بیمزهترین سریالهای تلویزیون که از دیدنش خجالت میکِشید
طی دو سال اخیر فقط سه سریال کمدی توانستهاند رضایت حداکثری مخاطبان را به دست آورند و مابقی آثاری ضعیف و غیرقابل دفاع هستند.
برترینها: طی دو سال اخیر فقط سه سریال کمدی توانستهاند رضایت حداکثری مخاطبان را به دست آورند و مابقی آثاری ضعیف و غیرقابل دفاع هستند.
اینکه تلویزیون از پایتخت و لیسانسهها به مواردی چون چشم بندی رسیده به خوبی بیانگر افت کیفی سریالهای کمدی است. این سریال که پخش آن به تازگی در باکس غیراصلی شبکه سه شروع شده، نشانهای از یک کمدی متفاوت و همراهیبرانگیز ندارد. چشمبندی تنها سریال ناکام دو سال اخیر تلویزیون نیست. آنهایی که سال پیش و امسال روی آنتن رفتند برچسب شکست خورده بر خود دارند. در این میان فصل سوم نون خ یک استثناست که نامش کنار آثار محبوبی مثل پایتخت و لیسانسهها قرار میگیرد. سری جدید این سریال در حال ساخت است و گفته میشود نوروز از شبکه یک پخش خواهد شد. نمیدانیم شرایط کنونی جامعه روی سریال سعید آقاخانی تاثیر میگذارد یا خیر و اصلا مخاطب حوصله کمدی دارد یا عجالتا برای او در اولویت نیست... . علاوه بر نون خ 3 شبکه یک فصل دوم و سوم زیرخاکی را سال گذشته و امسال پخش کرد که مورد توجه قرار گرفتند. به جز این چند مورد، تلاشهای دیگر تلویزیون در کمدیسازی به بار ننشسته است. داریم از زمانی حرف میزنیم که شرایط ساخت سریال کمدی فراهم بود و حالا وضعیت سختتر از قبل شده. نسخه سیما برای حل این بحران چیست؟ این را هم بارها گفتیم که سریالهای غیرکمدی تلویزیون نیز چنگی به دل نمیزنند و بدتر اینکه شبکهها به اندازه کافی سریال جدید در اختیار ندارند و بارها مجبور به بازپخش آثار قدیمی شدهاند. پرونده هفت صبح در این باره را بخوانید
دودکش ۲
ماجرای فصل جدید دودکش از جایی شروع شد که فیروز مشتاق و خانوادهاش برای کمک به سیلزدگان ترکمن به سفری میروند. در میانه راه بهروز با دختری به نام گندم آشنا و عاشق او میشود. هومــن برقنــورد در ســری اول دودکش با نقش فیروز مشتاق توانست توجهات را جلب کند. شخصیت و نیز تکیهکلامهایش مورد توجه قرار گرفت و یکی از عوامل موفقیت ســریال بود. این شخصیت اما در سری جدید فاقد ویژگی تازهای بود و همین پاشنه آشیل شــد. کما اینکــه چنین ضعفــی به شــخصیت نصرت سوزنچیان (بهنام تشــکر) و بهروز مشــتاق (امیرحسین رســتمی) لطمه وارد کرد. الهــام اخــوان بازیگر جدید دودکش بود و سیما تیرانداز و نگار عابدی یک بار دیگر نقشهای اصلی را برعهده داشتند. دودکش ناموفق بود چون سازندگان سریال، موقع طراحی داستان و شــخصیتها به این مسئله توجه نکرده بودند که مخاطب از همین کاراکترهای آشنا، رفتار متفاوت میخواهد. طبعا قمپز و آمپاس گفتنها دیگر لطف قبل را ندارد. از آن سو تغییری که در شخصیت بهروز داده شد آنقدر اغراق شده بود که مخاطب نتوانست با او ارتباط بگیرد. در کنار اینها خط داستانی فصل جدید دودکش، فاقد گرههای محکم بود و ایــن ایراد درکنار موقعیتهای کمرنگ کمدی لطمه مضاعف به آن زد.
بوتیمار
بوتیمار داستان مردی به نام آقای گلابی با بازی حمید لولایی است که به امید زندگی بهتر دست به ریسک میزند. او چهار خودرو از شرکت لیزینگ خریداری کرده بود تا آنها را بفروشــد و خانه بزرگی برای مادر خانواده بخرد امــا پی بــه کلاهبرداری شــرکت میبــرد. گلابی و خانوادهاش برای چارهاندیشی به شمال میروند. ترکیب بازیگران در بوتیمار یکبار دیگر حمید لولایی و مرجانه گلچین همبازی شدند. احتمالا طنازیهای این دو برای برخی مخاطبان جذاب اســت. هدایت هاشمی، اشکان اشتیاق، مهران رجبی، سپند امیرســلیمانی، علی صبوری، رامین ناصرنصیر، شــهاب عباسی و ساناز ســماواتی از دیگر بازیگران سریال هستند. آنها پای ثابت آثار کمدی هستند و عملکردشان در بوتیمار مثل همیشه بود! بوتیمار نه تنها فاقد قصهای تازه بود که داستان کلیشــهای خود را به شــکلی معمولی روایت میکرد. حتی بیننده تلویزیون از همان ابتدا میتوانست پیشبینی کند که در نهایــت ورق برمیگردد و آقای گلابی بر مشــکلات فائق میآید. سریال بوتیمار با موضوعات روز مثل کرونا، تدریس آنالین، گرانی لحظه به لحظه اجناس و... هم شوخی میکرد. این بخش به دلیل نو بودن امتیاز سریال بود؛ هرچند استفاده مطلوب از ایــن متریال نشــد. امید و سرخوشــیهایی که ســازندگان خارج از قواعــد درام به خــورد مخاطب دادند، اصلیترین پاشنه آشیل بوتیمار است.
پلاک ۱۳
ســریال پلاک 13 روایت داستان زندگی چند شخصیت اســت که در یک خانه بزرگ کنار هم زندگی میکنند. برخی نسبت فامیلی دارند و برخی نه. برخی پای ثابت داستان هستند و برخی نه. مشابه این سریال با چنین ساختار و حال و هوایی سیتکام پیشتر در تلویزیون تجربه شده بود. ترکیب بازیگران در سریال پلاک 13 محمود جعفری، علی صادقی، نگار عابدی، سامان دارابی، حسین رفیعی، شهره سلطانی، امیرحسین صدیق، اردالن شجاعکاوه و اشکان اشتیاق ازجمله بازیگران ثابت بودند. آنها بازیگران باتجربه در کمدی هستند اما پلاک 13 تبدیل به اتفاقی ویژه در کارنامهشان نشد.پلاک 13 از معدود سریالهای سال 1400 است که غالب رسانهها نقدهایی تند علیه آن نوشتند و برای ایجاد خنده، گاه متوسل به شوخی با رئیسجمهور اسبق میشد و گاه به اصغر فرهادی متلک میانداخت. چنین تلاشهایی اما نه تنها جواب نداد که پاشنه آشیل سریال هم شد. شوخیهای موسوم به منشوری هم در سریال وجود داشــت که با واکنش برخی رسانهها مواجه شد. مثال کانال تلگرامی هفت راه نوشت: اساسا محتوای طنز این سریال سخیف، توهینآمیز و در برخی موارد با تیکههای جنسی فراوان پخش میشود. نویسنده سریال هم توپ را در زمین کارگردان انداخت و آرش معیریان را متهم به عدول از فیلمنامه کرد!
نوروزرنگی
ســریال داســتان یــک خانــواده فقیرنشین مشهدی در نوروز سال ۱۳۶۷ را روایت میکند. پدر خانواده که صاحب ۵ پسر و دو دختر است، از یک نفر طلب دارد و کسی که میخواهد به او پول بدهد، به جای آن یک تلویزیون رنگی میدهد تا وقتی که پول جور شود و اگر نشد، تلویزیون را بفروشند. ترکیب بازیگران رابعه اسکویی، جواد خواجوی، هادی عامل هاشمی، یوسف تیموری، شــهرام قائدی، سیاوش مفیدی و علیرضا مسعودی از جمله بازیگران نوروز رنگی هستند. قرابت چهره و رفتار بازیگران با آدمهای دهه 60 امتیاز آنهاست. علی مسعودی در اســتندآپ کمدیهایی که برای خندوانه اجرا میکرد، از خاطرات کودکیاش وام میگرفت. او همین ایده را تبدیل به یک سریال کرد. ضربه اصلی به نوروز رنگی از ناحیه داســتان خورده شد. این سریال فریب فضای دهه 60 و نوستالژی بازی را خورد و از داستان خود غافل شد. یک اتفاق واحد، محور روایت قرار میگرفت و در یکی دو قسمت ادامه مییافت. آنچه در این مســیر همراهیبرانگیز بود ربطی به قصه نداشــت. تک شوخیها و اتفاقها بودند که نوروز رنگی را برای طیفی از مخاطب واجد جذابیت میکرد. طبعا بعد از گذشت چند قسمت همین جذابیت هم از بین میرود و وقتی داستان همراهیبرانگیز نباشد، رغبت تماشا باقی نمیماند.
روزهای آبی
دختــری بعــد از اینکــه خانواده متمولش دچار مشکل مالی میشود، به شمال کشور میرود و در یکی از روســتاها زندگی تازهای شروع میکند. شروع قصه جدی است اما در قسمتهای بعد وارد فضای کمدی میشود. ترکیب بازیگران ویدا جوان نقش دختری را بازی میکند که از پایتخت به روستایی در شمال میرود. این سریال برای او آوردهای به همراه نداشــت. اکبر عبدی در نقش رئیس شورای روستا بازی کرد اما ملاحت او به کمک سریال نیامد. کاراکتر عبدی به عنوان یک پیرمرد قدرتطلب در روستا، تکراری بود و چهــره، صدا و رفتار او از همان کلیشــههای همیشــگی تبعیت میکرد. فریبا متخصص، ایرج نوذری، علیرضا جلالیتبــار، امیر غفارمنش، نادر ســلیمانی، علی ســلیمانی، مهــران رجبی، رامیــن ناصرنصیر و افشــین سنگچاپ دیگر بازیگران معمولی سریال بودند. از زمانی که داســتان وارد روســتا میشــود، روزهای آبی حال و هوایی کمدی به خود میگیرد با این حال موقعیتهای سریال نو نیستند. از ایدههایی چون دعوا وسط مراســم خاکسپاری، کشــمکش بر ســر قدرت و... نمیتوان توقــع خنده داشــت. برخی اتفاقات ســریال با پایتخت مقایســه شد که خب قیاســی نادرست است. روزهای آبی حتی در بخشی که قصد داشت حرفهایی مهم در باب نوعدوســتی، زندگی خارج از پایتخت و... بیان کند، ناکام بود.
خوشنام
در سالهای نه چندان دور، تلویزیون برای شــبهای رمضان ســریالهای کمــدی روانه آنتن میکرد. با این حال سهم کمدیها در این مناسبت کم شده و خوشنام تنها کمدی رمضان امسال بود. این سریال که درباره جوانی است که میخواهد از گذشته نه چندان خوب خود دست بکشد و به همین خاطر در موقعیتهای مختلف همه تلاش او خویشتنداری است. ترکیب بازیگران نقش اصلی ســریال بر عهــده هومن حاجیعبداللهی بود که همچنان مخاطبان خاطره خوش پایتخــت را از او در ذهن دارند. تلاش ایــن بازیگر در خوشنام مشهود بود اما وقتی سریالی ضعیف است چه انتظــاری از بازیگر میرود؟ عباس جمشــیدیفر، حمید لولایی، شهره لرستانی، فریده سپاهمنصور، سحر ولدبیگی، مهران رجبی و... دیگر بازیگران سریال هستند که کارگردان استفادهای درست از استعداد کمدی آنها نبرد. در تلویزیون ســریالهایی با موضوع پشیمانی یک نفر و تصمیم برای اصلاح خود را دیدهایم. حالوهوای سریال یعنی روایت قصه در خانواده متوسط پایین شهری نیز بارها دســتمایه روایت داستان شــده. گاه استفاده از کلیشــهها الزاما ایراد نیست؛ به شــرط آنکه استفادهای متفاوت از آنها بشود. خوشــنام اما چنین نکرد و حتی برای ایجاد موقعیتهای کمدی، دست به دامان شوخیهای توالتی شد. داد و فریاد شخصیتها بر سر یکدیگر حتی در موارد غیرضروری، دیگر پاشنه آشیل سریال است.
خداداد
نوروز امسال شبکه دو خداداد را روانه آنتن کرد؛ سریالی که جزو تولیدات مدیریت کنونی صداوسیماست. سریال داستان مردی به نام خداداد (رضا ناجی) را روایــت میکند که زندگی فقیرانــهای دارد. در آســتانه ازدواج دخترش، مشــکلات ریز و درشت هجوم میآورند امــا در نهایت و یک عروســی آبرومنــد برگزار میشود. ترکیب بازیگران رضا ناجی را بارها در شمایل یک پدر نگران که گفتار و رفتارش رگههایی از طنز دارد، دیدهایم. پیام دهکردی تصمیم داشت شخصیتی متفاوت عرضه کند اما نه لهجه به کمکش آمد و نه رفتارهای اغراقآمیز. علی صبوری که ذاتا کمدین بامزهای است در این سریال روی کلیشــههای همیشگی حرکت کرد. سوســن پرور، زهره حمیدی، شیرین بینا، امیرحسین غفاری و... دیگر بازیگران خداداد بودند. خــداداد ترکیبی بود از داســتان تکراری، آموزههــای گل درشــت شــعاری، بازیهــای ضعیف، دیالوگهای تصنعی و... از همان قســمت نخست میشد حدس زد سمت و ســوی قصه کجاســت و در نهایت هم شخصیتها عاقبت بخیر شدند. این سریال نه تنها قصهای کلیشهای داشت که در ایجاد موقعیتهای کمدی هم ناکام بود. عجله در تولیــد را نمیتوان در این شکســت نادیده گرفت و شــاید تجربهای دیگر برای تلویزیون باشد که در دقیقه نود سفارش ساخت سریال ندهد.
نظر کاربران
اتفاقا سریالهای قشنگی بوده.
پاسخ ها
نوروز رنگی که عالیه
هر سریالی که مردم رو بخندونه باحاله
اقا نوروز رنگی واقعا قشنگه
اولا دیگاه جامعه مهم است
دوم که طنز در ایران ما شکایت روبر می شود
حیف پولی که برای سریال خداداد و نوروز رنگی خرج شد
سریال های جدید بجز تعداد اندکی آنقدر افتضاحن که ترحیح می دیم تکرار سریال های دهه هشتاد رو برای چندمین بار ببینیم تا اینا رو
ای کاش دوباره لاریجانی با دست باز می شد مسئول صدا و سیما
سریالهایی که بهنام تشکر توش بازی میکنه واقعا افتضاخست دودکش سرس اولشم مسخره بود از همه بدتر اینکه n دفعه دودکش و پخش کردن خیلی قشنگه
زیر خاکی رو یادت رفت حال بهم زنترین سریال با بازی پژمان نچسب
پاسخ ها
دمت گرم ، واقعا چرا و بی مزه رفتار میکنه
سریال چشم بندی، یی از بی مزه ترین و ضعیف ترین فیلمنامه های سریالهای تاریخ تلویزیون است. من خودم در تلویزیون فقط سریالهای طنز می بینم ۳۰ساله همه رو دیدم. تلویزیون نیاز به نویسندگان و کارگردانان طنز مطرح دارد و بس.
کشور ی که در دنیا منزوی شده تلویزیونش هم مایه خجالت
نون خ سری اولش قشنگتر بود
خداوکیلی گی دیگه این چرندیات رو میبینه ؟
غیر از پلاک ۱۳ و روزهای آبی ، بقیه عالی بودند
سریال چشم بندی خیلی چانه حیف از خانم گلچین
چطور مهران رجبی توی سریال نوروز رنگی بازی نکرده!!!
کلا آخرین سریال خوبی که تلویزیون ساخت ۹۶ لیسانسهها بود، قبل سال ۹۶ سریالهای زیادی محبوب و پربیننده شدن مثل آوای باران، ستایش ۱، پشت کوههای بلند، نابرده رنج، پریا، میکائیل، شمعدونی و...اما تو این چهار پنج سال من که دیگه ندیدم یه سریال بین مردم جا بیفته
همه برنامه ها و سریال های تلویزیونی افتضاح هستند.
دودکش ۲ و نوروز رنگی که فوق العاده هستتد
البته دودکش جنبه اموزشی و اخلاقیش بیشتره
دو تا از بهترین طنر ها
حیف بودجه صدا وسیما
من یه سوال دارم
نویسنده این مقاله همه این سریالا رو دیده؟ ماشالا چه همتی.
من دودکش رو دیدم. خوب نبود ولی اونقدرام بد نبود. ولی ایرادای جدی داشت. پلمپ قالیشویی تکراری بود. کسیکه اینهمه کارگر زیردستش کار میکنن پول نداره برای بچش موز بخره!! بیادبی و عدم حفظ حرمت آقایون نسبت به هم توی همه سه فصل بود.
اما در کل ازون سریالایی نبود که حوصلت سر بره. بعلاوه که بازیگرا خیلی خوب بازی میکردن.
بقیه سریالایی که اسم اوردید بعضیاشون رو یه کم دیدم اصلا نتونستم ادامه بدم. پلاک ۱۳ که در حد دهه ۷۰ و ۸۰ بود.
اتفاقا خوش نام خوبه
مجموعه طنزهای مهران مدیری و دیگه هیچ
اصن این درست نیست
پلاک ۱۳
نوروز رنگی
خوشنام
و
خداداد
یکی از بهترین فیلمای طنز بودن مخصوصا نوروز رنگی شما مشگل داری چرا از طرف بقیه نظر میدی
مگ کسی هم هست که شبکه داخلی نگاه میکنه😄
پاسخ ها
خیلی هم نوروز رنگی و دود کش قشنگ هستند دوست ندارید نبینید
کجاش بی مزه است، خیلی هم قشنگ و زیبا است از سریال های چرت شبکه خانگی پولي بهتر است
عالی است این سریال زیبا، اولین بار است این سریال برادرانم بعد از مدتها میبیند
کاملا صحیحه
ازین خنک تر هم خواهد شد وقتی افراد لایق رو کنارمیزنید همین مشود
دقیقا
اینروزا تلویزیون برنامه و سریال جدی و خوب و ستون دارش شده سریالای امنیتی
بقیه کشک
10سال شده تلویزیون نگاه نمکنم
فقط شبکه مستندخوبه اونم اگررازبقا وحیوانات رانشان دهد
تمام فیلم هایی ایران آب گوشتی مسخرست برید فیلم خارجی ببنید چقدر قشنگ حتی هند اره ازما جلو میزنه
چرت و پرتای میلی.کلا تی وی خاموشه بجز برای فوتبالی چیزی. من نمیدونم این بازیگرا خودشون خسته نمیشن ازین میزان نمک ریزی؟
فقط زیرخاکی
من نمی خوام ایه یعس بخونم ولی تا پنج شش سال پیش فوتبال نگاه میکردم سریال وفیلم میدیدم ولی کم کم با این مشکلات اقتصادی که برای هممون پیش امده از سر کار که میام یک استراحت ۲ ساعته دوباره ماشین رو بر میدارم میرم مسافر کشی در کل یکی نه وقتی برام مونده نه دل و دماغی . این سریال ها هم که یک شلنگ گرفتن توش اب بستن
نوروز رنگی عالی بود.من و همسرم از تماشای این فیلم واقعا لذت بردیم و با اینکه کودکی من و همسرم اصلا شبیه به دغدغه ی شخصیت های فیلم نبود، حس خوبی داشت.
بله کاملا درسته
نوروز رنگی خیلی هم خوب بود وخنده دار
نوروز رنگی حرف نداره ...لطفا این سریال رو از لیست درش بیارین
نوروز رنگی از بقیه بهتره
ماکه تلویزیون نگاه نمیکنیم برای ما فرقی نداره
دودکش خوبه چی میگی واسه خودت
کلا ساختن فیلم کمدی کار هر کارگردانی نیست و متاسفانه نویسنده و کارگردان های این کار یا دیگه نیستند یا اگر هم هستند باهم کار نمیکنند
خوشنام سریال خوبی بود👌
نوروز رنگی خیلی فوق العاده بود
فقط پلاک ۱۳ و روز های آبی رو درست گفتی
واقعاسریالهای طنز جدید افتضاح هستند پلاک سیزده چی داره که مرتب پخش میکنن نوروز رنگی وامثال این موارد مستند پخش کنن خیلی بهتره یا از طنزهای قدیمی پخش کنن قطار ابدی پاورچین سیب خنده مجیددلبندم وغیره
حیف این پول و بودجه،که صرف فیلم های آبکی صدا وسیما میشود و محتوایی دارد و فیلم نامه خوبی داره نه مفهومی داره و پایان مشترک تمام سریال های ایرانی اینکه دو نفر به هم برسند و ازدواج کنند آن هم در هاله ای از توهم دنیای پوچ و غیر واقعی
دودکش 2 عالی بود، نوروز رنگی ام خوب بود
اینا همه فیلم هایی که نام بردید از نظر من عالی هستند الکی حرف نسازید
حیف بودجه مملکت که صرف این کارها میشه
روزهای آبی که قصه اش تک خطی بود و انگار فقط عواملش هوای شمال کرده بودند
اوه چقد حرف زدی
کل خبر گرفتی
لیسانسه ها وپلاک ۱۳ هم کمدی بود آخه؟؟؟
ردرا
نوروز رنگی و پلاک ۱۳ رو باید از این لیست حذف کنید چون خیلی هم سریالهای بامزه ای بودن
کمدی و غیرکمدی نداره ۹۰ درصد از فیلم های ایرانی کاملا بی کیفیت و بی محتواست و حتی کاملا بدآموزی و ضد فرهنگ است
سریالهای طنز نیاز جامعه
تا کمی از زندگی سخت معیشت دور شویم
🙋🙋🙋🙋🙋🙋
بابا نوروز رنگی که خیلی خوب بود ترکوند
دودکشم بد نبود ولی بقیه مخصوصا بوتیمار و پلاک سیزده خیلی سریالای چرتی بودن
بابا شما که تلویزیون نگاه نمی کنید چه کار دارید به بیمزگیش
واقعاً خجالت کشیدم
ولی خوشنام و دودکش 2 بهتر از بقیه بودن ولی کلا من 1 قسمت بیشتر ازشون ندیدم کسی دیگه تو شبکه های ایران نمیره
پیشنهاد ویژه : به جای نگاه کردن به سریالهای تلویزیونی ،چند تا از کارتونهای قدیمی مثل پسر شجاع و دختری به نام نل ، بل و سباسلین ، خانواده دکتر ارنست ، مهاجران ، واتو واتو ، بامزی قوی ترین خرس دنیا و ... را نگاه کنید که بارها و بارها دیدنشان بهتر ازیکبار نگاه کردن به این سریالهای چرت و پرت هست
نوروز رنگی عالی بود
وقتی نگاهی اجمالی به دهه۹۰ بندازیم متوجه میشیم ویروسی به نام برزو نیک نژاد امده تا با ویران کردن آثار و عادات کمدی تلویزیون نام همه عوامل محترمو دوستداشتنی سالهای قبل رو از بین ببره.این ویروس و ویروسچه شاهداحمدلو رو لز طنز مبرا بدونید.حالا قصدشون چیه با خود مخاطب
تنها سریال های خنده دار تلویزیون نون خ پایتخت و لیسانسه ها بود با زیرخاکی
لیسانسه ها
از همه بدمزه تر بود
تمام این سریال ها عالی بودند و باید تشویق بشن
نوروز رنگی که خیلی خوبه
حیف پول و وقت ک صرف سینمای ایران میشه
دقیقا
واقعا خیلی بیمزه ان
فقط سریال طنز پنچری هیچوقت از دیدنش سیر نمیشم
نوروز رنگی انصافا قشنگه
خوشنام عالی بود چطور میگی بد بود
حیف وقت که صرف چنین برنامه های بی نمک و بی محتوا کنید،،، بجای این چرندیات یکم کتاب بخونید
سریال پایتخت بهترین سریال طنزایرانه نون خ وزیرخاکی چشم بندی پلاک۱۳ قصه ضعیف دارن وارزش دیدن ندارن وقت تلف کردنه فقط،خیلیییییی مزخرفن سریال دودکش هم فصل اولش خیلی قشنگ بود پادری ودودکش۲ ارزش دیدن نداشتن
باسلام کلا سریال یا فیلم سینمایی دیگه تو ایران مرده یک سریال هم که میده واسه اینکه وقت پر کنه سه بار تکرار میده
پنجشنبه وجمعه که مردم بیکارند خونه هستند میخوان سریال ببینند خلاصه تو هفته پخش میکنند خیلی روی مخ مردم هستن
سریال های که نام بردید بکی از یکی بنجال تر هست. حیف ایرانی که این اراجیف را به جای طنز نگاه کند
انصافا نوروز رنگی، خوب بود
نوروز رنگی خیلی قشنگیه من اولین باره سریالش را میبینم خیلی برام جالبه پشیمونم چرا قبلاً ندیدم چطور دلتون میاد در موردش بد بگید یکی دوتا شخصیتهایش به دل نمی شینه ولی اگر ندید بگیریم لذتبخشه مخصوصا برای دهه ۵۰و ۶۰
کلا آشغال
فقط پایتخت و مختار نامه لامصب تکراری نمیشه 😂
غیر از فوتبال هیچی از شبکه میلی نمیبینم. آخه کی دیگه میشینه این سریالهای الکی رو نگاه کنه
سریال مزخرف میخوای آفتاب پرست دل گیسو عاشقانه نهنگ ابی قورباغه خون سرد سیاوش
نوروز رنگی خوشنام دودکش عالین مخصوصا نوروز رنگی چرت پرت درست نکنید
خدایی نوروز رنگی خیلی قشنگه
قبول دارم همه چرتن🤮🤮
ولی انصافا نوروز رنگی عااااللللیه⭐⭐
پلاک 13 افتضاح بود، نمیدونم علی صادقی چطور حاضرشده این فیلم کاملا مسخره رو بازی کنه
نوروز رنگی که خوبه
از طرف بقیه نظر نده
😏🙄
بطور کل آثار صدا وسیما حول محور تکرار میچرخه.ایکاش ی فکری ب حال این جعبه جادویی بکنن مردم از آثار صدا وسیما الگو میگیرن
حیف وقت که آدم بذاره برای این سریالا
نوروز رنگی عالیه
با سلام از من و امثال من یاد بگیرید که اصلا سریال های تلویزیون را نگاه نمیکنم تا ببینم چگونه سرمایه هایی که میتوانند به درستی و بجا برای ساخت اثار بهتری خرج شوند به هدر میروند .
مشکل از بازیگر ها و.... نیست اونا کاملا تلاش میکنن که سریال طنز بشه
ولی این نویسنده ها هستند بنظر من که داستان رو یجوری مینویسن که اینطور که باید طنز و کمدی نمیشه سریال
به نظر من خیلی هم سریال های خوبی هستن
مخصوصا دودکش 2و نوروز رنگی
از این فیلم های ک معرفی کردین نوروز رنگی بامزه بود ما کلا سری دوم دیدیم و خیلی برامون جذاب بود و پر از انرژی و خاطره انگیز .ولی بقیه ش بی مزه .و بقول یکی از مخاطبین پایتخت و مختارنامه فوق العاده س .نون خ هم قشنگه البته سریالهای جذاب دیگه ای هم هست ک الان حضور ذهن نیست ولی نظر بنده در مورد نوروز رنگی مثبته و خیلی بامزه س ما کلی میخندیم پای این سریال بانمک مشهدی
مردم از شبکه های ماهواره ای استفاده میکنند و برنامه های داخلی را کنار گذاشته اند.
همه سریالای تلویزیون بی خوده
تا اونجا خوندم که لیسانسه ها را کنار پایتخت به عنوان کمدی خوب و موفق نام برده بود
دود کش فقط
نوروز رنگی ولیسانسیه ها وشعمدونی ونابرده رنج و پایتخت تا فصل پنج خوب بود.
والا من سه دور نوروز رنگی رو دیدم بس باحال بود
بهترین سریال هایی هست که من دیدم