۱۳۰۶۷۴
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

علي دايي به دنبال جانشين صادقيان

سرمربي پرسپوليس با توجه به دوري ۳ ماه صادقيان و محروميت اين بازيکن به دنبال جذب يک بازيکن خارجي براي جانشيني اوست.

ورزش سه: علی دایی که بابت از دست دادن صادقیان در پست هافبک نفوذی دچار مشکل شده در گفت‌وگو با رحیمی از او خواست تا زمینه جذب یک بازیکن خارجی را در این تیم فراهم آورد. رحیمی قرار است در جلسه روز دوشنبه هیات مدیره این موضوع را مطرح کرده و مجوز جذب بازیکن مورد نظر دایی را از اعضای هیات مدیره دریافت کند.

گفته می‌ شود علی دایی یکی، دو بازیکن را برای این پست در نظر دارد و هنوز نام آنها را رسانه ای نکرده است. درخواست دایی برای جذب بازیکنی در پست هافبک بازی ساز نشان می‌ دهد که او همچنان اعتقادی به محمد نوری ندارد. نیمکت نشینی نوری در ۳ بازی گذشته و میدان دادن به بازیکنان جوانی چون نوراللهی این نظریه را تایید می‌ کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج