سوشا چه کسانی را متهم به حرام خواری کرد؟
سوشا مکانی واکنشی عجیب داشته به بازی کردن در پرسپولیس و گفته گروهی در این تیم حرام خواری می کردند!
در بخشی از مصاحبه ایسنا آمده است:« قبلا فکر میکردم برای بازیکردن در پرسپولیس باید با همپستیام رقابت کنم اما الان متوجه شدم این رقابت دامنه گستردهتری دارد و رقابت سالم و فوتبالی نیست. البته تنها شانسی که آوردم این بود که برانکو ایوانکوویچ در راس کادر فنی تیم قرار دارد که دست خیلیها را از تیم کوتاه کرده است. او با این کار باعث شده خیلیها از خوردن نان حرام محروم شوند.من بابت همه اتفاقات تاوان دادهام اما باید بگویم سوشا مکانی مرد روزهای سخت است و هیچ وقت کم نمیآورد.در فوتبال ایران با خیلیها کار کردهام. به جرات میتوانم بگویم برانکو ایوانکوویچ را به اندازه پدرم دوست دارم چون چیزهای زیادی از او یاد گرفتهام. البته برادران پانادیچ را هم مثل برادرانم دوست دارم چون از آنها هم درسهای زیادی مثل اقتدار، وفاداری، انسانیت و سلامت کاری را یاد گرفتهام. از همه مهمتر باید بگویم آنها عاشق پرسپولیس هستند.»
سوشا مکانی ابتدای فصل قبل و توسط علی دایی به جمع قرمزها اضافه شد. او که فصل قبلش را در فولاد درخشیده بود و از تیم قهرمان به پرسپولیس می آمد ، سابقه دعوایی قدیمی از دوره بازی در استیل آذین با علی دایی داشت. ولی آن دو اختلافات را کنار گذاشتند و سوشا به پرسپولیس امد تا در کنار نیلسون ، زوج دروازه قرمزها باشند. همکاری ناموفقی که تنها ۷ هفته به طول انجامید . او در آن دوران عکس های سلفی زیادی با نیلسون منتشر می کرد اما خیلی زود میانه شان شکرآب شد.در این دوران مربی گلرهای قرمزها ، غلامپور بود. بهزاد غلامپور با علی دایی از پرسپولیس رفت و حمید درخشان به این تیم آمد. مربی دروازه بان های این تیم هم کسی نبود غیر از نادر باقری ، گلر دو دهه قبل پرسپولیس. سوشا از او هم تعریف های زیادی می کرد ، درست مثل دن گاسپار در تیم ملی و غلامپور پرسپولیس. در این دوره حمید درخشان تصمیم گرفت تا قید نیلسون پرتغالی را بزند و در مصاحبه هایش گفت برای حفظ یک سرمایه ملی بی خیال گلر خارجی اش شده و بعد هم همه اتفاقات کابوس وار فصل قبل رقم خورد اما درخشان پای حرفش ایستاد. امسال هم سوشا با همه انتقادهایی که به کارش بود و انتقادهای هواداران به او ، در این تیم ماند و نقش گلر اول تیم را ایفا کرد اما همچنان اشتباهاتش ادامه دارد و هیچ گاه یک گلر شش دانگ مثل مهدی رحمتی برای قرمزها نبوده است. چیزی که پاشنه آشیل تیم برانکو است اما برانکو همچنان از او حمایت می کند. اینکه سوشا چه کسی در پرسپولیس را متهم کرده ، باید در میان همین چند نفر باشد که قبل از برانکو بودند. آیا آنها باعث اشتباهات گلر اول پرسپولیس هستند؟
نظر کاربران
آب درکوزه وماتشنه لبان میگردیم آإقای سوشا عیب دروجودخودته دنبال رفع آن باش نه توهماتت اینقدرهم رواعصاب طرفداره بی نوانرو..