۲۴۴۲۴۰
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

سکوت محض در تمرین پرسپولیس

تمرین تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز پیگیری شد.

خبرگزاری ایسنا: تمرین تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز از ساعت ۱۷ در ورزشگاه درفشی‌فر پیگیری شد. در تمرین امروز بازیکنان ابتدا زیر نظر مربی بدنساز با انجام کارهای کششی بدن‌های خود را گرم کردند. سپس دروازه‌بان‌ها اختصاصی با مربی خود به تمرین پرداختند اما بازیکنان کماکان کارهای کششی انجام دادند.

در ادامه برانکو ایوانکوویچ موانعی را در زمین قرار داده بود که به وسیله آنها جای بازیکنان در زمین مشخص می‌شد. برانکو با طراحی یک تمرین خاص قصد داشت کارهای تاکتیکی مدنظرش را به بازیکنانش نشان دهد و از آنها می‌خواست که این تمرین را به دقت انجام بدهند. در تمام طول این تمرین برانکو و مترجمش در میانه زمین ایستاده بودند و نکات فنی را مو به مو به بازیکنان گوشزد می‌کرد. پرسپولیسی‌ها که به دو تیم زرد و بنفش تقسیم شده بودند با دقت این تمرینات را انجام دادند و در ادامه به تمرین سانتر از جناحین و زدن ضربه سر پرداختند.

در بخش پایانی تمرین تعدادی از بازیکنان به رختکن رفتند اما چند بازیکن در زمین ماندند و زیر نظر قنبرپور به تمرین پنالتی‌ پرداختند.

حدود ۳۰ هوادار با حضور در ورزشگاه درفشی‌فر این تمرین را از نزدیک تماشا کردند. نکته جالب سکوت محضی بود که در میان هواداران و همین‌طور در ورزشگاه حاکم بود. به طوری که به راحتی می‌شد صدای برانکو را شنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج