۱۵۱۷۱۸
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

وضعیت بدهی‌های پرسپولیس بررسی شد

رئیس هیات مدیره، سرپرست باشگاه و عضو حقوقدان هیات مدیره پرسپولیس امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با مدیر کل حقوقی این وزارتخانه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

خبرگزاری مهر: بهروز منتقمی در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس دلیل این نشست را، گفتگو درباره وضعیت بدهی‌های باشگاه اعلام کرد. وی با بیان اینکه چنین نشست‌هایی در آینده ادامه افزود، گفت: یکی از مسائل استراتژیک برای آینده پرسپولیس و بحث خصوصی‌سازی تعیین و تکلیف بدهی‌های سرسام‌آور باشگاه است.

وی ادامه داد: بر همین اساس امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان نشست خیلی خوبی را به مدت دو ساعت با مدیر کل حقوقی وزارت ورزش و جوانان داشتیم و در جریان آن به طور مفصل در مورد وضعیت بدهی‌های باشگاه صحبت شد.

سرپرست باشگاه پرسپولیس همچنین گفت: قرار بود امروز نشستی هم با نایب رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ داشته باشیم تا در جریان آن درباره درآمدهای باشگاه از محل برگزاری مسابقات صحبت کنیم. با توجه به حضور مهدی تاج در استانداری تهران به منظور تعیین وضعیت زمان برگزاری دربی، این جلسه به دوشنبه موکول شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج