کریستیانو رونالدو، برنده جایزه بهترین فیزیک
فوق ستاره رئال مادرید به خاطر بدن ورزیدهای که دارد، جایزه بهترین و آمادهترین فیزیک بدنی را به خود اختصاص داد.
رونالدو همواره بدن آمادهای داشته است و درصد چربی بسیار پایینی دارد. همین باعث شده است تا یکی از بهترین و آماده ترین بدن ها را در بین فوتبالیست ها داشته باشد.
رونالدو چند روز پیش نتوانست در رقابت با لیونل مسی، برنده توپ طلا ۲۰۱۵ باشد. او در فصل جاری با افت محسوسی مواجه شده و خبرهای زیادی درباه جدایی اش از رئال مادرید به گوش می رسد. این ستاره پرتغالی با رافائل بنیتس، سرمربی پیشین رئال مادرید به مشکل خورد و همین باعث شد نتواند عملکرد خوبی در ترکیب کهکشانی ها داشته باشد.
خبرهایی درباره جدایی رونالدو از رئال به گوش میرسد اما آمدن زین الدین زیدان به رئال و محرومیتی که کهکشانیها برای جذب بازیکن با آن روبرو شدند، به احتمال خیلی زیاد رونالدو را در رئال ماندنی کند.
ارسال نظر