی های خانگی شامل ۸ پیروزی، یک تساوی و یک شکست می باشد.
اما در آخرین نبرد دو تیم، اوضاع هرگز به وفق مراد ژرمن ها پیش نرفت و تیمی که هدایت آن را پپ گواردیولا بر عهده داشت، با ۴ گل در آلیانس آره نا مغلوب قوهای سپید شد. روی نیمکت رئال، کارلتو سرمربی فعلی بایرن نشسته بود و دستیار او کسی به جز زین الدین زیدان نبود.
امشب، دوباره دوتیم بزرگ و اشرافی اروپا مقابل هم قرار خواهند گرفت و نکته واضح این است که یکی از آنها، در بین ۴ تیم پایانی لیگ قهرمانان غایب خواهد بود.
نظر کاربران
درود بر مادرید مرگ بر مونیخ .....
مونیخو فتح میکنیم درووووووووود بر مادرید