کارشناس مطرح داوری فوتبال ایران معتقد است پرسپولیسی ها می توانستند در بازی برابر نفت، دومین پنالتی را نیز به دست بیاورند اما داور از اعلام آن صرف نظر کرد.
ورزش سه: سعید مظفری زاده در رابطه با داوری دیدار تیم های پرسپولیس و نفت صحبت کرد.
مظفری زاده در رابطه با داوری پیام حیدری و نکات این بازی گفت:
*پیام حیدری که آماده و با اعتماد به نفس نشان می داد در اولین صحنه بحث برانگیز بازی با توجه به جایگیری مناسب به خوبی خطای حمدی نژاد را تشخیص داد و اعلام پنالتی کرد.
*در ادامه بازی و در دقیقه ۲۴ تکل اکبر صادقی روی احمدزاده به درستی با کارت زرد جریمه شد.
*در دقیقه 25 کمک داور دوم مسابقه موقعیت تک به تک طارمی با دروازه بان نفت را به اشتباه با اعلام موقعیت آفساید، متوقف کرد.
*در دقیقه 26 تکل محسن مسلمان می توانست با کارت زرد داور روبرو شود اما پیام حیدری از این کار امتناع کرد و به دلیل اینکه دو دقیقه قبل به خاطر حرکت مشابهی به اکبر صادقی کارت زرد نشان داده بود باعث اعتراض علی دایی شد.
*حیدری که در این دقایق کمی تمرکز خود را از دست داده بود خطای هند بازیکن تیم نفت را در ابتدا تشخیص نداد ولی سریع اشتباه خود را تصحیح و به درستی بازیکن خاطی را جریمه کرد.
*در دقیقه ۳۷ میلاد فخرالدینی، امید عالیشاه را با خطای شارژ کردن سرنگون کرد که از دید داور پنهان ماند، همین موضوع باعث اعتراض امید عالیشاه شد که با کارت زرد داور روبرو شد.
*دقیقه 63 فرار فخرالدینی با واکنش بدون خطای بیرانوند برای دفع توپ همراه شد که تصمیم داور برای ادامه بازی در این صحنه کاملا صحیح بود و اعتراض بی مورد فخرالدینی در ادامه باعث شد تا او به درستی از سوی داور با کارت زرد جریمه شد.
*دقیقه ۷۷ علیاری مدافع تیم با خطا درون محوطه جریمه علیپور، مهاجم پرسپولیس را متوقف کرد که باید دومین پنالتی پرسپولیسی ها اعلام می شد اما حیدری از کنار آن عبور کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
واقعا معلوم شدازطرف داران سرسخت پرسپولیس هستی،علی دائی شانس اورد که شماتوزمین نبودید.
حتی داوری بد هم نمیتونه جلوی پرسپولیس زلزله رو بگیره
اگر برای کیسه بود این موارد الان وزارت ورزش تجمع کرده بودند
داور هم میدونست باید پنالتی بگیره ولی از ترس اینکه یسری استقلالی جوسازی نکنن (برای گرفتن دو پنالتی ) سوت نزد