۴۱۸۱۵۳
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

رانیری: توصیه من به واردی، حفظ آرامش است

واردی یازده بازی است که برای تیمش گلی نزده است.

وبسایت نود: فصل قبل در همین زمان، واردی نه بازی پیاپی بود که موفق به گلزنی برای تیمش شده بود، روند خوب گلزنی مهاجم انگلیسی در نهایت منجر به ثبت رکورد گلزنی در یازده بازی پیاپی شد. اما دوازده ماه پس از آن فرم خوب، واردی اکنون در یازده بازی این فصل نتوانسته برای تیمش گلی به ثمر برساند. با این وجود، رانیری سرمربی تیمش نگرانی ای در مورد واردی ندارد. سرمربی ایتالیایی لستر پیش از دیدار تیمش مقابل وست برومویچ در مورد شرایط واردی گفت:

جیمی یک گلزن است و تمام مهاجمین گلزن جهان، دوران خوب و بد زیاد دارند. مهم است که آرامش و خونسردیش را حفظ کند، چرا که دیر یا زود، روند گلزنیش را آغاز خواهد کرد. او همین حالا هم خیلی برای تیم تلاش می کند.

شرایط کلی تیم بهتر شده است و این فقط در مورد خط دفاعی تیم نیست. به عنوان یک تیم در قالب روح کار جمعی، در حال پیشرفت و بهتر شدن هستیم. باید سعی کنیم که گل نخوریم وقتی گلی دریافت نکنیم، می توانیم در جدول صعود کنیم. چرا که دیر یا زود می توانیم گلزنی کنیم و پیروز میدان شویم.

خیلی برایمان مهم است که به این پیشرفت ادامه دهیم و بتوانیم در جدول صعود کنیم. بازی مقابل وست برومویچ، مسابقه ای است که باید پیروز شویم یا سعی کنیم که در آن برنده شویم. تصورم این است که همچون بازی فصل گذشته، دیداری سخت را در مقابل تیم پولیس داریم. او مربی بسیار خوبی است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج