۱۶۰۱۵۵
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

شعار امیر مافیایی و درگیری هواداران دو تیم

در جریان دیدار تیم‌های استقلال خوزستان و استقلال تهران برخی هواداران فولادی بر علیه امیر قلعه نویی شعار دادند.

خبرگزاری فارس: دیدار تیم‌های استقلال خوزستان و استقلال تهران از ساعت ۱۶:۲۰ در ورزشگاه غدیر و با حضور نزدیک به ۶ هزار تماشاگر آغاز شده است.

*پس از گل‌زنی امید ابراهیمی وی به مانند یعقوب کریمی به سمت خسرو حیدری رفت و شادی گل خود را با وی تقسیم کرد.

ابراهیمی با حیدری دوستان صمیمی هستند.

*محسن فروزان دروازه‌بان استقلال در جریان این دیدار کفش‌هایش را عوض کرد و باعث شد تاخیری دو، سه دقیقه‌ای در بازی ایجاد شود.

*بعد از بازی پرسپولیس و فولاد که با برتری نماینده خوزستان به پایان رسید حدود هزار نفر از طرفداران فولاد خوزستان وارد ورزشگاه شدند و به تشویق تیم فوتبال استقلال خوزستان پرداختند.

*تماشاگران فولادی که در جایگاه خود نشسته بودند در هنگام ورود طرفداران استقلال با آنها زد و خورد کردند و به درگیری پرداختند که در نهایت تماشاگران استقلال خوزستان متفرق شدند.

*تماشاگران فولاد خوزستان بر علیه امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال شعار می‌دادند و او را امیر مافیایی می‌خواندند.

*قبل از پنالتی استقلال خوزستان، امیر قلعه‌نویی به شدت به خطایی که روی جاسم کرار اتفاق افتاده بود به داور مسابقه اعتراض کرد.

قلعه‌نویی معتقد بود بر روی هافبک عراقی استقلال خطای پنالتی اتفاق افتاده است.

*هنگامی که بازیکن استقلال خوزستان قصد زدن پنالتی را داشت، محسن فروزان به سبک سید مهدی رحمتی پشت به بازیکن کرد و روی خط دروازه ایستاد و راز و نیاز کرد.

سیدمهدی سید صالحی پس از باز کردن دروازه استقلال به سمت عبدالله ویسی سرمربی استقلال خوزستان رفت و در گوش وی حرفی زد که باعث شد ویسی نکاتی را از طریق دستیار خود به سایر بازیکنان تیمش منتقل کند.

نیمه اول این دیدار با پیروزی سه بر دو استقلال خوزستان به پایان رسید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج