ترکیب ثابت موردنظر زیدان برای رئال مادرید
به نظر می رسد که زیدان پس از سه ماه از حضورش روی نیمکت تیم اول رئال، سرانجام به ترکیب موردنظرش دست یافته است.
رئال مادرید در صورت موفقیت در رسیدن به بازی پایانی لیگ قهرمانان که ۲۸ می در سن سیروی میلان برگزار خواهد شد، ۱۳ بازی رسمی دیگر در پیش خواهد داشت. ۸ بازی در لالیگا و ۵ بازی در لیگ قهرمانان. زیدان تاکنون در ۱۴ بازی رسمی، هدایت رئال را بر عهده داشته و ترکیب های مختلفی را به زمین فرستاده است.
برخی مواقع مصدومیت بازیکنان اصلی باعث شده تا زیزو نتواند ۱۱ بازیکن موردنظرش را روانه میدان کند اما به نظر می رسد که او پس از سه ماه به ترکیب ایده آل خود دست یافته است.
در خط دروازه، کیلور ناواس مرد غیرقابل جانشین به نظر می رسد. در خط دفاع، زیدان نشان داده که به ترکیب ۴ نفره مارسلو، راموس، په په و دانیلو اعتماد دارد. پس از چند بار آزمون و خطا در خط میانی، زیدان روی کاسیمیرو، مودریچ و کروس به جمع بندی نهایی رسیده و برای خط حمله نیز مثلث بنزما، بیل و رونالدو مدنظر است.
طبق ادعای آ اس، در صورتیکه برای بازیکنی از جمع بالا مصدومیت رخ ندهد، زیدان همین ترکیب را روانه مسابقات خواهد کرد. ترکیبی که احتمالا در نوکمپ مقابل بارسا نیز شاهدش خواهیم بود. کارواخال، ایسکو و خامس به دلیل نمایش های متوسط خود اعتماد زیدان را تا حدودی از دست داده اند؛ در حالیکه کمتر کسی تصور می کرد آنها با آمدن زیدان، به نیمکت ذخیره ها تبعید شوند.
ارسال نظر