از «اودیسه فضای ۲۰۰۱» تا «جاذبه»
هالیوود و ماجرای جعلی فتح کره ماه
رویا پردازی ها در خصوص یک ماجرای جعلی ناسا از سوی هالیوود بدل به تجارتی پر سود گردید تجارتی که مضامین فراوانی را در حاشیه این ادعای ساختگی در اختیار کارخانه رویا پردازی هالیوود نهاد.
عکس فوق تنها یکی از مستندات جعلی بودن ادعا فرود فضاپیمای ناسا بر کره ماه است همانطور که در عکس می بینیم وزش باد پرچم امریکا را تکان می دهد.
عده ای معتقدند که هیاهوی ناشی از فرود فضاپیمای ناسا بر کره ماه برای به حاشیه کشاندن شکست امریکا در ویتنام شمالی بود تا اذهان عمومی را منحرف سازد. یوری موخین نویسنده کتاب "کلاهبرداری ایالات متحده بر روی ماه" معتقد است که هدف ناسا برای طرح این مدعا اخذ مالیات های گزاف از مردم برای این دستاورد جعلی بود.
استنلی کوبریک کارگردان یهودی الاصل امریکایی در سال ۱۹۶۸ فیلم معروف خود "اودیسه فضایی ۲۰۰۱ " را بر اساس داستان کوتاهی از آرتور سی کلارک می سازد این فیلم در خصوص ماموریت چند فضانورد امریکایی است. اودیسه فیلم پیچیده با ساختاری شبه اپیزودیک است که اصلی ترین بخش آن بحران ناشی از هدایت فضاپیما توسط یک کامپیوتر هوشمند و سخن گو را روایت میکند. همکاری کوبریک و ناسا در طی ساخت این فیلم بر همگان آشکار است این همکاری حتی پس از ساخت این فیلم نیز ادامه داشت تا آنجا که ناسا یک لنز ۵۰ میلی متری را در اختیار کوبریک برای ساختن فیلم "بری لیندون" ۱۹۷۵ گذاشت.(نورپردازی این فیلم توسط نورهای طبیعی انجام شده و این امکانی ست که تنها با در اختیار داشتن لنز مورد نظر ناسا صورت می گیرد).
عده ای معتقدند کوبریک در فیلم "درخشش" ۱۹۸۰ در روایتی کاملا تمثیلی و تا حدودی رمزآلود فرود آپولو بر کره ماه را دروغ محض می داند و آن را به تمسخر می گیرید این ادعا در فیلم مستند "اتاق ۲۳۷" که درباره علائم و نشانه های رمزی فیلم "درخشش" در سال ۲۰۱۲ ساخته شده پرسش های قابل تاملی در خصوص نشانه های رمزی فیلم مطرح می کند.
پس از "اودیسه فضایی ۲۰۰۱" حالا نوبت آلفونسو کوآرون فیلم ساز مکزیکی هالیوود است که در سال ۲۰۱۳ فیلم پر خرج و سه بعدی "جاذبه" را کارگردانی کند.این فیلم درباره دو فضاپیما است که در ایستگاه فضایی گیر افتاده اند و تمامی ارتباطات خود را از دست داده اند روایت پر التهاب از تنها ماندن این دو فضا نورد در کنار جلوه های سه بعدی فیلم بیش از آنکه نمایانگر صحیح یا جعلی بودن ادعا ناسا در فتح کره ماه باشد (در دیالوگی در ابتدای فیلم فضانورد به این سفر ناسا اشاره میکند) مترکز بر ارائه روایت دلهره آور که آمیختگی نزدیکی با فرم سه بعدی فیلم دارد، است.
رویا پردازی ها در خصوص یک ماجرای جعلی ناسا از سوی هالیوود بدل به تجارتی پر سود گردید تجارتی که مضامین فراوانی را در حاشیه این ادعای ساختگی در اختیار کارخانه رویا پردازی هالیوود نهاد.
نظر کاربران
به علت ضعیف بودن ضریب جاذبه در ماه بالای پرچم میله ای نصب شده که در تصویر مشخصه تا ظاهر پایدار داشته باشه و شکستگی های روی پرچم نیز به همین دلیل ایجاد شد و اثر باد نیست لطفا با لحاظ نکات علمی مطلب منتشر کنید .تو سایت ناسا می توان مدارک و شواهدی که می توان با تلسکوپ های آماتور محل فرودو دید مشاهده کرد ...با تشکر
چند تا جوجه بي سواد تو ايران جمع شدند ميگن اين ماجرا جعلى بوده.جوجه ها.تو كوچكترين چيز موندن بعد نشستن رو اين دارن بحث ميكنن.اينم دليلشون:رو ماه باد نداريم پرچم چرا اونجوريه.
ما بیسوادیم بی هنریم عقب افتاده ایم درست اما دلیل نمیشه که هر چی میگن رو راحت باور کنیم. ما منتقدین بیچاره هستیم. مهمترین دلیل بر دروغ بودن سفر به ماه، عدم تکرار این پروژه بعد از نیم قرن است.
ناسایی که تونسته موشک به فضا پرتاب کنه و کل کهکشان رو ببینه اگه بخاد فیلمی قلابی درست کنه شک نکن که به بهترین نحو انجام میده که چنتا ناشی نتونن ازش ایراد بگیرن
سال 2017 هستیم یکم توی سایتهای معتبر بگردید همه چیز رو میتونی الان توی اینترنت پیدا کنی