بهتر است وزارت از گزینه خاصی حمایت نکند
انتخابات فدراسیون فوتبال که قرار است دهم اسفند برگزار شود، از جمله مهمترین سوژههای ورزش ایران در این روزها است.
روزنامه ایران ورزشی: بعید میدانم در انتخابات فوتبال مهندسی شود
انتخابات فدراسیون فوتبال که قرار است دهم اسفند برگزار شود، از جمله مهمترین سوژههای ورزش ایران در این روزها است. انتخاباتی که پنج کاندیدا برای عرض اندام و رقابت ثبت نام کردهاند اما هنوز زمان تأیید صلاحیتها فرا نرسیده است. حمیدرضا گرشاسبی، مدیرعامل سابق پرسپولیس که سالها ریاست تربیت بدنی استان تهران و همچنین حضور در وزارت ورزش و جوانان را تجربه کرده، در گفت و گو با ایران ورزشی از این انتخابات صحبت میکند. گرشاسبی شائبه مهندسی انتخابات را بعید میداند و معتقد است وزارت ورزش نباید از کاندیدای خاصی حمایت کند.
انتخابات فدراسیون فوتبال دهم اسفند برگزار میشود. دیدگاه شما درباره مجمع چیست و این انتخابات را چطور میبینید؟
ابتدا باید منتظر بمانیم تأیید صلاحیتها بیاید و پنج نفری که کاندیدا شدند برنامههای خود را اعلام کنند. اگر برنامههای آنها را بدانیم بهتر میتوانیم درباره تکتکشان قضاوت کنیم.
البته خیلیها به انتخابات بدبین هستند و معتقدند مهندسی میشود تا گزینه خاصی به ریاست برسد. شما با این نظریه موافقید؟
بعید میدانم در فوتبال خیلی راحت بتوان مهندسی کرد. البته میتوانند لابی بکنند و رایزنی اما مجمع همیشه نشان داده که هیچوقت افراد بالادستی قادر نیستند خیلی راحت مهندسی کنند و نتیجه دلخواهشان را رقم بزنند.
آیا ایرادی دارد وزارت ورزش از کاندیدای خاصی حمایت کند؟
بهتر است حمایت نکند چون خودش متولی انتخابات و دموکراسی است. البته معمولاً هم میگویند دخالت و حمایت نمیکنیم. الان هم وزیر و معاونانش اعلام کردهاند گزینه خاصی نداریم و هر کسی این شایعه را ساخته، دروغ گفته. بنابراین باید کمی جلوتر برویم و ببینیم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.
دوره قبل میگفتند گزینه وزارت، محدحسین قریب است و الان شایعه شده که کیومرث هاشمی مورد حمایت وزارتخانه قرار دارد.
البته همانطور که گفتید همه چیز در حد شایعه است. فعلاً نباید به این اخبار دامن زد و باید منتظر ماند و دید تأیید صلاحیتها به کجا خواهد رسید. آنوقت بیشتر میتوان درباره حواشی انتخابات صحبت کرد.
به نظر شما هر پنج کاندیدا تأیید صلاحیت میشوند؟
به جز علی کریمی، چهار کاندیدای دیگر مسئولیت دارند و در حال فعالیت هستند. اگر آنها تأیید نبودند که نمیتوانستند همچنان فعالیت کنند. علی کریمی هم که چهره گمنامی نیست و فکر نمیکنم مشکلی از این بابت داشته باشد. البته رصد دستگاههای نظارتی با ما فرق میکند و آنها بهتر میتوانند این سؤال را جواب بدهند.
اما گفته میشود آنهایی که در امضای قرارداد عجیب مارک ویلموتس نقش داشتند و محکوم هم هستند، تأیید نخواهند شد.
آنها حکم محکومیت ندارند. به همین دلیل نمیتوان قضاوتشان کرد. بعد هم باید بررسی شود که مشکل اصلی کجا بوده و چه کسانی در ماجرا نقش داشتهاند. من که بعید میدانم مشکلی برای تأیید صلاحیت این افراد به وجود بیاید.
علی کریمی هم در انتخابات ثبت نام کرد و امیدوار است رأی بیاورد. حضور او را چطور تحلیل میکنید؟
به شجاعت، تعصب و عرقی که کریمی به فوتبال دارد، درود میفرستم. او تنها نفری از جمع فوتبال و پیشکسوتان بود که به خودش جرأت داد بیاید، حرفهایش را بزند و نماینده همصنفهایش باشد که جای تقدیر دارد. توصیه من این است که هر عزیزی انتخاب شد، از وجود و پتانسیل کریمی در موقعیتها و جایگاههایی که در شأن او است استفاده کند.
شانس کدامیک از کاندیداها را برای ریاست فدراسیون فوتبال بیشتر میدانید؟
طبیعی است افرادی که در فدراسیون هستند و کنار یکدیگر کار میکنند، ارتباطشان قویتر است و شانس بیشتری هم دارند. البته مجمع نشان داده گاهی اوقات غیرقابل پیشبینی عمل میکند. درست مانند انتخاب علی کفاشیان. او نمیخواست وارد انتخابات شود اما دقیقه ۹۰ آمد و رأی هم آورد.
به عنوان سؤال پایانی. خودتان چکار میکنید؟ بحث حضور شما در باشگاهی طرح نیست؟
نه. فعلاً که دوران استراحت را سپری میکنم.
چرا مدیرعامل پرسپولیس نشدید و الان هم خبری از نام شما در هیأت مدیره نیست؟
نمیدانم اما از ما بهتران خیلی هستند که بتوانند کار کنند و امور باشگاه را پیش ببرند.
ارسال نظر