۱۰۹۴۲۲۲
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

استقلال و پرسپولیس عملا آماتور مدیریت می‌شوند

نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس در مورد خصوص سازی ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس توضیحاتی را بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران: نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس در مورد خصوص سازی ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس توضیحاتی را بیان کرد.

سارا فلاحی، نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در خصوص خصوصی سازی سرخابی‌ها گفت: ننتیجه مدیریت دولتی این بوده که استقلال با همان ۲ ستاره مانده و پرسپولیس هم ستاره‌ای نگرفته است. این ۲ باشگاه مال مردم هستند. باید در مسیری حرکت کنیم که به نفع مردم باشد. نباید فقط شعار بدهیم.

او در ادامه افزود: زیر ساخت‌های خصوصی سازی ضعیف است. هنوز نمی‌توان به بخش خصوصی اعتماد کرد. خصوصی سازی به اختصاصی سازی تبدیل شده است.
این ۲ باشگاه نیاز به هزینه دارند

استقلال و پرسپولیس نیاز به هزینه دارند. سرخابی‌ها اسما حرفه‌ای هستند، اما آمارتور مدیریت می‌شوند. نتیجه تضاد مدیریتی، تجمع هواداران مقابل مجلس است. این ۲ باشگاه درست مدیریت نمی‌شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
10 ایده کاربردی و فوق العاده برای کسب درآمد از هوش مصنوعی!
10 ایده کاربردی و فوق العاده برای کسب درآمد از هوش مصنوعی!
همین الان ثبت نام کن تا همه ابزارهای پولساز هوش مصنوعی رو رایگان یاد بگیری...(ظرفیت محدود)
ثبت نام رایگان وبینار

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج