وزیر ورزش: شدیم کارگر کیروش و او کارفرما!
وزیر ورزش و جوانان گفت: یک فرد بیگانه مربیان و بازیکنان ما را تحقیر میکند. ما کارفرما هستیم و او کارگر ما است اما همه چیز برعکس شده، انگار ما کارگر او هستیم و او کارفرما است.
وی ادامه داد: نکاتی که امروز مطرح شد بسیار ارزشمند است. ما از شنیدن این مسائل آزرده خاطره نمیشویم بلکه از آنها استقبال هم میکنیم. اگر قرار باشد از این مسائل و مطرح شدن چنین چیزهایی ناراحت شویم حتماً در جمع لمپنهایی که آقای حاج رضایی از آنها نام برد قرار داریم به همین دلیل استفاده شایانی از نکات مطرح شده میکنیم.
وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه به دنبال تحلیل مسائل نیستم اما برخی اوقات در مذمت شرایط نکاتی را مطرح میکنم، گفت: ما هم نکاتی را که شما میگویید مدنظر داریم. ما هم مانند شما بغضهایی در گلو داریم اما من مسائل را به صورت نکتهای مطرح میکنم و متوجه میشوند. علت این تجمع نیز همین موضوع است و ما در خصوص این نکات کنار هم جمع شدیم.
گوردزی با یادآوری اینکه وضعیت فوتبال ما وضعیت مناسبی نیست، عنوان کرد: این معضل مربوط به امروز نیست، بلکه اتفاقاتی که برای فوتبال ما رخ داده یک فرآیند تاریخی بوده و عوامل متعددی در این مورد وجود داشته است. این عوامل متعدد در کنار هم قرار گرفتهاند و امروز شرایط فوتبال بدین صورت شده است.
وی گفت: وقتی میگوییم نارسایی، عموماً ذهنیت به سمت مدیریت میرود اما اینگونه نیست که تمام مشکلات به خاطر مدیریت باشد. عوامل دیگری هم وجود دارد. شرایط اجتماعی حرفهایگری به آن صورتی که در کشور ما وجود دارد، همگی باعث چنین مسائلی میشوند. وجود رسانههای زرد در ایجاد این فضا موثر است.
وزیر ورزش و جوانان عنوان کرد: مدیریت فوتبال را تماماً محکوم نمیکنیم و میدانیم عواملی باعث شده که در اینجا واقع شویم.
گودرزی در تشریح واژه لمپن عنوان کرد: این یک عبارت مارکسیسی است. در شوروی به افرادی که جایگاه طبقاتی نداشتند و یا به قول خودمان حزب باد بودند، این واژه اطلاق میشد.
وی گفت: زمانی در کشتی قویترها به مصاف همدیگر میرفتند و یکدیگر را حذف میکردند. در آن سوی جدول نیز یک ضعیف بالا میآمد و در بالای همه قرار میگرفت. این شرایط کنونی است که اصلا مناسب هم نیست. این اتفاقی که رخ داده در یک دامنه زمانی رخ داده و شرایط به گونهای است که هیچ حقی را برای حاکمیت در نظر نداریم و هر اقدام نظارتی صورت میگیرد، میگویند دخالت است، دخالت است، دخالت است. یکی دو آدم هم که مثل اسدی دبیرکل فدراسیون وارد گود شدهاند یا دفع یا جذب میشوند. متأسفانه آن چیزی که طراحی شده مفید نبوده است.
وزیر ورزش و جوانان افزود: از این جمع شنیدهام که وضعیت فعلی را ترجیح میدهند و وضعیت فعلی را بهتر از اینکه دولت یا وزارت ورزش وارد گود شود، میدانند. انگار دولت نا محرم است و نباید حرف بزند. باید منتظر بمانیم تا ببینیم نهادهای بیرونی چگونه برای ما تعیین تکلیف میکنند. تمام چیزی که آنها از ما میخواهند یک رأی است. حالا پستهایی را توزیع میکنند که خودتان میدانید که چگونه است.
گودرزی تصریح کرد: وقتی ساختار درست شود، محیط درست شود، منابع خودش را نشان میدهد. یک سال و نیم است از فدراسیونها میخواهیم گزارش شفاف مالی خود را به دست ما برسانند. هنوز نتوانستهایم موفق به چنین کاری شویم. این خطا است. در یک محیط سالم دیگر کسی به دنبال حسابرسی نیست. وقتی همه چیز سالم باشد همه چیز در اختیار رسانهها است و مردم از آن اطلاع خواهند داشت.
وی با اشاره به نقش مربیان تأکید کرد: نقش مربیان بسیار مهم است. اگر محیط سالم نباشد زحمات از بین میرود. خیلی از فوتبالیستهای ما در ردههای پایه شرایط مناسبی دارند اما وقتی که وارد این محیط میشوند اخلاق را از دست میدهند.
وزیر ورزش و جوانان بدون اشاره به نام شخص خاصی، گفت: یک فرد بیگانه مربیان و بازیکنان ما را تحقیر میکند. ما کارفرما هستیم و او کارگر ما است. همه چیز برعکس شده. انگار ما کارگر او هستیم و او کارفرما است. یک نفر پس از جام جهانی به نام محمود گودرزی پیدا شد و یک سوال را مطرح کرد و گفت تفاوت جام جهانی برزیل با جام جهانی 78 و 2006 چه بود؟ من نه به عنوان یک مسئولی که کلاهش پشم ندارد بلکه به عنوان یک شهروند این سوال را کردهام و میخواستم بدانم چه شرایط برتری نسبت به ادوار گذشته داشتیم. اکثر خبرنگاران مرا محکوم کردند. اگر از سال 1978 هر سال ما یک قدم به جلوتر میرفتیم باید وضعیتمان خیلی بهتر از حالا میشد. متأسفانه در جمع حاضر کسانی حضور دارند که از این تحقیرکنندگان دفاع میکنند.
گودرزی ادامه داد: بنده از آقای حاج رضایی گله دارم که چرا از این شرایط دفاع میکند. ما لمپمن را محکوم میکنیم که متأسفانه این یک نوع وارداتی آن است که خیلی بدتر از مدل داخلی است. تکرار میکنم اسمی از کسی نمیبرم و فقط به عنوان یک شهروند نه وزیر ورزش نظر میدهم. این فوتبال شرایط بدی دارد و یک تساوی و دو باخت با توجه به قهقرایی که دارد، نتیجه خوبی است.
وی گفت: خوش به حال آقای سجادی که قبل از من به عنوان گزینه وزارت ورزش بود و رأی نیاورد. ایشان حالا خیالش آسوده است و از انگهایی که به من میزنند مبراست. به ما انگ میزنند و میگویند وزیر ضدفوتبال. میگویند وزیر ضد فوتبال اعدام باید گردد. در همه جا در شبکههای اجتماعی و غیره اعلام میکنند که او ضد فوتبال است در شرایطی که چنین نیست.
وزیر ورزش و جوانان در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: از آقای اسدی خواهش میکنم که ارزش واقعی پیشکسوتان احیا کنند. باید جایگاه ویژهای در استادیوم برای این عزیزان ایجاد شود. باید یک جایگاه مبله برای آنها تعبیه شود. باید کارتی صادر شود که هیچ نگهبانی جرأت اساعه ادب نداشته باشد و باید جلسات دیگری در این مورد برگزار شود و ما با برنامه پیش برویم. همچنین به مسئولان صندوق حمایت از پیشکسوتان و قهرمان گفتهام که ساختمانی را تعبیه کرده و پیشکسوتان فوتبال به آنجا بروند و با نظرات خود کمک حال فوتبال شوند.
نظر کاربران
مشكل كي روش اين است كه توصيه پذير نيست و اهل باند و باند بازي نيست. كي روش بايد بداند كه در ايران هميشه رابطه بوده نه ضابطه. براي اين كه كساني كه نميتونند در تيم ملي دخالت كنند از اين وضع ناراحتند.
چرا مردم عادي با كي روش مشكلي ندارند؟
آقا ميخواد به كارگرش بگه فلان مربي رو بذار رو نيمكت. فلان بازيكن بذار تو زمين. فلان اردو رو برو ...... و سرمربي هم بگه بله چشم قربان. اونوقت ميشه كارفرما.
پاسخ ها
دقیقا درست میگی
این گودرزی با حرفش فقط اعصاب مردم رو خورد میکنه هیچی هم از فوتبال نمیدونه و مخالف فوتباله خدا کنه از این سمت اخراج بشه من نمیدونم چرا برای وزیر ورزش یک نفر ورزشی که دلش برای ورزش و جوانان بسوزه انتخاب نمی کنند واقعا چرا؟
کیروش دیگر دلش با تیم ملی نیست و در این مدت هم دنبال این بوده که فدراسیون اخراجش کند که در این صورت به اندازه حقوق یک سالش باید غرامت بگیرد. خودش هم می داند در هیچ کشور دیگری چنین پول مفتی نصیبش نمی شود. فدراسیون هم باید در فکر استخدام یک مربی خارجی سرشناس باشد که البته مقابل تمام تیم ها از مالدیو گرفته تا ارژانتین 11 نفره دفاع نکند.
کی روش تنها جلوی حیف و میل بیت المال ایستاد.او از خیلی از مدعی ها سالم تر است