۳۱۰۳۵۵
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

فرانسه: یورو ۲۰۱۶ را لغو نمی کنیم

وزیر ورزش فرانسه پس از حملات تروریستی اخیر در بروکسل اظهار داشت که رقابت‌های یورو ۲۰۱۶ را با تدابیر امنیتی بالا برگزار می‌کنیم و قصد لغو یا تاخیز بازی‌ها را نداریم.

خبرگزاری فارس: در چند روز گذشته ترکیه و بلژیک، صحنه چندین انفجار ترویستی بوده که در آن عده زیادی کشته و مجروح شده‌اند. با توجه به این اقدامات تروریستی، این احتمال هم ‌اکنون هست که مسابقات یورو ۲۰۱۶ که قرار است از اواخر خرداد ماه سال جاری در فرانسه برگزار شود، بدون حضور تماشاگر و پشت درهای بسته انجام گیرد.

تیری بلارد وزیر ورزش فرانسه درباره برگزاری رقابت‌های یورو ۲۰۱۶ به میزبانی این کشور در مصاحبه با روزنامه اکیپ فرانسه گفت: از ابتدا حملات تروریستی از اذهان ما به دور نبوده است. ما تدابیر امنیتی بالایی را برای رقابت‌های پیش رو تدارک دیده ایم.

وی افزود: در این رقابت ها هر تیمی که شرکت می کند گروهی از افسران امنیتی از آنها حفاظت می کنند و هرگز به فکر لغو یا تاخیر یورو ۲۰۱۶ نیستیم تا به این ترسوها(تروریست ها) نماد مقاومت و پایداری هدیه بدهیم و آنها را خوشحال کنیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج