پیام صادقیان عذرخواهی کرد
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بابت اتفاقات بازی با فولاد، از داور مسابقه، هواداران، جامعه داوری و فوتبال عذرخواهی میکنم. در آینده همه چیز تغییر خواهد کرد.
وی ادامه داد: وقتی کارت قرمز را دیدم شوکه شدم و فکر نمیکردم حق من باشد. در حال حاضر نیز قصد توجیه ندارم. ما نتیجه خوبی نگرفتیم و واقعا به خاطر هوادارانمان ناراحت بودیم. سختی شرایط آب و هوایی هم مشکل را دو چندان کرد. وقتی آن هند اعلام نشد، من مرتکب آن مسائل شدم. به این مساله واقف هستم که حرکتم درست نبود.
هافبک پرسپولیس خاطرنشان کرد: به خاطر آن صحنه از داور، مردم، جامعه داوری و فوتبال عذرخواهی میکنم و میدانم تحت هیچ شرایطی نباید آن مسائل روی میداد. این حرفها را برای جریمه نشدن نمیگویم فقط احساسم را بیان میکنم و تمام سعی خودم را خواهم کرد تا این مسائل را جبران کنم.
صادقیان تصریح کرد: در حال حاضر غیر از عذرخواهی کار دیگری از دستم بر نمیآید و برای جبران منتظر بازیهای بعد میمانم و امیدوارم جامعه فوتبال و هواداران مرا ببخشند.
وی در پایان به سایت باشگاه پرسپولیس گفت: به هواداران بابت اینکه نتوانستیم به نتیجه دلخواه برسیم نیز یک عذرخواهی بدهکار هستم. آنها مطمئن باشند بازیکنان مصمم هستند به هدف خود برسند و شرایط در بازی آینده تغییر میکند.
ارسال نظر