علي کفاشيان در هفتمين سال رياست در فدراسيون فوتبال، رکورددار مديريت پيوسته در فدراسيون فوتبال، از سال ۱۳۲۵ به بعد شد.
ورزش سه: کفاشیان که روز ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ برای دومین بار رئیس فدراسیون فوتبال شد، حالا هفتمین سال ریاست خود در فدراسیون را به پایان رسانده و هشتمین سال ریاست خود را آغاز می کند.
در تاریخ فوتبال ایران هیچ کس 7 سال تمام رئیس فدراسیون فوتبال نبوده است. کسانی که بیش از 2 سال مدیریت فدراسیون فوتبال را عهده دار بوده اند عبارتند از:
۱. علی کفاشیان: ۷ سال
2. مرحوم مصفطی مکری (5/6 سال) او یک بار طی سال های 37 و 39 رئیس فدراسیون شد و بار دوم بین سال های 46 و 51 این مسوولیت را عهده دار شد.
۳. کامبیز آتابای: (۶ سال و ۲ماه) از تابستان سال ۵۱ تا پاییز سال ۱۳۵۷ عهده دار مسوولیت ریاست فدراسیون فوتبال بود.
4. مرحوم علی کنی: (5 سال و نیم) بار اول بین سال های 1325 تا 1329 و دومین بار در سال های 34 تا 35 رئیس فدراسیون شد.
۵. حسینعلی مبشر: (۵ سال و ۲ماه) در ۲ دور رئیس فدراسیون بود. بار اول در سال های ۳۶ تا ۳۷ و بار دوم طی سال های ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۵ این مسوولیت را عهده دار شد.
6. ناصر نوآموز: (4 سال و 10 ماه) از مهر 58 تا مهر 59 برای اولین بار و برای بار دوم از شهریور 68 تا تیر 72 مسوولیت ریاست فدراسیون را عهده دار شد.
۷. محسن صفایی فراهانی: (۴ سال و ۸ ماه) از دی ماه ۱۳۷۶ تا شهریور ۱۳۸۱، این مسوولیت را برعهده داشت.
8. محمدحسین دادگان: (3 سال و 9 ماه) از شهریور سال 1381 تا خرداد 85 رئیس فدراسیون بود.
۹. داریوش مصطفوی: (۳ سال و ۲ماه) از آبان سال ۷۳ تا دی ۷۶ رئیس فدراسیون فوتبال بود.
10. محمد پهلوان: (2 سال و 5 ماه) از فروردین 66 تا شهریور 68 رئیس فدراسیون بود.
۱۱. مرحوم هدایت الله گیلانشاه: از آذر ۱۳۲۹ تا آذر ۱۳۳۱ رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر