وعده فراموش شده کی روش و برانکو
از آغاز لیگ، حدود ۱۸۴ روز میگذرد. ۴ مرداد ماه تا امروز. نکته جالب عدد دقیق تعطیلی هاست.
ایران ورزشی: از آغاز لیگ، حدود ۱۸۴ روز میگذرد. ۴ مرداد ماه تا امروز. نکته جالب عدد دقیق تعطیلی هاست. لیگ شانزدهم، فقط به خاطر برگزاری اردوهای تیم ملی ۶۵ روز تعطیل شده و برگزاری بازیها را با ۴ وقفه طولانی مواجه کرده است. وقفههایی که آخری به کام مربیانی چون برانکو خوش نیامد و دلیل رسانهای همه این چالشهای هفتهها و ماههای اخیر لقب گرفت. تیم ملی برای رسیدن به موفقیت نیاز به حمایت دارد، حمایتی از سوی باشگاهها. این حمایت باشگاهها را در برنامهریزی لیگ مشاهده میکنیم اما کیروش آنها را نمیبیند. او حرف خودش را میزند، حتی اگر غیر منطقی باشد و برخلاف قول و قرارها.
تعطیلیهای متوالی لیگ برتر، نه تنها صدای برانکو که قریب به اتفاق مربیان لیگ برتری را در آورده. اصلا دلیل رسانهای جدل کیروش و برانکو نیز همین تعطیلی هاست. هر چند در پشت پرده، کیروش برانکو را آلترناتیوی برای نیمکتش میداند و با او سر سازگاری نمیگذارد.
تعطیلیهای متوالی لیگ برتر، نه تنها صدای برانکو که قریب به اتفاق مربیان لیگ برتری را در آورده. اصلا دلیل رسانهای جدل کیروش و برانکو نیز همین تعطیلی هاست. هر چند در پشت پرده، کیروش برانکو را آلترناتیوی برای نیمکتش میداند و با او سر سازگاری نمیگذارد.
برای رسیدن حق به حقدار در این جدل رسانهای، نگاهی به برنامه لیگ شانزدهم میاندازیم. همان برنامهای که با نظر کیروش نوشته شد و البته به تایید باشگاهها نیز رسید. برنامهای که همه چیز را پیش بینی کرده بود، از اردوهای تیم ملی تا بازیهای جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا.
نقطه شروع این برنامه، چهارم مرداد ماه است. از قلم نیندازیم که کی روش، بخش اعظمی از زمان آمادهسازی بازیکنان، قبل از آغاز فصل را از مربیان باشگاهی گرفت و ملیپوشها را به اردو برد. دو کمپ کوچک که البته بدل به کمپهای طولانی مدت شد و دست مربیان باشگاهی را برای هماهنگی بازیکنان ملیپوش با سایر بازیکنان در حنا گذاشت.
چهار هفته از لیگ گذشته بود که اردوی تیم ملی تشکیل شد. اردویی برای برگزاری دو بازی از مقدماتی جام جهانی 2018. اولی بازی با قطر و دومی جدال با چین. لیگ از تاریخ 22 مرداد تعطیل شد، آن هم به مدت 25 روز. یعنی تیمهای باشگاهی باید از نو میساختند، چیزی را که در چهار هفته ساخته بودند.
دوباره لیگ استارت خورد. تیمها سه هفته بازی کردند، بازیها داغ شد اما باز هم وقفه. این بار برای برگزاری دو بازی مقابل ازبکستان و کره جنوبی. لیگ به مدت ۱۹ روز تعطیل شد. مربیان باشگاهی خم به ابرو نیاوردند، چون برنامه را تایید کرده بودند و زیرش را امضا. پس انتقاد، مساله بیهودهای بود و البته غیر منطقی.
دوباره آغاز لیگ فرا رسید. تیمها دست به کار شدند تا امتیازها را درو کنند. آنها دوباره با وقفه روبهرو شدند. سه هفته بازی و دوباره تعطیلی. از 11 آبان تا 25 آبان. 14 روز برای برگزاری یک بازی مقابل سوریه. تساوی، نتیجه تیم ملی در این بازی عجیب و غریب بود. مربیان باشگاهی حق انتقاد نداشتند، چون برنامه را تایید کرده بودند و روزهای تعطیل آن را همینطور.
دیگر تعطیلی خاصی در برنامه تیم ملی دیده نمیشد. حتی با ذره بین، برنامه لیگ را بررسی کردیم، نه ما که همه مربیان باشگاهی اما وقفهای یافت نشد. البته تا ۲۱ اسفند که قرار بود اردوی تیم ملی تشکیل شود و ایران با آمادگی به مصاف قطر و چین برود.
کیروش اما بر خلاف برنامه تایید شده عمل کرد. او اردوی امارات را برای تیم ملی در نظر گرفت. آن هم بدون هماهنگی و خارج از برنامه. روز 21 آذرماه، یعنی چند هفته قبل از تصمیم کیروش برای برگزاری اردوی امارات، مدیران فدراسیون از برانکو استعلام گرفتند. آنها از او خواستند اعتراضی به برگزاری اردوی تیم ملی در امارات نکند، البته به این شرط که فقط سه بازیکن از پرسپولیس به امارات بروند و همراه سایر بازیکنان تمرین کنند.
برانکو موافقت کرد اما کیروش به وعدهاش پایبند نبود. او وقتی موافقت برانکو و مدیران پرسپولیس را گرفت، ۷ بازیکن این تیم را اردو فرا خواند. برانکو که همه وعدهها را تو خالی دیده بود، لب به انتقاد گشود و به تصمیم کیروش اعتراض کرد. این سرآغاز جدل رسانهای دو مربی بود، دو مربی خارجی که برای روزها و هفتههای متوالی به هم پریدند اما همه این جدلها تا امروز سودی برای آنها در پی نداشته است.
برنامه تایید شده نشان میدهد کیروش آغاز کننده و دلیل همه این جدلها است. او اردوی امارات را خارج از تمام آن نوشتهها در نظر گرفته و برگزارش کرده. کیروش که نشان داده علاقهمند به همه این چالشها و بحث هاست، این بار برانکو را هدف قرار داده و او را به باد بیانیه گرفته. همه این اتفاقات در حالی رخ داده که کیروش خلاف همه امضاها و قول و قرارها عمل کرده و اردوی امارات را برای تیم ملی در نظر گرفته است.
از آغاز لیگ، حدود ۱۸۴ روز میگذرد. ۴ مرداد ماه تا امروز. نکته جالب عدد دقیق تعطیلی هاست. لیگ شانزدهم، فقط به خاطر برگزاری اردوهای تیم ملی ۶۵ روز تعطیل شده و برگزاری بازیها را با ۴ وقفه طولانی مواجه کرده است. وقفههایی که آخری به کام مربیانی چون برانکو خوش نیامد و دلیل رسانهای همه این چالشهای هفتهها و ماههای اخیر لقب گرفت.
تیم ملی برای رسیدن به موفقیت نیاز به حمایت دارد، حمایتی از سوی باشگاهها. این حمایت باشگاهها را در برنامهریزی لیگ مشاهده میکنیم اما کیروش آنها را نمیبیند. او حرف خودش را میزند، حتی اگر غیر منطقی باشد و برخلاف قول و قرارها. نمونهاش اردوی امارات. شما به برنامه لیگ نگاه کنید، چیزی از زمان اردوی تیم ملی در امارات میبینید؟
پ
نظر کاربران
دست ازسرتیم ملی بردارید این چرندیات چیه که می خواهید مجددا مردم راتحریک کنید ... صدرحمت به اقای کی روش وبرانکوکه بیشترازشماها تعصب دارندبی غیرتی هم حدی داردبس کنیدالان که وزیر محترم ورزش ورودکردندودرصدد رفع مشکل هستند شمابی انصاف ها بازدارید شیطنت میکنید لعنت خدابه کسی که به مردم وکشوربه هرطریق خیانت میکند.
نویسنده محترم سلام
باز و باز و باز کوبیدن سرمربی تیم ملی ایران بهترین تیم قاره آسیا.ممنون
اقای محترم اگه لیگتون تعطیل شده برای بازی های مقدماتی جام جهانی بود مگه کیروش تیم ملی رو برده سفر توریستی دور بده؟
در ضمن وقتی ی مربی تیم باشگاهی بهترین بازیکنای ی کشور رو توی تیم باشگاهیش جمع میکنه تقصیر مربی تیم ملی چیه حتما اونارو دعوت نکنه؟
شما کجایین کی هستین چی هستین درکتون کجاست
تموم کنین لطفا
آقای پناهی اولا از اون جمعی که شما میگید پرسپولیس جذب کرده نصفشون توسط باشگاه پرسپولیس مطرح شدن و به تیم ملی رسیدن فیکس شدن...کمال کامیابی نیا...طارمی رضاییان انصاری بیرانوند حسین ماهینی و فقط جلال حسینی و امیری رو به عنوان ملی پوش ثابت جذب کرده...یک مساله ی دیگه هم درمورد آقای رفیعی...ایشون اصلا بازیکن فیکس تیم ملی نبود و اگر از این به بعد فیکس تیم ملی شد کار پرسپولیس بوده
یک چیز دیگه در مورد نویسنده ی مقاله کاش این مساله رو الان عنوان نمیکردید و این مقاله رو در زمان مناسب خودش چاپ میکردید نه الان که دو طرف سکوت کردن