۱۰۴۹۷۳۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

ناکامی شاگردان زیدان در آستانه ال‌کلاسیکو

تیم فوتبال رئال مادرید در حالی که در آستانه جبران سه گل شاختار دونتسک در نیمه اول بود، نتوانست بازگشت خود را کامل کند و شکست خورد.

خبرگزاری تسنیم: روز دوم از هفته نخست مسابقات لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۰۲۰، از ساعت ۲۰:۳۰ امشب (چهارشنبه - به وقت ایران) با دو بازی آغاز شد که از گروه B، رئال مادرید با نتیجه ۳ بر ۲ مقابل شاختار دونتسک اوکراین شکست خورد.

تیم اوکراینی در دقیقه ۲۹ توسط ته‌ته به گل اول رسید. سپس رافائل واران در دقیقه ۳۳ دروازه رئال را به اشتباه باز کرد و مانور سولومون در دقیقه ۴۲، گل سوم شاختار را به ثمر رساند.

شاگردان زیدان در نیمه دوم به خود آمدند و با گل‌های لوکا مودریچ در دقیقه ۵۴ و وینیسیوس جونیور در دقیقه ۵۹، اختلاف را به حداقل رساندند. فدریکو والورده در دقیقه ۲+۹۰ برای رئال مادرید گلزنی کرد که داور مسابقه به دلیل حضور وینیسیوس در موقعیت آفساید، این گل را نپذیرفت تا رئال مادرید در نخستین گام، شکستی خانگی متحمل شود.

در گروه A هم سالزبورگ اتریش مقابل لوکوموتیو مسکو به تساوی ۲ - ۲ رسید. دومینیک سوبوسلای در دقیقه ۴۵ و زلاتکو جونوزویچ در دقیقه ۵۰ برای سالزبورگ گلزنی کردند و اِدر در دقیقه ۱۹ و ویتالی لیساکوویچ در دقیقه ۷۵، گل‌های لوکوموتیو را به ثمر رساندند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج