عادات غذایی بدی که بین ایرانیان شایع است
آشپزی ما ایرانیان با دیگر کشورها تفاوتهای زیادی دارد. تنوع غذایی در فرهنگ ایرانی بالا است و از مواد مختلفی برای ساخت و ترکیب غذا استفاده شده است. این تنوع زیاد باعث شد تا اشتباهاتی خاص در پخت و نگهداری غذای ایرانی رخ دهد که سلامتی ما را به خطر میاندازد.
برترین ها - سهیل بالینی: آشپزی ما ایرانیان با دیگر کشورها تفاوتهای زیادی دارد. تنوع غذایی در فرهنگ ایرانی بالا است و از مواد مختلفی برای ساخت و ترکیب غذا استفاده شده است. این تنوع زیاد باعث شد تا اشتباهاتی خاص در پخت و نگهداری غذای ایرانی رخ دهد که سلامتی ما را به خطر میاندازد.
در بیشتر کشورهای دنیا آشپزی به معنی ترکیب چند ماده و قرار دادن آنها در کنار هم است. استیکها و خوراکهایی که در رستورانهای بینالمللی پخت میشود از نظر اغلب ما ایرانیان یک غذا به حساب نمیآید. در واقع سلیقه ما به صورتی است که دوست داریم مواد غذایی زیادی در پخت غذا استفاده شود. سادگی جایی در آشپزی ایرانی ندارد و جای خودش را به تنوع در پخت داده است.
با اینکه اغلب غذاهای بینالمللی به سلیقه ایرانیان خوش نمیآید، مواردی در آشپزی بینالمللی است که میتوان از نظر سلامتی مد نظر قرار بگیرد. مواردی که در بلندمدت از انواع سرطانها، بیماریهای قلبی و گوارشی جلوگیری میکند.
نمک؛ قاتل دوست داشتنی
مصرف نمک در ایران ۲ تا ۳ برابر استاندارد جهانی است. در واقع ما ایرانیها پس از چند کشور عربی، در رده بالای بیشترین مصرف نمک در آشپزی قرار داریم. مصرف بالای نمک از عوامل اصلی ابتلا به فشارخون بالا است که ارتباطی مستقیم با بیماریهای قلبی، دیابت، سرطانها، بیماریهای گوارشی و بیماریهای کلیه دارد.
یکی دیگر از رفتارهای اشتباه ما ایرانیان در زمینه آشپزی، قرار دادن وسیلهای به نام نمک دان بر روی سفره است. یعنی ما در مصرف نمک حتی به آشپز هم اعتماد نداریم و با اضافه کردن این قاتل کوچک به سفره غذا مطمئن میشویم که خیلی زودتر به فشارخون مبتلا شویم!
روغن در همه چیز
در موضوع مصرف روغن هم ایرانیان در ردهای بسیار بالاتر از کشورهای پیشرفته قرار دارند. در واقع باز هم تنها چند کشور دیگر در خاورمیانه در این زمینه از ما بدتر هستند. ما در برنج از روغن استفاده میکنیم. اغلب مواد غذایی دیگر که به غذا اضافه میشوند نیز در روغن سرخ میشوند. علاوه بر آن در پایان حس میکنیم که غذا به اندازه کافی چرب نیست و مقداری روغن یا کرههای خوشمزه را نیز به غذا اضافه میکنیم.
روغنهای خوب هم جایی در سفره ایرانی ندارد. ما نه از روغن زیتون استفاده میکنیم و نه در سالاد روغن کنجد میریزیم. البته اگر اصلاً سالاد بر روی سفره ما آمده باشد. اغلب خانوادههایی هم که از این روغنها استفاده میکنند با گرما دادن به این مواد غذایی سالم، آنها را سرطانزا میکنند.
این فیبرهای بدمزه
شاید باورتان نشود، اما طبق نظر کارشناسان باید حداقل ۶۰ درصد یک بشقاب غذا، از مواد سبز و سالم مانند سبزیها، کاهو، میوه و دانههای مغذی تشکیل شده باشد. حالا این موضوع را با غذاهای محبوب ما ایرانیانی مثل کباب، خورشتها و زرشکپلو با مرغ مقایسه کنید.
در واقع تنها ماده سبزی که به سفره ما وارد شده کمی سبزی است که آن هم چندان مورد علاقه جوانان نیست. علاوه بر این اگر مواد سالمی مانند سبزی نیز در دستور یک غذا قرار داشته باشد، ما آن ماده را آنقدر در روغن تفت میدهیم تا تمامی مواد مغذی این ماده نابود شود. نمونهاش غذای خوشمزهای به نام قرمه سبزی که میتوانست یک غذای سبز و سالم باشد. در صورتی که به یکی از خطرناکترین دستورهای غذایی ایرانی تبدیل شده است.
اگر میخواهید از استانداردهای جهانی غذا و سلامت استفاده کنید، این بار که قصد داشتید غذا را در ظرف بریزید تنها به نیمی از ظرف بسنده کنید و نیمی دیگر را با موادی مانند سبزی، کاهو، خیار و گوجه پر کنید. با توجه به توضیحات بالا بهتر است که بر روی این سبزیها و مواد سالم از نمک استفاده نکنید.
بدون نوشابه از گلو پایین نمیرود
مصرف مایعات با غذا در فرهنگ ایرانی موضوعی جدید نیست. اجداد ما هم انواع سالمتری از نوشابه را با غذا مصرف میکردند. دوغ، شربتهای گلاب، سکنجبین و مهمتر از همه آب آشامیدنی از مایعاتی بوده که پیش از همهگیر شدن نوشابههای صنعتی در سفره غذایی ما وجود داشته است.
این موضوع را در نظر داشته باشید که مصرف مایعات با غذا مشکلات گوارشی زیادی به وجود میآورد. با این حال مصرف هرکدام از نوشابه سنتی مانند دوغ کمچرب و بدون گاز، از مصرف نوشابههای گازدار بهتر است. نوشابهها قند بسیار بالایی دارند و در بلندمدت شانس ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت را بالا میبرند. از سوی دیگر گاز موجود در نوشابه برای بیماریهای معده بسیار خطرناک است و ممکن است به التهاب معده منجر شود.
صبحانه کم و شام زیاد
اینکه صبحانه مهمترین وعده غذایی است را ما از کودکی شنیدهایم و از همان کودکی هم بهسختی با این موضوع اثباتشده مقابله میکنیم. صبحانه که معمولاً از مواد غذایی خام و سالمتر تهیه میشود در واقع هم ارزش غذایی بالاتری دارد و هم در زمانی مناسب به بدن وارد میشود. بدن ما فرصت دارد تا پس از چندین ساعت استراحت، مواد غذایی سالم را جذب کند. دفع مواد غذایی نا سالم هم در طول روز راحتتر است.
اما شام، محبوبترین وعده غذایی در ایران است. غذاهای پرچرب و برنجی از جمله مواد غذایی محبوب در سفره شام ایرانیان است. موادی که بدن فرصتی برای دفع آنها ندارد و خیلی زود بهصورت چربیهایی خطرناک در کبد و فضای اطراف شکم، قلب و ریهها ذخیره میشوند. ذخایری بیمصرف که سالها همانجا میمانند تا یک روز سرانجام جان ما را به خطر بیندازند.
ما هیچ غذایی را دور نمیریزیم
تاریخدانان بر این باورند که کشورهایی که در گذشته با قحطی روبرو بودند، اقتصادیتر هستند و تمامی تلاششان را میکنند تا پول در جای درست خرج شود. فرهنگ ایرانی هم تا حدود زیادی به این موضوع شباهت دارد. یکی از عادات بسیار بد ایرانیان در زمینه مصرف مواد غذایی، استفاده از غذاهای یک تا چند روز مانده است.
برنج برای غذای ظهر آماده میشود و باقیمانده آن تا شب روی اجاق گاز میماند. مقداری از این برنج پخته شده با شام مصرف و مقداری نیز راهی یخچال میشود. برنجی که نزدیک به ۱۲ ساعت در هوای آزاد باقیمانده و ۱۲ ساعت هم در یخچال بوده در کنار غذای فردا مصرف میشود. این برنج علاوه بر این که تمامی مواد غذایی مفید خود را از دست داده، به یک ظرف کشت باکتری نیز تبدیلشده است. این باکتریها میتوانند بیماریهای گوارشی شدیدی را ایجاد کنند و در مواردی معدود منجر به مرگ بیمار شوند.
مثالی که از برنج ذکر شد برای اغلب مواد غذایی ما کاربرد دارد. بیش از نیم قرن از ورود یخچالهای برقی به آشپزخانه ما میگذرد، اما ما هنوز فرهنگ درست استفاده از این وسیله را یاد نگرفتهایم. مواد غذایی باید بعد از سرد شدن سریعاً به یخچال یا فریزر منتقل شوند و در کمترین زمان ممکن مصرف شوند. بهترین راه برای از بین بردن باکتری موجود در غذاهای فریز شده، استفاده از ماکروویو است. این دستگاه میتواند بسیاری از باکتریهای جذبشده مواد غذایی فریز شده را از بین ببرد.
با این حال هنوز هم بهترین راه مصرف مواد غذایی بهصورت تازه است. با یک برنامهریزی صحیح میشود غذا بهاندازه افراد آماده شود. این موضوع هم از پرخوری جلوگیری میکند و هم باعث میشود نیازی به این همه دردسر برای ذخیرهسازی غذای پختهشده وجود نداشته باشد.
همان همیشگی
یکی از عادات غذا خوردن در سطح جهانی استفاده از تنوع غذای بینالمللی است. آمریکاییها در هفته تنها ۲ روز از غذای آمریکایی استفاده میکنند. غذاهای هندی، تایلندی، مکزیکی، ایتالیایی، اسپانیایی، چینی و ژاپنی از محبوبترین مواد غذایی در کشور آمریکا است. این موضوع را با ایران مقایسه کنید که شاید تنها غذای خارجی مصرفشده در آن پیتزا است.
اسپاگتی هم آنقدر ایرانی سازی شده که نمیشود یک غذای خارجی محسوب شود. بیش از ۳۰ نوع اسپاگتی، ۱۰۰ نوع پیتزا، و ۵۰ نوع املت در دنیا وجود دارد. ما در ایران تنها از یک یا چند نوع از این مواد غذایی استفاده میکنیم. غذاهای هندی با ادویه زیاد، مملو از آنتیاکسیدان است. غذاهای کرهای از بهترین دستورهای غذایی سبز بهحساب میآیند. ژاپنیها هر چیزی که از دریا بیرون بیاید را میخورند.
ما ایرانیان، اما تنها به چند دستور غذایی ایرانی بسنده کردهایم. کباب، جوجه، قرمه سبزی، قیمه و اسپاگتی از جمله دستورهای غذایی است که در ماه چندین بار تکرار میشود. تکراری که تنوع غذایی را از بین میبرد. نکته جالب این است که ما در پخت مواد غذایی تنوع زیادی داریم و البته دستورهای غذایی ایرانی زیادی نیز وجود دارد، اما ما تنها به چند دستور غذایی سادهتر عادت کردهایم. نبود تنوع غذایی یعنی ورود یک مجموعه مواد خاص به بدن و کمبود دیگر مواد لازم برای سوخت و ساز و سلامت انسان.
وقت نداریم
ایرانیها از کمکارترین مردم جهان هستند. ساعات کاری در ایران پایین است و همان هم معمولاً برای کار مصرف نمیشود. با این حال ما همیشه از کمبود وقت نالانیم. همین موضوع باعث شده تا فستفودها و غذاهای کنسروی در ایران مصرف بسیار بالایی داشته باشد. ایرانیها در کنار آمریکاییها از کشورهایی بهحساب میآیند که مصرف فستفود در آنها بسیار بالا است.
رستورانهای ایرانی هم علاقه چندانی به موضوع سلامت ندارند. تنوع غذایی در رستورانها پایینتر از خانهها است. شما یا باید فستفود سفارش دهید یا به یکی از همان پنج شش غذای محبوب ایرانی بسنده کنید. در این بین اگر رستورانی هم پیدا شود که غذاهای متنوع را در اختیار مردم قرار دهد، قیمتها را آنقدر بالا میبرد که ما به همان کنسرو ماهی قناعت میکنیم.
کبابهایی بسیار ارزان با برنجهایی بیکیفیت در این رستورانها به فروش میرسد. کبابهایی که هم من و هم شما میدانیم که غیرممکن است با گوشت درستشده باشد. جوجههای رستورانی هم پر از رنگ غذا است تا به ما بقبولانند که در این غذاها از زعفران استفاده شده. ما هم با اینکه قیمت سرسامآور زعفران را میدانیم به خودمان تلقین میکنیم که جوجه زعفرانی روی سفره خانواده آوردهایم.
بدون گوشت نمیشود
حتی پیش از گرانی گوشت پیشنهاد میشد که بسیاری از دستورهای غذایی ایرانی را میتوان بدون گوشت قرمز و یا با مقدار کمتری گوشت آماده کرد. همانطور که حدس زدید ما ایرانیها هرگونه مقاومتی را نشان میدهیم تا سلامت خودمان را به خطر بیندازیم. این موضوع هم یک استثنا نیست. ما دوست نداریم گوشت قرمز را از سفره غذایی روزانه ایرانی حذف کنیم.
غذاهایی مانند قرمه سبزی یا قیمه را میتوان با مقدار گوشت کمتر، استفاده از سویا، استفاده از گوشتهای سفید سالمتر مانند مرغ و حتی با به کار بردن پنیرهای گیاهی درست کرد. با این حال ما حتی وقتی از گوشت هم برای درست کردن این غذا استفاده نمیکنیم، عصارههای شیمیایی گوشت را به غذا اضافه میکنیم تا هم میزان ضرر رسانی غذا را کاهش نداده باشیم و هم معده خودمان را گول بزنیم که خداینکرده گوشت قرمز از غذا حذف نشده است.
مصرف بیرویه گوشت در ایران باعث شده تا سرطانهای معده و بیماریهای قلبی از سطح جهانی بالاتر باشد. این موضوع را میتوان بهراحتی با نگاه به آمار سرطان معده در استانهای که علاقه بیشتری به کباب و مصرف گوشت قرمز دارند متوجه شد. گوشتهای سفید مثل مرغ و ماهی میتواند جایگزین مناسب و ارزان قیمت برای گوشت قرمز باشند. هرچند حذف کامل این ماده از زنجیره غذایی ما نیز کار صحیحی نیست، اما بهتر است مصرف گوشت قرمز به حداکثر یک بار در هفته محدود شود.
نظر کاربران
نگران نباشید به زودی غذایی پیدا نمیشه و این عادتها از بین میره
پاسخ ها
همه اینها برای همه ملتهای دنیاست ، گفتی که برسی به آخری ، ما هم که نمیفهمیم!!
غذاهای سنتی ایرانی از بهترین و سالم ترین غذاهاست !
پاسخ ها
موافقم خصوصا خورشتهای مثه قرمه سبزی کرفس فسنجون و... و دیزی و.... خیلی خوشمزه وای منکه دهنم آب افتاد
نه اتفاقا بیشترشون سالم نیستن؛
مثلا همین قورمه سبزی؛ اولا که سبزیش باید حتما سرخ بشه که غذا جا بیفته؛بنابرین توش روغن زیادی داره و سرخ شده ام هست و زمان پخت بالایی داره که باعث میشه بیشتر ویتامینای غذا از بین برن با این میزان پخت زیاد
می شد حدس زد که کل این مطلب میخواد بگه گوشت نخورین!
پاسخ ها
سیگنال منفی بده باشه
تو خوبی
خدافظ
کلی صغری کبری چید که بگه: "اما بهتر است مصرف گوشت قرمز به حداکثر یک بار در هفته محدود شود."
از نظر علمی بخوام بگم قارچ و تخم مرغ و مرغ رو اگر هفته ای یکبار بخورید جایگزبن پروتئین و دیگر خاصیتهای گوشت میشن و با ماهی یک وعده خوراک گوشت تمام نیازهای بدن تامین شده
اینقدر حرف مفت نزنید
این چرت و پرت ها را منتشر نکنید
غذاهای ایرانی و مواد اولیه غذاهای ایرانی و نوع پخت آنها در دنیا بهترین هستند
گوشت گوسفند و مرغ بهترین گوشت ها در دنیا هستند
این حرف ها را یک مشت انگلیسی می زنند چون آشغال میخورن و به غذاهای ما حسودیشون میشه
ما بهترین غذاها را در دنیا داریم و کباب و آبگوشت و برنج و همه و همه رو ما ایرانی ها به دنیا یاد دادیم حالا واسه ما شاخ شدن و نظر میدن
پاسخ ها
چه عصبانی! ولی خب انتشار این چنین مطالبی در این اوضاع که گوشت قرمز گران شده جای تامل دارد. ولی همین شرایط می تواند ما را برای تغییر عادات غذایی سوق دهد.پس هم منفی و هم مثبت.
ولی در نهایت اعلام میکنم،هیچ غذایی نمی تواند جای یک قرمه سبزی پر از گوشت و سبزی خوب سرخ شده،روغن دار و برنج طارم اصل که خوب دم کشیده باشد بگیرد!!!
زرررر مفت نزن صیغه زاده ابنه ای, غذاهای ایرانی جز بیماری و هزار کثافت دیگه چیزی بیش نیستن.
برترین ها دیگه داره توی همه ی زمینه ها چ خوب یا چه بد مینوییییییییسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا به شما چه چه کسی چه عادت بد ائه غذایی داره یا نداره شورشو دراوردی که لامسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسب
نوشابه هرکس میخوره بخودش ربط داره!!!!!!!!!!یا هرچی .....
تعصب و بی عقلی خیلی بد هستن!که شما به شدت داریشون
کارشناسان غذایی همیشه میگن از نظر علمی غذاهای ایرانی اکثرا سالم نیستن ؛ روغن+سرخ کردن+مدت زمانی پخت طولانی+میزان زیاد کربوهیدراتها ویژگیهایی خوبی برای غذا نیستن(که تو آشپری ایرانی جزو واجباتن)
به جهنم، گوشت بخوریم سرطان بگیریم بهتر از اینه که نخوریم و سرطان بگیریم. مردم خودشون بهتر میدونن چکار کنن.
پاسخ ها
احسن خوشم اومد
جون عمّت! خودت حداکثر هفته ای یک بار گوشت می خوری؟ یعنی هر ماه دو بار گوشت می خوری و بقیه اش نان و کاهو و خیار می خوری؟
ایرانیا واقعا کارا دیوانه ها را انجام میدهند غذاها شور نمک دارن الکی نمکدان را میارن هر بار غذا میخورن کلی نمک روش میریزن برا همین سکته میکنن میمیرن ما ده سال غذاها را کم نمک میخوریم و کلا از اول زندگی تا الان یک بار هم نمکدان سر سفره نیاوردیم و به غذاهامان الکی نمک نزدیم حتی برا مهمانا هم نمکدان سر سفره نمیاوریم چون غذاها نمکاشان اندازه برا همین سالمیم مریض نمیشیم خوبیم پیشاپیش روز پدر مبارک با تشکر از سایت خوب برترینها دست شما درد نکند
ملت حاضرن گوشت بخورن و سرطان بگیرن و بمیرن تا اینکه از بدبختی و گرونی دق کنن و بمیرن
از وقتی گوشت نمیخورم حس میکنم زندگیم عالی شده اختلاسا کم شده چ معنی داره گوشت بخوری سرطان بگیری گوشت جیزه عخه دهع
میخواستین بگین گوشت نخورین خب اول مطلب میگفتین این همه مقدمه چینی نداشت که !!!
(در کل مطلب خوبی بود )
کجا مرغ و ماهی ارزونه؟!!!ماهی شیر کیلویی ۱۵۰ هزار سلمون ۲۵۰ هزار فقط قزل آلا پرورشی کیلویی ۶۰ تومانه که برای یه خانواده حداقل دو تا ماهی بالای ۱۰۰ می شه
کجا مرغ و ماهی ارزونه؟!!!ماهی شیر کیلویی ۱۵۰ هزار سلمون ۲۵۰ هزار فقط قزل آلا پرورشی کیلویی ۶۰ تومانه که برای یه خانواده حداقل دو تا ماهی بالای ۱۰۰ می شه
کجا مرغ و ماهی ارزونه؟!!!ماهی شیر کیلویی ۱۵۰ هزار سلمون ۲۵۰ هزار فقط قزل آلا پرورشی کیلویی ۶۰ تومانه که برای یه خانواده حداقل دو تا ماهی بالای ۱۰۰ می شه
کجا مرغ و ماهی ارزونه؟!!!ماهی شیر کیلویی ۱۵۰ هزار سلمون ۲۵۰ هزار فقط قزل آلا پرورشی کیلویی ۶۰ تومانه که برای یه خانواده حداقل دو تا ماهی بالای ۱۰۰ می شه
کجا مرغ و ماهی ارزونه؟!!!ماهی شیر کیلویی ۱۵۰ هزار سلمون ۲۵۰ هزار فقط قزل آلا پرورشی کیلویی ۶۰ تومانه که برای یه خانواده حداقل دو تا ماهی بالای ۱۰۰ می شه
کجا مرغ و ماهی ارزونه؟!!!ماهی شیر کیلویی ۱۵۰ هزار سلمون ۲۵۰ هزار فقط قزل آلا پرورشی کیلویی ۶۰ تومانه که برای یه خانواده حداقل دو تا ماهی بالای ۱۰۰ می شه
کجا مرغ و ماهی ارزونه؟!!!ماهی شیر کیلویی ۱۵۰ هزار سلمون ۲۵۰ هزار فقط قزل آلا پرورشی کیلویی ۶۰ تومانه که برای یه خانواده حداقل دو تا ماهی بالای ۱۰۰ می شه
کجا مرغ و ماهی ارزونه؟!!!ماهی شیر کیلویی ۱۵۰ هزار سلمون ۲۵۰ هزار فقط قزل آلا پرورشی کیلویی ۶۰ تومانه که برای یه خانواده حداقل دو تا ماهی بالای ۱۰۰ می شه
کجا مرغ و ماهی ارزونه؟!!!ماهی شیر کیلویی ۱۵۰ هزار سلمون ۲۵۰ هزار فقط قزل آلا پرورشی کیلویی ۶۰ تومانه که برای یه خانواده حداقل دو تا ماهی بالای ۱۰۰ می شه
ممكنه بعضي غذاها خيلي سالم نباشه ولي همه دنيا هم همچين چيزايي داره.
در ضمن فذاهاي ايراني سرشار از حبوبات گاهي مغزها و همچنين سبزيجات هستش.
غذاهاي خارج اكثرا حاوي سوسيس كالباس يا بيكن هستن. اكثرا سرخ شده هستن و حتي غلات و لبنيات كه مصرف ميكنن اكثرا فراوري شده و مضر هست مصرف قند و نوشابه خيلي بالاست و شيريني جات و خامه توش فراوانه.
پاسخ ها
عزیز جان مشخصه شما تا حالا پات رو از کشور بیرون نذاشتیا؛-) اطلاعاتت زیاد درست نیستن
یادم رفت بگم ؛ کالباس و بیکن اروپایی رو با سوسیس کالباس ایرانی مقابسه نکن؛ کالباس اونجا استانداره و گوشت خالصه
باتشکرازسهیل بابت این گزارش کامل وجامع البته بایدسهیل ودیگردوستان این راهم مدنظربگیرندکه ماایرانیهاافرادی خانواده ای وسنتی هستیم واین رفتارخوراکی هم درست جزوهمان عاداتی است که سینه به سینه وازکوچکی درپوست وگوشت ماعجین شده مثلا همین قورمه سبزی که آقاسهیل مثالش رازدالان کم کم مردم درخیلی خانواده هاداخلش یاتیکه های خردشده مرغ میریزندیابوقلمون درحالیکه تاچندسال پیش حتی تصورش هم غیرممکن بودکه کسی توقیمه یاقورمه سبزی ازگوشت سفیداستفاده کندهمه ماتاچشم بازکردیم یاقورمه وقیمه ساخت دست مادربزرگهامون راخوردیم ویامادرمان که اوهم دستورپختش راسینه به سینه ازاجدادش بهش منتقل شده بنابراین زمان میبردکه تکنیک ونوآوری وابداع درپخت وپزغذاهادرماایرانیهای سنتی وپایبندبه خانواده جاشون راباهم عوض بکنند
پاسخ ها
شخصا بیشتر از ده ساله همه خورشها (قورمه؛ قیمه و...) رو با مرغ خرد شده درست میکنم؛ چون زمان پختش خیلی کوتاه تره و سریعتره ؛ از نظر طعم هم معمولا خیلی فرق نداره با قورمه و قیمه ای که با گوشت قرمز پخته میشن
اینقدر زود قضاوت نکنید گرداورنده این مطلب پیشنهادات جالبی داده.شماهااصلا بادقت نخوندید.واقعا با مطالبش موافقم.تنها یک بندش نخوردن گوشت بود.بی انصافا.ولی ایکاش از تلویزیون هم این مطالب پخش بشه.بازهم مطالب اینچنینی درج کنید
باسلام ببهششید چرا به دروغ می زنید که ما بالاترین مصرف نمک را در جهان داریم
مصرف نمک در کشور ما بسیار پایین است
البته مشکل در آلوده کردن و سمی نمودن نمک در کشور ما با ید است وگرنه اگر نمک طبیعی مصرف می کردیم اینقدر بیماری وجود نداشت و نمک طبیعی هم فشار خون را پایین میاورد
نکته های بسیار است باور ندارید به صمرف نمک در ژاپن نگاهی کنید
و البته نوع نمکی که مصرف می کنند نمک طعام طبیعی نه نمکی که با ید آلوده شده
ادامه دارد
ادامه
البته برخی ممکن است بگویند نه اینها چرندیات طب سنتی و .. است
خوب دوستان که مدعی تجربه گرایی و آزمایش هستند بیایند و مصرف این دو نوع نمک و اثراتشان بر بالارفتن یا پایی رفتن فشار خون و .. را ازمایش کنند تا یک بار برای همیشه مشخص شود کدام واقعیت است
شایان ذکر است که پای کارتلهای بزرگ دارو و ... در این قضیه اظهر من الشمس است اگر با ور داشته باشید یا تیمی تحقیقاتی آن را بررسی نماید
ادامه دارد
من بالای 15 سال نمک طبیعی مصرف نموده نه فشار خون دارم و نه بیماریهای دیگر و اینها همه اش دروغ برخی کاسبان است و بس
اینکه ایرانی ها عادات بد غذایی دارند، صحیح هست اما.. واقعا تا این سطح عیب و ایراد گذاشتن روی غذای ایرانی نوبره! غذایی که اماده سازی اش بیستر از دو ساعت طول میکشه و خارجی های زیادی عاشق اش هستند، اینجور تنزل دادن، واقعا ناسپاسی هست. مثال شما درباره امریکایی ها و تمایلشون به مصرف غذاهای ملل دیگه هم مسخره بود. امریکایی ها چاقترین ملت دنیا هستند و به عنوان مثال غذای ویتنامی مورد علاقه شون فائو هست که گوشت مرغ یا گوشت خوک داره. سوشی و ماهی خام..
کرفس و هویج رو مثل میوه میخورند ولی بعد از اینکه تو سس فرو کردنش. استیک و همبرگر هم که باهاشون عجین شده. ملل دیگه هم والا چندان خوب نمیخورند. مکزیکی ها که غذاهاشون از ما هم چاق کننده تر هست. به هر حال اشکال از غذای ایرانی نیست. من دو روز عدسی، یه روز سوپ جو، دو روز سوپ مرغ، برنامه معمول ام هست. گیاهخواری سالم خیلی هزینه بر هست، پس خواهشا چرت نگید! بادوم و پسته، جوانه های گیاهی خیلی گرون اند. مردم مجبورند که گوشت و مرغ بخورند که واقعا ارزون تره
میگه گوشت نخورید به جاش ماهی بخورید، خبر از قیمت ماهی نداره
عجب قرمه سبزیه
این همون بالینی اینستاس؟
والله از تصاویر گه گاه منتشر شده دیده میشه اونهایی که درسینی های گنده انواع غذاهای گوشتی رو میخورن از ملت جوونتر وسالمترن وعمر نوح دارن پس برا ملت نسخه نپیچین درواقع میگین که ملت گوشت اخه شما نخور بزار مابخوریم حیا خوب چیزیه اقای نویسنده یه کمم از منافعت بگذر وطرف ملت حرف بزن .اگه تونستی.
شماهمین کشورهای دوست وهمسایه روببین اعراب وترکیه مدام ازغذاهای گوشتی وبه نسبت زیاد استفاده میکنن..اونوقت شماگیردادی به قرمه سبزی.
زشته دیگه به خدا مردم همه چی رو میفهمن این همه صغری کبری چیدی اخرش بگی گوشت قرمز سرطان زاست
یکم درباره وگانیسم و گیاهخواری و گوشتخواری و تاثیراتش بر بدن انسانها تحقیق کنید
ما واقعا نیازی به گوشت نداریم
پروتئین، کلسیم و... همه در مواد گیاهی یافت میشن
میدونستید انیشتین، ابوعلی سینا، رومن رولان، گاندی و خیلی از بزرگترین انسانهای تاریخ گیاهخوار بودن؟
حتی اگه هدف این مقاله ایراد از گوشت باشه توی سایت های خارجی هم میتونید مقالاتی درباره گیاهخواری پیدا کنید که درباره فوایدش میگه
متاسفانه مردم اینجور مقالات رو سواستفاده از ذهنشون میدونن
پاسخ ها
به هر حال این نظر من بود و کاری به جنبه اقتصادیش ندارم و چون خودم میخوام گیاهخوار بشم گفتم اما شما میتونید هر نظری که میخواید داشته باشید و گوشتخوار یا گیاهخوار بشید
ممنون بابت این متن علمی
قبول گوشت نمیخوریم یا
اگر با این گرونی گیرمون اومدم کم میخوریم ، ولی بازم مرض هایی مثل سرطان رو حتما میگیریم ،
حتما میگین چرا؟!
چون با این حجم از محصولات ( تراریخته ) تو بازار محاله نمیریم ، الان که میخوریم نه ، ولی چند سال دیگه بد میمیریم بد...
البته کاش مسئله به همینجا ختم میشد ، چون بعد خوردن محصولات تراریخته ، رو نسل بعدی و فرزندانمون که از ما به وجود میان هم تاثیر مخرب میزاره یعنی همون علم ژنتیک...
الان میگین خوب که چی...
هیچی ، خواستم بگم حکم هممون فناست.