وزیر: شخصا خصوصی شدن سرخابیها را پیگیرم
وزیر ورزش و جوانان گفت: برنامه خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را شخصا به همراه مدیران و متخصصان سازمان خصوصی سازی و فرابورس دنبال می کنم.
پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان: مسعود سلطانی فر درباره آخرین وضعیت خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس گفت: مطابق برنامه بدون حتی یک روز اتلاف وقت، برنامه را شخصا به همراه مدیران و متخصصان سازمان خصوصی سازی و فرابورس دنبال می کنم.
وزیر ورزش درباره اجماع نهادهای مختلف برای واگذاری استقلال و پرسپولیس افزود :برای خصوصی شدن استقلال و پرسپولیس اراده و تفاهم ملی وجود دارد و این کار با شهامت، به دور از انتقادهای خرده بینانه و بر اساس اصول حاکم بر خصوصی سازی در حال انجام است.
مسعود سلطانی فر با اشاره به ظرفیت های قابل توجه بخش خصوصی بیان کرد: اطمینان دارم با خصوصی شدن استقلال و پرسپولیس، چهره فوتبال ایران تغییر بزرگ و مثبتی خواهد کرد.
وی گفت: با واگذاری این دو تیم ظرفیت های معطل مانده اقتصادی آنها شکوفا می شود و هواداران عملا در اداره آنها سهیم می سوند و نتایج درخشان آن را خواهند دید.
مسعود سلطانی فر تاکید کرد : اگر امروز به فکر خصوصی شدن این دو تیم نباشیم و برای اداره آنها تنها متکی به درآمد های محدود فعلی باشیم ، مسلما در آینده گرفتاریهای عمیق تری پیدا می کنند.
نظر کاربران
شماشخصا فوتبال از بین بردین
شما وقت واسه خصوصی نداری از بس به فکر تیمت هستی
ایمان دارم که واقعیت رو نمیگید
دقیقا مثل پیگیری شخصی کسب نتایج پرسپولیس تون
معلوم نیست این لنگی چه کلکی تو کارشه
فعلا که هستی وقتی رفتی خصوصیش کن بابا مسعود
خدا رحمت کنه گالیله
تو این مملکت رئیس جمهور کاره ای نیست توکه جای خود دارد
همش دروغ چون کارکاسبی فدراسیون ودلال تعطیل میشه
برنده این داربی مطمئن باشید استقلاله.
یعنی قبلش میریم سواحل ترکیه صفا سیتی شماها رو هم نمیبریم
پاسخ ها
خنک
مخاطب ۲۳:۳۳ مزه میریزی مثلا؟ باوا خودتو مسخره کن مسخره لنگی