کلوپ: مسئولیت شکست را برعهده می گیرم
شاگردان کلوپ در این دیدار در ثانیه ۹ دروازه شان را باز شده دیدند و علی رغم موقعیت های خوبی که داشتند، نتوانستند به گل تساوی برسند
شاگردان کلوپ در این دیدار در ثانیه ۹ دروازه شان را باز شده دیدند و علی رغم موقعیت های خوبی که داشتند، نتوانستند به گل تساوی برسند؛ تا اینکه در پنجمین دقیقه از وقت های اضافه بازی، گل دوم را هم دریافت کردند تا فصل را با یک شکست خانگی آغاز کنند.
کلوپ به خبرنگاران گفت:" البته در ابتدای بازی ضربه خوردیم. لورکوزن از برنامه اش استفاده کرد، اما ما نه. ما کار زیادی برای انجام دادن داشتیم. اینکه در ابتدا بازی بیدار نبودیم، چیزی است که به خاطر آن خودم را سرزنش می کنم. در ۲۵ دقیقه ابتدایی، تحت تاثیر گل زودهنگامی بودیم که دریافت کردیم.
تیم در ادامه شور و اشتیاق زیادی نشان داد و اگر اگر ما از یکی از موقعیت های مان استفاده می کردیم، می توانستیم نتیجه را تغییر بدهیم. اما این بایرن بود که توانست به پیروزی برسد. ما روی ضربات آخر بد بودیم اما باخت را نباید تنها به گردن مهاجمان انداخت."
ارسال نظر