۱۷۵۵۳۷
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

جلالی: همه تیم‌ها شخصیت دارند

سرمربی تیم سایپا معتقد است همه تیم‌ها برای خودشان شخصیت دارند پس بنابراین تیمش بازی ساده‌ای پیش‌رو ندارد.

خبرگزاری ایسنا: مجید جلالی درباره دیدار تیمش برابر استقلال، اظهار کرد: در لیگ بازی‌های متفاوتی پیش‌رو داریم. همه تیم‌ها برای خودشان صاحب شخصیت هستند پس ما نمی‌توانیم بگوییم بازی راحتی پیش‌رو داریم. معتقدم همه بازی‌ها سخت است، اما درجه سختی با هم متفاوت است.

وی افزود: بازیکنان ما برای دیدار فردا انگیزه خوبی دارند. امیدوارم بتوانیم با انجام یک بازی خوب و منطقی، موفق به کسب نتیجه‌ شویم. در بازی رفت هم بازی خوبی به نمایش گذاشتیم، اما متاسفانه نتیجه‌ را واگذار کردیم. هدف ما این است که در بازی فردا (چهارشنبه) هم خوب بازی کنیم و هم نتیجه‌ بگیریم.

جلالی درباره مصدومان و محرومان تیمش هم گفت: برای بازی فردا علی زینالی و مسعود ابراهیم زاده و علی قلی زاده پویا نزهتی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم.

سرمربی تیم سایپا در بخش دیگری از صحبت‌های خود به دیدار هفته گذشته تیمش مقابل گسترش فولاد تبریز اشاره کرد و گفت: کلا بازی خوبی را در دیدار مقابل گسترش فولاد تبریز شاهد بودیم، زیرا آنها هم خوب بازی می‌کردند. این را هم در نظر بگیرید زمین ورزشگاه تبریز یکی از بهترین‌ چمن‌های ایران را دارد. این موضوع به کیفیت بازی کمک زیادی کرد. ما در آن بازی توانستیم از فرصت‌ها بهره ببریم و پیروز شویم.

وی در ادامه با بیان این که بازیکنان جوانی را جایگزین بازیکنان جدا شده از تیم کرده‌اند، اظهار کرد: باید زمان بگذرد تا ببینیم این جوانان می‌توانند جایگزین خوبی برای بازیکنان قبلی باشد یا خیر . اما در کل آن چیزی که از آنها دیده‌ام امیدوارم کرده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج