محبوب ترین مجری های تلویزیونی تاک شوهای جهان
جرمی کلارکسون، مجری مشهور برنامه «تخت گاز» بالاخحره اخراج شد. دوران کاری جان استوارت و دیوید لترمن هم در تاک شوهای تلویزیونی به پایان رسید. با محبوب ترین مجریان تلویزیونی تاک شوهای جهان آشنا شوید...
روزنامه هفت صبح - صوفیا نصراللهی: جرمی کلارکسون، مجری مشهور برنامه «تخت گاز» بالاخحره اخراج شد. دوران کاری جان استوارت و دیوید لترمن هم در تاک شوهای تلویزیونی به پایان رسید. با محبوب ترین مجریان تلویزیونی تاک شوهای جهان آشنا شوید...
با قطعی شدن اخراج جرمی کلارکسون، مجری محبوب برنامه «تخت گاز» شبکه بی بی سی در هفته گذشته، یکی از پرطرفدارترین برنامه های تلویزیونی در سرتاسر جهان به پایان کا رخودش نزدیک می شود. تهیه کنندگان و مدیران شبکه دو و چهار بی بی سی که این برنامه را پخش می کردند مشغول رایزنی هستند تا ببینند امکانش هست بدون کلارکسون برنامه را ادامه بدهند یا نه؛ احتمالی که البته خیلی بعید به نظر می رسد.
از یک طرف بیشتر ایده ها متعلق به کلارکسون بود و از طرف دیگر معلوم نیست بعد از رفتن کلارکسون، جیمز می و ریچارد هاموند، همکاران او در اجرا همچنان جایگاه شان را حفظ کنند یا استعفا دهند.
از طرف دیگر برنامه «تخت گاز» هر سال یک تور در سرتاسر جهان برگزار می کند که البته پخش تلویزیونی ندارد. طی آخرین توافق کلارکسون با شبکه بی بی سی از آنجایی که قرارداد تور سال ۲۰۱۵ قبل از ماجراهای کلارکسون و تعلیق او بسته شده بود، تور برنامه «تخت گاز» با حضور کلارکسون، هاموند و می در شهرهای مختلف اروپا و آفریقای جنوبی برگزار می شود و از همین حالا مردم همه بلیت های این تور را خریده اند تا برای آخرین بار تیم کلارکسون و رفقا را کنار بهترین ماشین های دنیا ببینند.
جرمی کلارکسون با همین برنامه به عنوان یک مجری مشهور شد. «تخت گاز» یک بخش تاک شو هم دارد که میهمانان مختلفی از رانندگان بزرگ مسابقات اتومبیلرانی گرفته تا هنرمندان مشهوری مانند تام کروز روی صندلی مقابل کلارکسون می نشینند و به سوالات بامزه او پاسخ می دهند.
در این بخش هنرمندان با ماشینی که کلارکسون برایشان انتخاب کرده در پیست مسابقه می دهند و دست آخر روی تابلویی امتیاز همه میهمان ها ثبت می شود.
پخش برنامه «تخت گاز» از سال ۲۰۰۲ شروع شد و جرمی کلارکسون، ایده پرداز برنامه از همان قسمت اول به عنوان مجری حضور داشت.
این برنامه تلویزیونی درباره ماشین ها و موتورها (که البته در اصل چیزی فراتر از اینهاست و یک جور معرفی فرهنگ کشورهای مختلف از طریق وسایل نقلیه شان هم هست) پربیننده ترین برنامه واقعی و غیرداستانی تلویزیونی در سرتاسر دنیاست. ریچارد هاموند هم از سال اول به عنوان مجری در کنار کلارکسون قرار گرفت و یک سال بعد جیمز می به آنها پیوست.
این برنامه به خاطر سبک بصری و شیوه ارائه موضوعات تحسین های زیادی از آن خودش کرده است و در مقابل به خاطر جهت گیری های نادرست سیاسی مجریان، انتقاداتی هم به «تخت گاز» وارد شده است. قبل از سال ۲۰۰۲ هم برنامه «تخت گاز» از تلویزیون بی بی سی پخش می شود اما کلارکسون ساتار و رویه برنامه را کاملا تغییر داد و یک طرح جدید به شبکه ارائه کرد که مورد توجه قرار گرفت.
جرمی کلارکسون متولد آوریل ۱۹۶۰ کارش را با روزنامه نگاری در یک نشریه محلی شمال انگلستان آغاز کرد. سال ۱۹۸۴ شروع به نوشتن برای نشریات مربوط به ماشین و موتور کرد. از سال ۱۹۹۳ که نشریه «تخت گاز» منتشر می شود در این مجله هم ستون ثابتی دارد. ستون هایش در روزنامه های سان و ساندی تایمز هم طرفداران زیادی دارد. شوخی های صریح و طعنه های تند و بی پروا بخش جدایی ناپذیر نثر و اجرای کلارکسون هستند.
اولین بار سال ۱۹۸۸ در اولین سری برنامه «تخت گاز» که تا سال ۲۰۰۰ ادامه پیدا کرد، جلوی دوربین رفت. کلارکسون از نظر سیاسی طرفدار سرسخت آزادی های فردی و از منتقدان تندروی دولت های حزب کارگر، تونی بلر و گوردون براون بود. سال ۲۰۰۵ کلارکسون موفق به دریافت دکترای افتخاری از دانشگاه آکسفورد شد. با نگاهی به اسم ماشین هایی که تا امروز داشته می شود فهمید به مرسدس بنز علاقه زیادی دارد. بین ماشین های او بی ام دبلیو، فراری، فورد، استون مارتین، لامبورگینی و فولکس واگن هم دیده می شود.
کلارکسون که پیش از این اهمیت کمی برای محیط زیست قائل بود بعد از اخراج از بی بی سی به کمپین استفاده از سوخت های غیرفسیلی گاردین پیوسته است. کلارکسون معتقد است این اخراج شاید زنگ خطری برایش بود تا به فکر مشکلات جوی بیفتد.
سال گذشته کلارکسون دردسرهای زیادی برای بی بی سی درست کرد. اول از همه او در یکی از برنامه هایش از واژه تحقیرآمیز کاکاسیاه استفاده کرد که حساسیت زیادی ایجاد کرد و مدیران بی بی سی به او هشدار دادند که این دیگر مثل اظهارنظرهای جنجالی سیاسی اش نیست و شبکه را متهم به نژادپرستی می کند.
کلارکسون عذرخواهی نه چندان محکمی کرد و به سر کارش برگشت اما حکم اخراجش وقتی صادر شد که در هتلی که لوکیشن فیلمبرداری یکی از اپیزودهای برنامه بود به صورت لفظی و فیزیکی به تهیه کننده شبکه حمله کرد. فارتتغ از خلق و خوی تندش، همه کلارکسون را به عنوان یک نابغه در تلویزیون می شناسند. با بقیه مجری های مطرح تلویزیونی این سال ها که همه شان مهمترین تاک شوها را میزبانی می کنند، آشنا شوید.
باربارا والترز
متولد ۱۹۲۹ (۸۵ ساله است). فعالیتش را در تلویزیون از اوایل دهه ۶۰ شروع کرد و تا همین امروز هم در تلویزیون و نشریات فعال است. او مجری دو برنامه صبحگاهی معروف تلویزیون، «تودی» و «دیدگاه(The View)» بود. در اخبار شبانگاهی شبکه ABC هم نقش مهمی داشت. در حقیقت او یکی از معدود زنانی است که توانسته به عنوان مجری بخش خبری تبدیل به ستاره شود.
والترز اولین بار به عنوان نویسنده اپیزودهای «داستان هایی که برای زنان جالب است» که از برنامه «تودی شو» پخش می شد شهرت پیدا کرد. به خاطر توانایی فوق العاده اش در مصاحبه کردن و محبوبیتی که میان مخاطبان پیدا کرده بود به محض اینکه جایی برای او پیدا شد، مسئولان شبکه او را جلوی دوربین نشاندند.
کم کم زمان بیشتری از آنتن تلویزیون در اختیارش قرار گرفت. او اولین زنی بود که در یک شبکه تلویزیونی در بخش اخبار شبانگاهی حضورش را تثبیت کرد. مصاحبه های او با شخصیت های سیاسی مثل بوریس یلتسین و ولادیمیر پوتین، مارگارت تاچر و فیدل کاسترو در کنار هنرمندانی مثل کاترین هپبورن و سر لارنس الیویه جنجالی و جذاب است. او تا به حال بارها استعفا داده اما همیشه با سمت دیگری در شبکه ABC به حضور موثرش ادامه داده است.
اپرا وینفری
متولد ۱۹۵۴ (۶۱ ساله است). او مجری یکی از مهمترین تاک شوهای دنیا بود و از طریق همین برنامه فعالیت های انسان دوستانه زیادی انجام داده است. گفتگوی تلویزیونی اپرا در ۲۵ فصل از سال ۱۹۸۶ تا ۲۰۱۱ پخش می شد و در زمان پخش اش پرمخاطب ترین تاک شوی جهان بود.
فصل های آخر آن در ۱۴۵ کشور جهان پخش می شد. اپرا ثروتمندترین آفریقایی - آمریکایی قرن بیستم شد و به او لقب «ملکه همه رسانه ها» را دادند. طبق بعضی از نظرسنجی ها او تاثیرگذارترین زن جهان است. از حامیان حقوق سیاهپوستان که از هر فیلم و برنامه ای مربوط به آنها حمایت می کند. سال ۲۰۱۳، مدال افتخاری آزادی را گرفت.
خیلی از اتفاقات مهم جهان ستارگان در برنامه اپرا رونمایی شده که از مهم ترین هایشان می شود به شادی تام کروز برای ازدواج دومش با کتی هولمز اشاره کرد. وقتی کروز از شادی روی کاناپه برنامه اپرا شروع به پریدن کرد.
پربیننده ترین برنامه اپرا مربوط به مصاحبه با مایکل جکسون در سال ۱۹۹۳ که توسط ۹۰ میلیون نفر در آمریکا دیده شده است. گفتگو با باراک و میشل اوباما و جورج بوش از برنامه های مهم اپرا هستند. او به خاطر حمایت از اوباما حاضر نشد سارا پلین میهمان تاک شویش شود. اپرا در چند فیلم سینمایی هم بازی کرده است.
جان استوارت
متولد ۱۹۶۲ (۵۲ ساله است). طنزنویس سیاسی، استندآپ کمدین و البته مجری تاک شوی معروف «شوی روزانه با جان استوارت».
استوارت کارش را به عنوان استند آپ کمدین شروع کرد. در تاک شویش هم از توانایی طنز بداه اش به خصوص در مورد موضوعات سیاسی و البته علیه حزب جمهوری خواه بهره می برد. همین توانایی را در اجرای مراسم اسکار سال ۲۰۰۶ هم انجام داد. او اوایل سال ۲۰۱۵ اعلام کرد که تا قبل از پایان امسال تاک شویش پایان پیدا می کند اما هوادارانش را مطمئن کرد که قصد بازنشستگی ندارد.
«شوی روزانه با جان استوارت» اولین بار سال ۱۹۹۳ از شبکه MTV پخش شد. برامه استوارت تبدیل به دومین برنامه پرمخاطب این شبکه شد که تا پیش از آن سابقه پخش تاک شو نداشت. دیوید لترمن که خودش مجری بزرگی است، از طرفداران تاک شوی جان استوارت است. مواجهه او با سناتور جان مک کین از حزب جمهوری خواه که در نهایت استوارت توانست مک کین را در مباحثه مغلوب کند، جزو برنامه های مشهورش است.
استوارت برنده جایزه ایمی است و کتابی به نام «آمریکا: راهنمای شهروندان برای یک دموکراسی ناتوان» هم نوشته است. استوارت در یک برنامه جنجالی دیگر گفت که به نظرش ترومن، رییس جمهور سابق آمریکا یک جنایتکار جنگی است که در طول جنگ جهانی از بمب اتم در ژاپن استفاده کرده.
لری کینگ
متولد ۱۹۳۳ (۸۱ ساله است). این مجری تحسین شده رادیو و تلویزیون از نسل روزنامه نگاران قدیم است. کارش را با روزنامه نگاری در روزنامه های محلی فلوریدا شروع کرد و در دهه ۵۰ و ۶۰ مصاحبه های رادویی می گرفت. از سال ۱۹۸۵ تا ۲۰۱۰ لری کینگ مجری تاک شوی تلویزیونی «لری کینگ زنده» بود که از شبکه CNN پخش می شد.
لری کینگ در مصاحبه هایش سختگیر، صریح و طعنه زن بود. برنامه او تبدیل به چنان قطب قدرت سیاسی شد که سیاستمداران از نشستن روبروی این مجری کارکشته استرس می گرفتند.
در حال حاضر پنج شنبه ها برنامه ای دارد که در آن با سیاستمداران گفتگو می کند. این برنامه به همان اسم «لری کینگ زنده» از شبکه هولو پخش می شود.
لری کینگ کارهای خیریه هم انجام می دهد. بعد از حمله های قلبی متعددی که داشت بنیادی برای بیماران قلبی تاسیس کرد که دیوید لترمن هم با او در آن همکاری می کند. او یک میلیون دلار به دانشگاه جورج واشنگتن کمک کرده تا به دانشجویان ارتباطات بورسیه بدهند. هر چند برنامه لری کینگ به خاطر سیاستمداران معروف شد اما نکته آن میهمانان مختلفی بود که از طیف های گوناگون، از هنر گرفته تا علم در آن حاضر می شدند. ماندلا، پوتین و خانواده بوش جزو میهمانان تاک شوی لری کینگ بودند.
پیرس مورگان
متولد ۱۹۶۵ (۵۰ ساله است). مردی که بعد از اخراج جرمی کلارکسون نهامه مفصلی خطاب به او نوشت و ۱۰ توصیه به همکارش کرد. سابقه آشنایی این دو هم به وقتی برمی گردد که نشریه مورگان گزارشی از زندگی خصوصی کلارکسون منتشر کرده بود و کلارکسون عصبانی در پروازی که با هم داشتند یک لیوان آب رویش خالی کرد و به صورتش مشت زد!
این روزنامه نگار و مجری تلویزیونی انگلیس الان سال هاست که سردبیر نسخه آمریکایی دیلی میل است و در ایالات متحده زندگی می کند. در عین حال مورگان سردبیر روزنامه «فرست نیوز (اخبار دست اول)» هم هست که در انگلستان برای بچه ها منتشر می شود.
ژانویه ۲۰۱۱ شروع به کار مورگان در تاک شوی معروفش «پیرس مورگان زنده» بود که از شبکه CNN پخش می شود. این برنامه به جای «لری کینگ زنده» و بعد از استعفای کینگ و در همان ساعت پخش می شد.
سال ۲۰۱۴ شبکه CNN پخش این برنامه را کنسل کرد. موردگان هشت کتاب نوشته که چهار جلد از آنها خاطرات خود اوست. او مجری برنامه های عامه پسندی مثل استدادیابی آمریکا و بریتانیا هم بوده است. می گفتند در زمان سردبیر او در نشریه «MIRROR (آینه)» خیلی از گزارش ها با هک کردن تلفن ستارگان نوشته می شده است.
دیوید لترمن
متولد ۱۹۴۷ (۶۷ ساله است). این کمدین، تهیه کننده، نویسنده و مجری تلویزیونی تاک شوی «دیروقت با دیوید لترمن» را از سال ۱۹۹۳ جلوی دوربین برد. برنامه ای که در ۲۲ فصل شب ها از شبکه CBS پخش می شد تا اینکه دسامبر ۲۰۱۴ لترمن اعلام بازنشستگی کرد و آخرین قسمت از تاک شوی معروفش ۲۰ می ۲۰۱۵ پخش خواهد شد.
استفان کولبرت قرار است جای لترمن را بگیرد و تاک شوی CBS را هدایت کند. لترمن موفق شد در سال های فعالیتش از استاد و راهنما و رفیق اش جانی کارسون مشهور در اجرا جلو بزند.
لترمن کارش را از اواخر دهه ۶۰ به عنوان گوینده هواشناسی رادیویی شروع کرد. سال ۱۹۷۵ با هدف اینکه نویسنده کمدی شود به لس آنجلس رفت. ۱۹۸۰ شبکه NBC این فرصت را به او داد که اولین برنامه کمدی اش را روی آنتن تلویزیون ببرد. برنامه اش گرفت و برنده دو جایزه ایمی شد.
تاک شوی لترمن اولین بار در دهه ۸۰ از شبکه NBC پخش شد که هنوز با او قرارداد داشتند. میهمان اولین برنامه بیل موری بود. سال ۱۹۹۲ وقتی جیمی کارسون بازنشسته شد، لترمن توقع داشت او جایگزینش شود اما وقتی شبکه جی لنو را انتخاب کرد، لترمن هم به CBS رفت. سال ۲۰۱۱ لترمن از سوی گروهک تروریستی القاعده تهدید به مرگ شد.
جی لنو
متولد ۱۹۵۰ (۶۴ ساله است). نویسنده، تهیه کننده، صداپیشه، کمدین و مجری تلویزیونی که به خاطر تاک شوی «شوی شب با جی لنو» شبکه NBC به شهرت رسید. لنو از سال ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۹ مجری برنامه «شوی امشب با جی لنو» در شبکه NBC بوده است. از سپتامبر سال ۲۰۰۹، لنو برنامه ای با عنوان «شوی لنو» را در همین شبکه اجرا کرد. این برنامه شویی گفتگومحور بود که آخر هفته ها در ساعت ۱۰ شب، یعنی یکی از پربیننده ترین زمان های تلویزیون، روی آنتن می رفت.
بعد از اینکه پخش برنامه «شوی امشب با لنو» در ژانویه سال ۲۰۱۰ بر اثر بحث و مجادله درون شبکه ای متوقف شد، لنو در تاریخ یکم مارس ۲۰۱۰ مجددا به مجری گری در برنامه «شوی امشب با جی لنو» پرداخت.
آخرین قسمت این برنامه در تاریخ ششم فوریه ۲۰۱۴ روی آنتن شبکه NBC رفت. در همین سال لنو به جمع افراد برگزیده در تالار افتخارات تلویزیون راه یافت. باراک اوباما مهمترین چهره سیاسی است که پایش به تاک شوی جی لنو باز شد و بازیگران بسیاری مانند ساندرا بولاک، دنیل رادکلیف، جنیفر انیستون و تام کروز هم جزو ستاره هایی بودند که در برنامه لنو حضور پیدا کردند. البته شیوه اجرای جی لنو همیشه منتقدانی داشته است.
الن دی جنرس
متولد ۱۹۵۸ (۵۷ ساله است). در حال حاضر مهم ترین زنی است که یک تاک شوی تلویزیونی محبوب را روی آنتن دارد. این مجری، بازیگر و نویسنده از سال ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۸ در سریال کمدی «الن» بازی می کرد و از سال ۲۰۰۳ تهیه کننده و مجری تاک شوی «شوی الن دی جنرس» است.
اوایل دهه ۸۰ کارش را به عنوان استندآپ کمدین شروع کرد. موفقیتش در تلویزیون از جایی شروع شد که در برنامه «شوی شب ها با بازی جانی کارسون» شرکت کرد و جانی کارسون که از کار الن خوشش آمده بوداز او برای همکاری دعوت کرد.
الن در سال ۲۰۰۳ صداپیشگی شخصیت دُوری در انیمیشن «در جستجوی نیمو» را برعهده رگفت و جایزه ساترن را از آن خود کرد. این اتولین باری بود که این جایزه به یک صداپیشه زن تعلق می گرفت.
او همچنین مجری جایزه اسکار (سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۴) و جایزه امی و گرمی بوده است. او برنده سیزده جایزه امی برای برنامه نشوی الن دی جنرس» و چهارده جایزه برگزیده مردم است.
وی در سال ۲۰۱۰ در نقش یکی از داوران نهمین فصل برنامه «امریکن آیدل» ظاهر شد. مجله فوربس در ۲۰۰۷ ثروت دی جنرس را به عنوان یکی از بیست ثروتمندترین زنان در صنعت سرگرمی ۶۵ میلیون دلار تخمین زد. شیوه زندگی نا به هنجارش او را از بخشی از مخاطبانش محروم کرده است.
نظر کاربران
چطور جيمي فلن رو جا انداختيد؟؟؟
جیمی فالن کوش؟؟؟؟
به امید روزی که ما هم چند تا تاک شو خوب و تأثیر گذار داشته باشیم، تو ژانر های مختلف.
نیمازرگرزاده ومحسن صادقیان محبوب ترین مجریان صداوسیمای ارومیه هستند
این نامه رومحمدعلی جعفری برای آقای نیمازرگرزاده مجری محبوب رادیوارومیه نوشته ، سلام آقای زرگرزاده چرامنو عاشق خودت کردی،چرا از رادیورفتی ،دلم برای صدای مهربانت تنگ شده،کجایی توروخدابرگردبه رادیو
نیمازرگرزاده ومیلادوطن پرست محبوب ترین مجریان رادیو هستند
جیمی کیمل و سینا ولی الله جا افتاد البته سینا از جیمی و جان استوارت اسکی رفته