۷۲۵۹۶
۳۶۷۰۳
۳۶۷۰۳
پ

داروهای کمیاب را اینجا پیدا کنید

قبلا مجبور بودید برای یافتن دارو‌های کمیاب تک‌تک داروخانه‌های سطح شهر را بگردید تا داروی مورد نظرتان را پیدا کنید، اما این روز‌ها راه‌های بهتر و آسان‌تری برای پیدا کردن دارو پیش روی‌مان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان: سلامتی و بیمار نشدن آرزوی هر فردی است و باید قدر آن را دانست، اما گاهی اوقات درد و بیماری افراد را غافلگیر می‌کند به طوری که مجبور می‌شوند برای تسکین درد از داروهای مختلف استفاده کنند.

این موضوع در بیماری‌های ساده با مراجعه به پزشک، تهیه دارو از داروخانه و مصرف آن قابل حل است، اما در مواقع بروز نوعی بیماری نادر یا زمانی که مجبور به استفاده از برخی داروهای کمیاب به خصوص نمونه‌های خارجی می‌شویم، با داستان دیگری مواجه خواهیم بود، درست در همین زمان است که شما یا خانواده تان عزمتان را جزم می‌کنید تا اینکه پا به تمام داروخانه‌های شهر برای تهیه قرص یا آمپول مورد نظر بگذارید.

بعد از بازدید از چند داروخانه و شنیدن این جمله که این دارو در هر داروخانه‌ای پیدا نمی‌شود، ناامید و درمانده شده و حتی ممکن است تصمیم بگیرید به سراغ دلال‌های ناصر خسرو بروید البته بسیاری از افراد نیز سراغ اینترنت و برخی تبلیغات کذایی تهیه دارو‌ها کمیاب می‌روند و بدون شناخت از طرف معامله فقط از سر ناچاری برای نجان جان عزیزشان حاضرند دست به ریسک‌های این چنینی بزنند.
در این موارد می‌توانید اقدام به خرید دارو از داروخانه آنلاین نمایید. این روش مظمئن‌تر و ایمن‌تر خواهد بود.
داروهای کمیاب را اینجا پیدا کنید

سامانه ۱۴۹۰ سازمان غذا و دارو به عنوان مهم‌ترین و یا تنها راه آسان جستجوی دارو معرفی شده است که می‌توان از سه طریق اینترنت، پیامک و تماس تلفنی به طور رایگان با آن تماس برقرار کرد تا سامانه دو داروخانه را معرفی کند.

یافتن داروهای نایاب

طلعت قانع دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم و مدیر مرکز پاسخگویی ۱۴۹۰ سازمان غذا و دارو در این خصوص گفت: مردم برای پیدا کردن داروهای کمیاب می‌توانند به صورت شبانه روزی با شماره تلفن ۱۴۹۰ (کد ۱) تماس گرفته تا کارشناسان، داروخانه‌ای را که داروی مورد نیاز در آن موجود است، معرفی و با مراجعه به این داروخانه‌ها داروی خود را تهیه کنند.

مدیر مرکز پاسخگویی ۱۴۹۰ سازمان غذا و دارو با بیان اینکه این سامانه برای اطلاع رسانی درست به مردم هر روز بروزرسانی می‌شود، عنوان کرد: علاوه بر تماس تلفنی با سامانه ۱۴۹۰ مردم می‌توانند با ارسال یک پیام کوتاه حاوی نام دارو به شماره ۲۰۱۴۹ نام دو داروخانه را که دارو مدنظر در آن موجود بوده، پیدا کنند.

قانع با اشاره به تعداد تماس‌های روزانه با سامانه ۱۴۹۰ گفت: روزانه کارشناسان سامانه ۱۴۹۰ به یک تا هشت تماس پاسخ می‌دهند و به طور متوسط چهار تا پنج هزار پاسخگویی به مردم در این سامانه انجام می‌شود.

کمبود‌های مربوط به داروهای خارجی

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم با بیان اینکه تعداد داروهای‌های کمیاب با تلاش‌های سازمان غذا و دارو بسیار کم شده، افزود: بیشتر کمبود‌ها و تماس مردم با سامانه ۱۴۹۰ بیشتر به دلیل آن است که مردم به دنبال برند خاصی از دارو هستند.

وی ادامه داد: تماس‌ها در مورد کمبود دارویی بیشتر مربوط به برندهای خارجی است، زیرا با تولید نمونه‌های مشابه ایرانی یک دارو نمونه خارجی کمتر وارد شده و به همین دلیل در هر داروخانه‌ای این دارو‌ها پیدا نمی‌شوند، اما مردم به کمک سامانه ۱۴۹۰ می‌توانند دارو مورد نیاز خود را پیدا کنند.

اطلاعات دارویی که سامانه ۱۴۹۰ در اختیار شما قرار می‌دهد

مدیر مرکز پاسخگویی ۱۴۹۰ سازمان غذا و دارو افزود: کد ۲ سامانه ۱۴۹۰ اطلاعات دارویی و مسمومیت‌ها را در اختیار مردم قرار داده و راهنمایی‌های لازم به مصرف کنندگان دارو در خصوص کمبودهای دارویی و تهیه داروهای کمیاب را در اختیار مردم قرار می‌دهد.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم گفت: موارد مصرف و عوارض ناخواسته ناشی از دارو، مصرف دارو‌ها در دوران بارداری و شیردهی، مقدار مصرف، احتیاط و منع مصرف داروها، تداخلات اثر دارو‌ها با هم و با مواد خوراکی از برخی امکانات کد ۲ سامانه ۱۴۹۰ به شمار می‌آیند.

وی افزود: نتایج آزمایشگاهی، اطلاعات سم شناسی و مسمومیت ها، اقدامات اولیه در برخورد مسمومیت‌های ناشی از دارو، مواد شیمیایی، شوینده‌های خانگی، گازهای سمی، گزش حیوانات سمی، گیاهان سمی، مواد مخدر و محرک، مواد نفتی، فلزات سنگین، سموم دفع آفات، اطلاعات تخصصی در زمینه مسمومیت‌های گروهی، مسمومیت‌های شغلی و آلودگی‌های محیط با سموم از دیگر اطلاعاتی است که می‌توان از طریق کد ۲ سامانه ۱۴۹۰ بدست آورد.

اعلام شکایات در خصوص گرانفروشی و عدم حضور داروساز در داروخانه

ثبت و پیگیری شکایات دارویی و شکایات محصولات غذایی بسته بندی شده، محصولات آرایشی و بهداشتی نیز با شماره گیری تلفن ۱۴۹۰ و سپس انتخاب کد ۱، به کمک کارشناسان این سامانه صورت می‌گیرد.

کلیه شکایات مرتبط با دارو اعم از اظهار گرانفروشی، عدم رعایت حقوق بیمار در داروخانه، مشکلات بسته بندی دارو‌ها و همچنین مشکلات بسته بندی و کیفیتی ثبت می‌شود.

سپس مراجعین می‌توانند با ارائه کد پیگیری، روند بررسی و رسیدگی به شکایت خود را پیگیری کنند.

ارسال پیامک از طریق تلفن همراه به سامانه ۱۴۹۰
شما می‌توانید تمام مراحل فوق را از طریق ارسال پیامک به شماره ۲۰۱۴۹۰ از طریق تلفن همراه انجام دهید. پیامک را کاملا انگلیسی بنویسید. به مثال زیر دقت کنید:

TEHRAN*4*PIROXICAM*10*CAP

SHIRAZ*PIROXICAM*10*CAP

شیوه درخواست تهیه داروی کمیاب
 
شماره تماس داروخانه‌های ویژه تهران

شما می‌توانید با تماس با این داروخانه‌ها به طور مستقیم و با صرف وقت کمتری از موجودی دارو اطمینان حاصل کنید. برای مثال در مورد داروهای «وارفارین» و «فنی توئین» که اخیرا دچار کمبود شده بود با این داروخانه‌ها تماس گرفتیم و مشخص شد که اکثر داروخانه‌های توزیع داروهای خاص و کمیاب دولتی مثل 29فروردین،شهید کاظمی، سیزده آبان و ... این دو دارو را دارند.
 
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج