بهترین سریالهای خارجی برای تماشا در نوروز: سرویس نتفلیکس (۱)
ایام تعطیلات نوروز یکی از بهترین و خاطره انگیزترین ایام سال می باشد که می توان خستگی یک سال کاری را جبران کرد. در این میان اکثر افراد و خانواده ها از قبل برای این ایام تعطیل برنامه ریزی کرده و هر یک به نحوی این ایام را می گذرانند؛ برخی با سفر و برخی با در کنار خانواده بودن.
وب سایت روزیاتو - حسین علی پناهی: ایام تعطیلات نوروز یکی از بهترین و خاطره انگیزترین ایام سال می باشد که می توان خستگی یک سال کاری را جبران کرد. در این میان اکثر افراد و خانواده ها از قبل برای این ایام تعطیل برنامه ریزی کرده و هر یک به نحوی این ایام را می گذرانند؛ برخی با سفر و برخی با در کنار خانواده بودن. راه های مختلفی برای لذت بردن از این ایام وجود دارد که بسته به شرایط و علایق افراد متفاوت خواهد بود. در این میان تماشای برنامه ای تلویزیونی یکی از بهترین و معمول ترین روش هایی است که خانواده ها و افراد در نظر می گیرند. امروزه با توجه به این که دوران طلایی تلویزیون نامیده می شود بسیاری اوقات فراغت خود را با تماشای یک سریال تلویزیونی می گذرانند.
در سال های اخیر علاوه بر سریال های تلویزیونی داخلی و سریال های مخصوص نمایش خانگی، سریال های خارجی نیز طرفدارن زیادی پیدا کرده اند. بدین ترتیب قصد داریم در مطلبی دنباله دار و به تفکیک شبکه های تلویزیونی خارجی، سریال های برتر هر شبکه یا سرویس اینترنتی را به شما معرفی کنیم که در صورت علاقه در ایام تعطیلات نوروز به تماشای تعدادی از آن ها بنشینید. این قسمت را به سرویس نتفلیکس اختصاص داده ایم و قصد داریم بهترین سریال های این شبکه تلویزیونی ، اعم از قدیمی و جدید، را به شما معرفی کنیم. لازم به ذکر است که در مورد سرویس استریمینگ نتفلیکس به دلیل تعدد مجموعه های فوق العاده ساخته شده توسط این غول رسانه ای و برخلاف رویه پیشین، در این مورد ۲۰ عنوان را آماده کرده ایم که در دو بخش تقدیم شما خواهد شد.
۲۰-گریس و فرانکی
مدت انتشار: ۲۰۱۵ تاکنون (۴ فصل)
سریال کمدی «گریس و فرانکی» (Grace and Frankie) با بازی جین فاندا، لیلی تاملین، سم واترستون و مارتین شین داستان زندگی دو دوست قدیمی را روایت می کند که بعد از این که توسط شوهرانشان تنها گذاشته می شوند به یکدیگر می پیوندند. می توان این سریال را دوست داشتنی و بامزه دانست که گاه هوشمندانه و جذاب پیش می رود. با توجه به بازیگران سرشناسی که در این سریال حضور دارند تماشای «گریس و فرانکی» برای کسانی که دستکم یک فصل از «گریس و فرانکی» را دیده باشند به یک عادت تبدیل شده و رفته رفته از طرفداران پروپاقرص آن خواهید شد. شخصیت های زن داستان که در سنین میانسالی خود را تنها و رها شده می بینند تلاش دارند بار دیگر زندگی را شناخته و مسیر خود را در زندگی پیدا کنند.
شاید «گریس و فرانکی» برای افراد بالغ و میانسال مناسب باشد و پیام عمیقی که داستان دارد برای این رده سنی بسیار به روشنی قابل درک خواهد بود. این سریال همواره بین کمدی و درام در حال تغییر موقعیت است و رفته رفته داستان به سمت ترسناکی پیش می رود و شخصیت های داستان باید در همین لحظات ترسناک شادی و خوشحالی را پیدا کنند. باید بدانید که مارتا کافمن که مجموعه تلویزیونی «دوستان» (Friends) را در کارنامه دارد از سازندگان این سریال است. به طور کلی «گریس و فرانکی» به مباحثی همچون تنهایی, عشق و دوستی در میان اقشار سالمند جامعه می پردازد که در دیگر مجموعه های تلویزیونی به ندرت به آن ها پرداخته شده است.
۱۹- بی باک
مدت انتشار: ۲۰۱۵ تاکنون (۲ فصل)
سریال «بی باک» (Daredevil) یکی دیگر از سیرال های ابرقهرمانی مارول سرویس نتفلیکس است که دقیقاً همان چیزی که تماشاگران از یک سریال ابرقهرمانی می خواهند را در اختیار آن ها قرار می دهد: خشونت و بی باکی. در این سریال چارلی کاکس نقش یک حقوقدان کور را بازی می کند که با تغییر چهره مبارزه با خرابکاران و قانون شکنان را در دست می گیرد. در این سریال شخصیت های ابرقهرمان دیگری نیز حضور دارند و بازی روزاریو داوسون در نقش کلر تمپل نیز بر بار عاطفی و عاشقانه سریال افزوده است. این سریال دارای تعدادی صحنه مبارزه و زد و خورد است که می توان آن ها را زیباترین صحنه های درگیری فیزیکی در تمام سریال های تلویزیونی دانست.
جان برنثال در نقش فرانک کسل و وینسنت دی آنفوریو در نقش ویلسون فیسک نیز در این سریال حضور دارند که بر جذابیت آن می افزایند. «بی باک» در واقع اولین سریال ابرقهرمانی دنیای مارول نتفلیکس بود که راه را برای ساخت سریال های ابرقهرمانی مارول دیگر این سرویس باز کرد. این سریال نیز با توجه به این همه بازیگر معروف و بااستعداد و شخصیت های متفاوت می تواند انتخاب خوبی برای تماشا در ایلام تعطیلات نوروز باشد.
۱۸- لوک کیج
مدت انتشار: ۲۰۱۶ تاکنون (۱ فصل)
سومین سریال از سری سریال های مارول در سرویس نتفلیکس با عنوان «لوک کیج» (Luke Cage) داستان یکی از شخصیت های ابرقهرمانی را روایت می کند که برای اولین بار در سریال «جسیکا جونز» به تماشاگران معرفی شد. شخصیت کیج نقش یک نظافتچی در آرایشگاه و ظرفشور در یک رستوران را ایفا می کند که قدرت فراانسانی و پوستی غیرقابل نفوذ دارد. وی رفته رفته برای پاک کردن منطقه هارلم از فساد و جنایت با خلافکاران و جانیان وارد نبرد می شود. وی همزمان شخصیت مهربانی دارد و مایک کولتر به خوبی توانسته تفاوت بین شخصیت ابرقهرمانی و شخصیت خانوادگی لوک کیج را به تصویر بکشد.
اگر چه «لوک کیج» همان پیچیدگی های خاص «جسیکا جونز» را در خود دارد اما در سرعت روایی داستان و شیوه داستان گویی به پای سریال مذکور نمی رسد. این سریال داستانی شجاعانه دارد اما شیوه روایی آن بسیار محتاطانه و قابل پیش بینی است و شاید بتوان آن را بدون کوچک ترین آسیب رسیدن به داستان در قالب ۸ اپیزود (و نه ۱۳ اپیزود) نیز به تصویر کشید. بدین ترتیب باید انتظار داشت که در فصل دوم تغییراتی از این حیث در این سریال داده شود. اما این نقص ها نیز باعث نشده که مجموعه تلویزیونی «لوک کیج» در این فهرست قرار نگیرد زیرا هنوز زیبایی های خاص خود را دارد و برای کسانی که به دنیای مارول و داستان های ابرقهرمانی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود.
۱۷-خرابکار آمریکایی
مدت انتشار: ۲۰۱۷ تاکنون (۱ فصل)
سریال «خرابکار آمریکایی» (American Vandal) از آن دسته سریال هایی است که با تماشای تریلر یا دقایق اول اپیزود اول آن فکر می کنید با یک داستان جنایی مواجه شده اید اما جنایت های شخصیت اصلی این سریال با نام دیلان مکسول با قانون شکنی های هیچ کس دیگری در دنیای تلویزیون شباهت ندارد. مکسول نوجوانی است که به دلیل خط انداختن روی خودروهای معلمان خود و سپس نقاشی کردن طرح های زشت روی آن ها از مدرسه اخراج می شود. در واقع سریال داستان همکلاسی او را روایت می کند که تحقیقاتی را برای مشخص کردن واقعیت ماجرا و تبرئه کردن همکلاسی و دوست خود به راه می اندازد.
«خرابکار آمریکایی» با هجو نیشدار و تند و البته استادانه خود شما را با خود همراه خواهد ساخت که ملغمه ای از دنیای امروزی دبیرستان های آمریکایی و تحقیقات پلیسی در مورد خرابکاری و قانون شکنی خواهد بود و رفته رفته شما را در متن یک داستان رازآلود معمایی گرفتار خواهد کرد. اگر چه در ابتدا مکسول به خرابکاری ها متهم می شود اما بعد از چند اپیزود خیلی زود وارد داستان شده و شما نیز ناخودآگاه به دنبال مجرم واقعی خواهید گشت. داستان «خرابکار آمریکایی» بسیار هوشمندانه و بی نقص نوشته شده است و تمامی مولفه های تحقیقاتی در مورد یک پرونده جنایی را در داستانی نوجوانانه و سرگرم کننده جای داده است.
۱۶-مجموعه ماجراهای ناگوار
مدت انتشار: ۲۰۱۷ تاکنون (۱ فصل)
سریال «مجموعه ماجراهای ناگوار» (A Series of Unfortunate Events) اقتباسی بسیار جذاب، تاثیرگذار و دوست داشتنی از رمان های مشهور لمونی اسنیکت است. این سریال کمدی تاریک داستان سه کودک به نام های ویولت، کلاوس و سانی بودلر را روایت می کند که بعد از مرگ والدینشان در یک حادثه آتش سوزی به طور مرتب به سرپرستانی سپرده می شوند که حوادث تلخی را برای این سه رقم می زنند و در این میان کنت اولاف اولین شخصی است که با هدف بالا کشیدن ثروت خانوادگی این سه کودک قیومیت آن ها را بر عهده می گیرد. اقتباسی که برای به تصویر کشیدن این سریال از رمان لمونی اسنیکت صورت گرفته را باید بی نظیر و بی نقص نامید.
«مجموعه ماجراهای ناگوار» با چنان صداقت و احترامی با بینندگان نوجوان خود روبرو می شود که در کمتر سریال نوجوان محور دیگری دیده می شود. داستان سریال به هیچ عنوان باعث نمی شود فکر کنید کودکان به سرپرست نیاز دارند بلکه کودکان داستان تنها با کنجکاوی و تلاش برای یادگیری از خطرات و مشکلات رهایی پیدا می کنند. همچنین سریال مذکور بزرگسالانی که خود را دانا و بالغ می دانند به تمسخر می گیرد و خیلی زود مشخص می شود که در مقایسه با شخصیت های کودک سریال کودنی بیش نیستند و خیلی زود توسط کنت اولاف فریب داده می شوند.
بازی نیل پاتریک هریس در نقش کنت اولاف فراتر از خیره کننده است و خیلی زود شما را شیفته خود می کند هرچند جنبه های کمدی کمتری نسبت به بازی جیم کری در فیلمی با همین نام در سال ۲۰۰۴ در نقش کنت اولاف دارد. هریس شخصیت کنت اولاف را یک شخصیت شرور واقعی و بیرحم به نمایش می گذارد که جنبه های کمدی کمتری دارد. کسانی که به رمان علاقه دارند بدون شک از تماشای «مجموعه ماجراهای ناگوار» لذت خواهند برد.
۱۵-آینه تاریک
مدت انتشار: ۲۰۱۱ تاکنون (۴ فصل)
وقتی که در استفاده از تکنولوژی زیاده روی می کنید چه اتفاقی خواهد افتاد؟! این سوال نمی تواند سوالی غیرمنطقی باشد؛ دستکم در قرن بیست و یکم و در دورانی که تکنولوژی کوچکترین جنبه های زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است. سریال «آینه تاریک» (Black Mirror) سریالی تاریک ساخته یک نابغه بریتانیایی به نام چارلی بروکر است که در هر اپیزود خود به مشکلاتی که دنیای تکنولوژی برای انسان ها پدید آورده می پردازد. این سریال به خوبی مورد توجه قرار گرفته و مخاطبان خاص خود را پیدا کرده است. از زمانی که سرویس نتفلیکس ساخت و پخش «آینه تاریک» را در دست گرفت خیل زیادی از بینندگان به تماشای این سریال که داستان های جالب و باورنکردنی و گاه غم انگیز را روایت می کند نشستند.
دنیای خوفناک و ناخوشایند چارلی بروکر از فرهنگ زندگی در دنیای کنونی و مسایلی مانند سیاست، تکنولوژی، شهرت و غم یکی از سریال هایی است که باید شما را به تماشای آن ترغیب کنیم. «آینه تاریک» داستانی خوفناک، در عین حال جذاب، آزار دهنده و منقلب کننده را روایت می کند. تماشای این سریال در عین جذابیت و اینکه شما را به شدت در فکر فرو می برد می تواند باعث افسردگی نیز بشود زیرا جواب تلخی به سوالی که در ابتدای این بخش مطرح شد خواهد داد.
۱۴-سفید پوستان عزیز
مدت انتشار:۲۰۱۷ تاکنون (۱ فصل)
سریال «سفید پوستان عزیز» (Dear White People) یک سریال نسبتاً کمدی است که بر اساس فیلمی با همین نام ساخته می شود. این سریال داستان گروهی از دانشجویان رنگین پوست در دانشگاهی با دانشجویان عمدتاً سفید پوست را روایت می کند که با مشکلاتی مانند نژادپرستی و تبعیض مواجه هستند. در هر اپیزود بر روی داستان یکی از این شخصیت ها تمرکز شده و زندگی آن ها به طور عمیق مورد بررسی قرار می گیرد که همزمان داستان هایی کمدی را در خود دارد. این سریال علیرغم زیبایی های غیرقابل انکاری که دارد به شکلی غیرمنصفانه مورد بی مهری واقع شده است. سریال «سفید پوستان عزیز» تنها بحث های تبعیض نژادی و نژادپرستی را دنبال نمی کند بلکه به مواردی مانند تبعیض در محل کار و دیگر تبعیض ها در جامعه می پردازد که بسیاری با آن ها مواجه می شوند.
جالب این که درجه رنگین بودن پوست نیز در این میزان تبعیض دخالت دارد. «سفید پوستان عزیز» با بهره بردن از بازیگرانی بااستعداد و بازی هایی بی نقص توانسته به زیبایی به این مسایل پرداخته و همزمان که معضلات تلخ اجتماعی را مورد بررسی قرار می دهد گاه گاه لبخندی نیز بر لب تماشاگر می آورد. هر یک از شخصیت های رنگین پوست سریال به شیوه خود به این تبعیض ها واکنش می دهد که این موضوع بر جذابیت داستان می افزاید. «سفید پوستان عزیز» را باید یکی از اجتماعی ترین و انسانی ترین سریال های معاصر تلویزیون دانست.
۱۳- جسیکا جونز
مدت انتشار: ۲۰۱۵ تاکنون (۱ فصل)
سریال «جسیکا جونز» (Jessica Jones) یکی از سریال های دنیای مارول سرویس نتفلیکس است که در میان ۶ سریال مارول این سرویس یکی از بهترین ها به شمار می آید. این سریال داستان یک کارآگاه خصوصی را روایت می کند که برای پی بردن به واقعیت رازی که در زندگی خود دارد تلاش می کند. جسیکا جونز از قدرت فراانسانی برخوردار است و البته از اختلال استرس پس از وقوع حادثه نیز رنج می برد. در این میان شخصیتی منفی و شرور که قدرت کنترل ذهن افراد را دارد جسیکا جونز را به انجام اعمالی شنیع و شرورانه برخلاف میلش وادار می کند. در طی داستان به گذشته جسیکا جونز و اتفاقاتی که برای وی رخ داده نیز پرداخته می شود.
در فصل اول «جسیکا جونز» تمرکز اصلی روی اعمال شخصیت بد داستان قرار دارد و یکی از دلایل اصلی جذابیت داستان می باشد به طوری که در صحنه هایی که خبری از او نیست شاهد افتی فاحش در جذابیت داستان هستیم. با این وجود خیره سری های جسیکا جونز باعث شده که این سریال داستانی غنی و درگیر کننده داشته باشد و به مباحثی می پردازد که شاید در هیچ مجموعه تلویزیونی یا فیلم ابرقهرمانی دیگری به آن پرداخته نشده است و «جسیکا جونز» را به شجاعانه ترین و اصیل ترین سریال ابرقهرمانی تبدیل می کند. «جسیکا جونز» به طور انبوهی از شخصیت های زن استفاده می کند که در دنیای مجموعه های تلویزیونی مارول و ابرقهرمانی بی سابقه است.
«جسیکا جونز» در مورد تلاش بی وقفه برای زنده ماندن است. در آخر داستان متوجه می شوید که شخصیت منفی داستان نیز گذشته دردناکی داشته که باعث می شود تا حدودی با دیدی مهربانانه تر به او نگاه کرده و با او همزادپنداری کنید. اگر به دنیای مجموعه های تلویزیونی ابرقهرمانانه علاقه دارید «جسیکا جونز» را در اولویت خود قرار دهید.
۱۲-مجازاتگر
مدت انتشار: ۲۰۱۷ تاکنون (۱ فصل)
ششمین سری از فیلم های مارول نتفلیکس به همان بلایی مبتلاست که سریال های قبلی این مجموعه با آن روبرو شده بودند؛ شخصیت قوی و بازی خیره کننده اما داستانی که بسیار کم عمق و سطحی به آن پرداخته می شود. سریال «مجازاتگر» (The Punisher) با بازی جان برنثال را باید بهترین سریال دنیای مارول سرویس نتفلیس دانست که برنئال در آن نقش یک ضد قهرمان خشن و انتقام جو را بازی می کند و هیچ اهمیتی برای زندگی شخصیت های منفی داستان قایل نیست. به همین دلیل هیچ ابایی از شکنجه کردن آن ها تا دم مرگ ندارد. او با هدف انتقام مرگ همسر و فرزندانش از توانایی های فیزیکی خود برای کشتن شخصیت های فاسد نظامی استفاده می کند که برای او دسیسه چینی می کنند. اما هدف او از بین بردن سیستم و یا اشخاص فاسد موجود در سیستم و یا حتی از بین بردن فساد نیست، بلکه او از همین فساد برای پیشبرد نبرد یک تنه خود علیه کسانی که او از آن ها کینه به دل دارد استفاده می کند.
«مجازاتگر» به بررسی روح آسیب دیده و چالش های شخصی شخصیت های خود می پردازد و همزمان به بررسی دقیق برخی از معضلات اجتماعی اهتمام می ورزد. اگر چه داستان فیلم بسیار تلخ و تاریک است اما در مواردی نیز به لطف بازیگران نقش مکمل جنبه ای کمیک پیدا می کند. شاید مهم ترین انتقادی که به این سریال وارد شده این است که یک داستان ۶ اپیزوده را در ۱۳ اپیزود روایت می کند و همین کندی و کش داری داستان ممکن است حوصله بیننده را سر ببرد. اما هنگام تماشای «مجازاتگر» باید بدانید که در حال تماشای یکی از بهترین سریال های دنیای مارول تمام تاریخ تلویزیون هستید پس صبر و حوصله را از یاد نبرید.
۱۱- بی خدا
مدت انتشار: ۲۰۱۷ (۱ فصل)
مینی سریال وسترن و درام «بی خدا» (Godless) از اسکات فرانک، نویسنده سناریو فیلم «لوگان» و با تهیه کنندگی اجرایی استیون سودربرگ به صبر تماشاگر نیاز دارد. تماشای این مینی سریال ۷ قسمتی برای شما جذاب خواهد بود زیرا این سریال را باید از دیگر سریال های وسترن مجزا دانست. برخلاف دیگر سریال ها و فیلم های وسترن، شخصیت های اصلی «بی خدا» را زنان تشکیل می دهند و داستان آن در شهری رخ می دهد که بیشتر مردان آن پس از حادثه ای در معدن اطراف شهر از بین رفته اند. این سریال داستانی ترسناک و خشن، هیجان انگیز و بسیار گیرا دارد.
وسترن «بی خدا» ابتدا قرار بود به صورت یک فیلم ساخته شود اما سودربرگ توانست فرانک را راضی کند که این داستان فمینیستی را به یک مینی سریال تبدیل نماید. شخصیت های این مجموعه تلویزیونی بسیار زیبا طراحی شده و رفته رفته به بیننده شناسانده می شوند. بازی ها نیز کاملاً بی نقص انجام گرفته و این موضوع را باید نقطه قوت اصلی سریال «بی خدا» دانست. داستان سریال کمی کند پیش می رود اما برای کسانی که کمی صبر داشته باشند تجربه زیبایی از تماشای یک وسترن خوش ساخت خواهد بود.
در وسترن «بی خدا» همچنین ارجاعات زیادی از لحاظ تصویری و داستانی به فیلم های معروف این ژانر داده می شود. در واقع «بی خدا» نمای دقیقی از اتفاقاتی که در غرب وحشی برای بسیاری از شهرها و تمدن های آمریکایی رخ داده را به تصویر می کشد؛ از بیماری های مرگبار گرفته تا کشتارهای وحشیانه که هر کدام گاه شهری را به طور کلی نابود کرده اند.
نظر کاربران
سلام جسیکا جونز 2 فصل اومده