تغيير لحن استقلال در مورد آندو
اينطور که به نظر مي رسد قصه جدايي آندرانيک تيموريان از استقلال به صفحه آخرش نزديک شده است.
این وسط اگر چه آندو از موضعش کوتاه نیامده و گفته دیگر نمی خواهد در استقلال بماند اما مدیران استقلال راضی به دل کندن از هافبک ملی پوششان نبودند و حتی افشارزاده هفته قبل اعلام کرد که تلاش می کند تا آندو را راضی به ماندن کند.
تاخیر در صدور رضایتنامه تیموریان را هم می توان در راستای همین سیاست ارزیابی کرد اما به نظر می رسد استقلالی ها دیگر امیدی به توافق مجدد با آندو ندارند و به همین دلیل خودشان را آماده جدایی او کرده اند.
مدیرعامل استقلال امروز در مصاحبه ای با یکی از خبرگزاری ها اعلام کرده که آندو به خاطر زحمتهایی که برای استقلال کشیده با شرایط خوبی از این تیم جدا خواهد شد.
پیش از این در خبرها داشتیم که رضایتنامه تیموریان ظرف چند روز آینده صادر خواهد شد و حالا باید دید او به کدام تیم می رود؟ ذوب آهن؟ تراکتورسازی یا پدیده؟
ارسال نظر