۱۲۰۴۶۳۷
۵۵۰۴
۵۵۰۴
پ

آشنایی با متخصص درد و بیماری‌هایی که درمان می‌کند

در مواقع احساس درد شدید مراجعه به بهترین پزشک متخصص درد بهترین گزینه پیش روی شماست. متخصص درد پزشکی است که درد شما را به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد و طیف وسیعی از مشکلات و درد‌های ایجاد شده را درمان می‌کند.

در مواقع احساس درد شدید مراجعه به بهترین پزشک متخصص درد بهترین گزینه پیش روی شماست. متخصص درد پزشکی است که درد شما را به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد و طیف وسیعی از مشکلات و درد‌های ایجاد شده را درمان می‌کند.

بسیاری از افراد در قسمت‌های مختلفی از بدن خود درد را تجربه می‌کنند و در اغلب مواقع نمی‌دانند که برای درمان درد‌های مزمن یاد حاد، به چه پزشکی مراجعه کنند.

این پزشکان از درد‌های ناگهانی مانند سردرد گرفته تا بسیاری از انواع مزمن دیگر مانند کمردرد را درمان می‌کنند.

جهت درمان باید به کلینیک درد مراجعه کنید و پزشک بسته به مشکلی که دارید، بهترین راهکار درمانی را با روش‌های غیر تهاجمی یا حداقل تهاجمی در نظر می‌گیرد.

آشنایی با متخصص درد و بیماری‌هایی که درمان می‌کند

انواع درد‌هایی که توسط متخصص درد درمان می‌شود

انواع درد‌هایی که توسط فوق تخصص درد درمان می‌شود، به سه گروه تقسیم‌بندی خواهد شد. اولین مورد در خصوص درد ناشی از آسیب مستقیم بافتی مانند آرتریت است. نوع دوم مرتبط با درد ناشی از آسیب عصبی یا بیماری سیستم عصبی مانند سکته است. نوع سوم هر دو آسیب عصبی و بافتی است مانند کمردرد.

درد ناشی از آسیب بافتی

  • استئوآرتریت

منظور از استئوآرتریت، ساییدگی و پارگی در مفاصل بزرگ مانند زانو و لگن است.

  • آرتریت روماتوئید

آرتریت ناشی از واکنش خود ایمنی که در مفاصل کوچک مانند انگشتان دست و مچ دست احساس می‌شود.

درد ناشی اختلالات عصبی یا سیستم عصبی

منظور از درد ناشی از سیستم عصبی بیماری‌هایی از جمله موارد زیر است:

•    سکته مغزی (درد پس از سکته مغزی)

•    اسکلروز چندگانه

•    آسیب نخاعی

•    نوروپاتی (درد عصبی ناشی از زونا، HIV و دیابت)

درد ناشی از درد عصبی و بافتی

از جمله بیماری‌هایی که چنین مشکلاتی را به همراه دارد به شرح زیر است:

•    گردن درد

•    کمردرد

•    سرطان

راهکار‌های درمانی از سوی متخصص درد

بسته به اینکه بیمار چه مشکلی دارد و اینکه شدت درد چقدر است، راهکار‌های درمانی متفاوت خواهد بود. ممکن است بیمار تنها نیاز به مراقبت‌های اولیه با دارو‌های مسکن و فیزیوتراپی داشته باشد.

در اغلب مواقع درد ایجاد شده با چنین راهکار‌هایی تسکین پیدا می‌کند، در صورت عدم درمان، درمان‌های موثر و پیشرفته‌تری از سوی متخصص درد برای بیمار در نظر گرفته خواهد شد.

زمانی که به متخصص درد مراجعه می‌کنید، مراحل درمانی که برای بیمار انجام می‌گیرد به شرح زیر است:

تجویز دارو‌هایی که شامل دارو‌های ضدالتهاب، شل کننده‌های عضلانی و ضد افسردگی است. همچنین ممکن است دارو‌های تسکین دهنده درد مانند بلوک‌های عصبی یا تزریق دارو‌هایی در ستون فقرات تجویز شود.

در صورتی که مراحل اولیه درمان در تسکین درد موثر نباشد، از روش‌های پیشرفته‌ای استفاده می‌کنند. از جمله درمان‌هایی که در این مرحله برای بیماران در نظر گرفته می‌شود، شامل رادیوفرکوئنسی یا لیزر دیسک کمر به جای عمل جراحی است.

آشنایی با متخصص درد و بیماری‌هایی که درمان می‌کند

با انجام راهکار درمانی رادیوفرکوئنسی از انتقال سیگنال درد جلوگیری می‌شود. چنین راهکار‌های درمانی برای تسکین درد‌های مزمن ناشی از ستون فقرات به کار برده می‌شود. در واقع این روش‌ها بسته به جای عمل جراحی باز برای افراد انجام می‌شود.

در مرحله نهایی اگر بیمار با هیچ یک از روش‌های ذکر شده تسکین درد را تجربه نکند، در صورت صلاحدید پزشک و شرایطی که بیمار دارد، پمپ درد یا محرک نخاعی برای بیمار در نظر گرفته می‌شود.

این روش درمانی برای تسکین درد در سطح نخاع که مرکز کنترل درد است. از دیگر روش‌های درمانی بسیار موثر می‌توان به سلول‌های بنیادی نیز اشاره کرد که از سوی متخصص درد برای بیماران تجویز می‌شود.

بازگشت به فعالیت‌های روزمره هدف از مراجعه به متخصص درد

افرادی که دچار درد‌های مزمن می‌شوند، قطعا قادر به انجام فعالیت‌های روزانه نیستند. چنین شرایطی می‌تواند مشکلات زیادی را نیز برای بیماران به همراه داشته باشد.

گاهی برخی از بیماران با وجود اینکه برای درمان درد خود به پزشک مراجعه می‌کنند و تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند، ممکن است پس از جراحی نیز دچار عوارض و درد شوند.

ممکن است بسیاری از پزشکان برای درمان درد ناشی از دیسک کمر، جراحی را توصیه کنند، با این وجود احتمال ایجاد مشکل پس از عمل نیز وجود دارد.

با مراجعه به متخصص درد می‌توانید از راهکار‌های درمانی به روش بسته، مانند لیزر دیسک بهره‌مند شوید که بهترین نتیجه درمانی را به دنبال دارد و می‌توانید به فعالیت‌های روزمره خود بازگردید.

آشنایی با متخصص درد و بیماری‌هایی که درمان می‌کند

انواع راهکار‌های درمانی که از سوی متخصص درد انجام می‌گیرد؟

همانطور که گفتیم پزشک بسته به شرایط بیمار از راهکار‌های درمانی متفاوتی به کار می‌گیرد که چندین مورد از روش‌های درمانی موثر را برای شما ذکر خواهیم کرد:

•    دارو درمانی

•    لیزر درمانی

•    رادیوفرکوئنسی

•    تزریق جهت بلوک عصبی

•    اوزون تراپی

•    ماساژ درمانی

•    آب درمانی

•    درمان شناختی رفتاری

•    لیزر دیسک کمر یا PLDD

•    PRP

•    پمپ داخل نخاعی

•    و...

نحوه اندازه‌گیری شدت درد بیمار از سوی متخصص درد

پزشک برای اینکه شدت درد را اندازه‌گیری کند و بر اساس آن راهکار‌های درمانی مناسبی را در نظر بگیرد، مقیاس ۰ تا ۱۰ را در نظر دارد. میزان دردی که از سوی متخصص درد اندازه‌گیری می‌شود به شرح زیر است:

•    ۰: هیچ دردی ندارید.

•    ۱ تا ۳: دچار درد آزار دهنده‌ای هستید.

•    ۴ تا ۶: شدت درد متوسطی دارید که باعث اختلال فعالیت‌های روزانه مانند کار و سرگرمی می‌شود؛ و ۷ تا ۱۰: درد شدیدی دارید که مانع از انجام فعالیت‌های روزانه شما می‌شود.

هر یک از این مراحل، درمان به خصوص خود را دارد.

مطالب برگرفته از سایت دکتر محمد حسین دلشاد متخصص درد:

https://drdelshadfoundation.com/

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج