۱۶۹۹۸۸
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

حضور پررنگ مایلی کهن در تمرین تیم امید

سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان تمرینات این تیم در اردوی ترکیه را به ۲ جلسه در روز افزایش داد.

خبرگزاری تسنیم: بازیکنان تیم امید کشورمان جهت آماده‌سازی و برگزاری چند دیدار دوستانه در ترکیه به سر می‌برند. بازیکنان این تیم صبح امروز (جمعه) یک جلسه تمرین برگزار کردند و یک جلسه تمرینی دیگر هم بعدازظهر انجام خواهد شد.

بازیکنان بعد از تمرین نوبت صبح و صرف ناهار در حال استراحت هستند و از ساعت ۱۶:۳۰ (به وقت ترکیه) نوبت دوم تمرین خود را دنبال خواهند کرد. پس از این تمرین نیز کادر فنی به مدت ۴۵ دقیقه با بازیکنان جلسه فنی خواهد داشت تا تمرینات و تاکتیک‌ها به صورت تئوری برای بازیکنان شرح داده شود.

محمد خاکپور، سرمربی تیم فوتبال امید برای اینکه در تمرینات هماهنگی به وجود بیاید شب گذشته جلسه‌ای را با مربی بدنساز تیم و ماساژورها برگزار و برنامه‌های تمرینی و شرح وظایف آنها راگوشزد کرد.

در تمرین تیم امید در ترکیه محمد مایلی‌کهن به عنوان مدیرفنی این تیم حضوری پررنگ دارد و نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می‌کند. وی همچنین جوی صمیمی و دوستانه را در اردو فراهم کرده و با ارتباط با بازیکنان سعی در ایجاد وفاق و همدلی در تیم امید دارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج