شعار دربی پایتخت مشخص شد
سازمان لیگ فوتبال ایران مسابقه دو تیم پرسپولیس و استقلال در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی (یادواره آزادسازی خرمشهر) فصل ۱۴۰۰-۱۳۹۹ را به مناسبت هفته بهزیستی و با شعار ارتقاء سلامت اجتماعی در خانواده نامگذاری کرد.
خبرگزاری میزان: طبق اعلام روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ فوتبال ایران، سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی، به منظور گسترش رحمت الهی در جامعه و حفظ ارزشها و کرامات والای انسانی، به طور علمی به بررسی نارساییها و مشکلا ت اجتماعی پرداخته و در چهل و یک سال پویایی و بالندگی خود در بخشهای دولتی و خصوصی، در راستای پیشگیری و کنترل آسیبهای اجتماعی از یک سو و ارائه خدمات آموزشی، مراقبتی، درمانی به افراد دارای معلولیت از سوی دیگر فعالیت مینماید مطابق فرمایش رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی (مد ظله العالی) که "هر انسانی واقعا اگر بخوا هد یک عمل خالص در خدمت مستضعفان انجام دهد یکی از مکانهایی که این کار در آنجا عملی است سازمان بهزیستی است " بیش از پیش جایگاه مقدس و مهم این سازمان را نمایان میسازد.
۲۲ تا ۲۷ تیر ۱۴۰۰ به مناسبت هفته بهزیستی نام گذاری شده و جامعه فوتبال همراه و همگام با همه اقشار جامعه به منظور قدردانی از تلاش خالصانه چهل و یکسال فعالیت این سازمان پویا و خدمت رسان، مسابقه دو تیم پرسپولیس و استقلال در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی (یادواره آزادسازی خرمشهر) فصل ۱۴۰۰-۱۳۹۹ را به نام سازمان بهزیستی و با شعار ارتقاء سلامت اجتماعی در خانواده نامگذاری کرده و مراسم شایستهای در مسابقات مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی در سراسر کشور با همین عنوان برگزار خواهد شد.
نظر کاربران
این سگ گردانی را هم ی کاریش بکنید.
پیشنهاد می کنم چون سگ گردان ها کمبود مهرومحبت دارند به روانپزشک معرفی شوند وسگ ها هم جمع آوری ودرطبیعت رها شوند.
پاسخ ها
خفه شو بابا نسناس ،
نگو این جوری الان سازمان حمایت از سگها یقه ت رو میگیره .
لایک، اونی هم ک گفته نسناس، خودش سگه
حسینی اون اگه انسان بود ب سگ نمیگفت مامان یا بابا، یزید هم میمون باز بود اینا روی یزید رو هم سفید کردن تو این کار
دشمنان حیوانت و شخص شما نیاز به روانشناس که نه روانپزشک و تیمارستان دارید، گرچه من هم.
سگ گردان بدبخت
دیگه بالاخره هر کسی نسبت به هم نوع خودش احساس مسئولیت میکنه
انسان نسبت به انسان
و حیوان نسبت به حیوان
پاسخ ها
تویی که راحت به یه انسان میگی حیوان برات متاسفم
بهرحال با طویله خسروانی بازی داریم دیگه
کاف شین
قابل توجه اقایان بیشعور.سگ ارزشش ازشمابیشتره .
برا خودت متاسف باش