۱۱۹۸۰۳
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

آماری از درآمد صداوسیما با فوتبال

صدا و سیما بیشتر از همه فدراسیون‌ها و نهادهای ورزشی از برگزاری مسابقات فوتبال درآمد دارد.

فرارو: صدا و سیما بیشتر از همه فدراسیون‌ها و نهادهای ورزشی از برگزاری مسابقات فوتبال درآمد دارد.

فدراسیون فوتبال بارها اعلام کرده بودجه کافی برای تمدید قرارداد کارلوس کی‌روش در اختیارش نیست. به گفته رئیس فدراسیون فوتبال، کی‌روش برای خود و دستیارانش مجموعا ۱۶ میلیارد تومان درخواست کرده است. پرسپولیس و استقلال هم برای تامین بودجه فصل آینده‌شان قراردادی ۳۰ میلیاردی بسته‌اند و بدهی زیادی دارند. در این شرایط، صدا و سیما درآمد هنگفتی از پخش مسابقات ملی و باشگاهی بدست می‌آورد.

حق پخش تلویزیونی در همه کشورها یکی از راه‌های اصلی درآمدزایی تیم‌های باشگاهی و ملی است. در بعضی کشورها مثل ایتالیا، حق پخش تلویزیونی مهمترین راه درآمد باشگاه‌ها محسوب می‌شود اما در ایران این درآمد بیشتر متعلق به صدا و سیماست. بر اساس برآوردهای تقریبی، صدا و سیما سالیانه بین ۲۵۰ میلیارد تا ۴۰۰ میلیارد تومان از پخش تلویزیونی لیگ برتر درآمد دارد.

درآمدی که بخش اعظم آن متعلق به بازی‌های دو تیم مطرح پایتخت است. با این وجود، این باشگاه‌ها فقط مبلغی نزدیک به یک میلیارد تومان از حق پخش تلویزیونی دریافت می‌کنند.

در بازی‌های ملی هم بر اساس برآوردها صدا و سیما از پخش سه بازی تیم ملی ایران بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته است. شبکه سه در تمام ۱۵ دقیقه بین دو نیمه بازی ایران و آرژانتین آگهی بازرگانی پخش می‌کرد.

سایت خانواده ورزش به نقل از رضا نامی درباره درآمد تلویزیون از بازی‌های ایران در جام جهانی نوشته: «صدا و سیما خیلی پکیج خوبی را برای جام جهانی فروخته، من با چند شرکت تبلیغاتی که جلسه داشتم برآورد کلی آنها با این که جزییات را نمی دانند حدود ۶۰ میلیارد تومان برای بازی ایران و نیجریه، ۷۵ تا ۸۰ میلیارد برای ایران - آرژانتین و همین حدود هم برای ایران - بوسنی بود. حساب دو دو تا چهار تایش می شود: ۲۱۰ میلیارد تومان فقط از بازی های ایران و فقط در شبکه سه سیما.»

در اغلب کشورها، فدراسیون‌ها برای فروختن مسابقات باشگاهی و ملی به شبکه‌های مختلف مختارند اما در ایران صدا و سیما تنها رسانه تصویری قانونی است. بنابراین فدراسیون فوتبال مجبور است تحت هر شرایطی، مسابقات را به این سازمان واگذار کنند. واگذاری که سود چند صدمیلیاردی برای صدا و سیما و درآمدی ناچیز برای باشگاه‌ها دارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پوریا

    باشگاهها اشتباه میکنن نذارن بازی هاشون پخش بشه فوتبال ما هرچی عقب میره بخاطر طمع صدا و سیماست. بعضی از شرکت های ایرانی هم بیکارن بخدا کدوم ایرانی دنبال پیام های بازرگانیه که این همه پول میدن بخاطر چند ثانیه تبلیغ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج