۴۹۶۸۶۰
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

شکست استرومس‌گودست با دروازه‌بانی سوشا

تیم استرومس‌گودست نروژ با حضور ملی‌پوش ایرانی‌اش بازی تدارکاتی برابر سارزبورگ را واگذار کرد.

خبرگزاری تسنیم: تیم استرومس‌گودست نروژ با حضور ملی‌پوش ایرانی‌اش بازی تدارکاتی برابر سارزبورگ را واگذار کرد.

تیم فوتبال استرمست‌گودست نروژ در ادامه دیدارهای تدارکاتی پیش‌فصل جدید لیگ برتر این کشور امروز (یکشنبه) برابر تیم سارزبورگ قرار گرفت و شکست 2 بر یک را پذیرا شد. لیندبرخ در دقایق 27 و 34 برای تیم سارزبورگ گلزنی کرد و تنها گل استرومس‌گودست نیز توسط هاگر در دقیقه 73 به ثمر رسید. سوشا مکانی، ملی‌پوش ایرانی از ابتدا درون دروازه تیم استرومس‌گودست قرار داشت.

تیم استرومس‌گودست مهیای فصل جدید لیگ برتر نروژ می‌شود که از ۱۲ فروردین ۹۶ آغاز خواهد شد. این تیم در فصل گذشته این رقابت‌ها رتبه هفتم جدول رده‌بندی را کسب کرده بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج