۶۴۸۴۴
۷ نظر
۵۰۰۲
۷ نظر
۵۰۰۲
پ

از چه سنی برای کودکان موبایل بگیریم؟

پیشرفت علم همیشه هم خوب و سازنده نیست. یعنی همه مسایل دنیا دو صورت دارند: منفی و مثبت. انیشتین جمله جالبی در این مورد دارد که می گوید: «من از روزی می ترسم که تکنولوژی از تعامل انسانی پیشی بگیرد. چنین روزی، جهان نسلی از احمق ها خواهد داشت.»

از چه سنی برای کودکان موبایل بگیریم؟





برترین ها: پیشرفت علم همیشه هم خوب و سازنده نیست. یعنی همه مسایل دنیا دو صورت دارند: منفی و مثبت. فناوری هم اینگونه است. انیشتین جمله جالبی در این مورد دارد که می گوید: «من از روزی می ترسم که تکنولوژی از تعامل انسانی پیشی بگیرد. چنین روزی، جهان نسلی از احمق ها خواهد داشت.» این جمله بار مفهومی بالایی دارد. همه از تکنولوژی در جهت بهبود امور استفاده می کنیم اما اگر قرار باشد همه زندگی ما را فرا بگیرد، فاتحه انسانیت و مهربانی را باید خواند.

موبایل یکی از محصولات فناوری است که مزایای بیشماری دارد. به ویژه در این عصر که موبایل تقریبا همه کار می کند و علاوه بر تلفن، دوربین، کامپیوتر، حسابدار و ... نیز هست . اما همین موبایل دوست داشتنی که نفس بسیاری از ما به آن وابسته است برای کودکان مضر و مخرب است. متاسفانه خیلی از والدین در مورد اینکه فرزندان کوچک آنها گوشی موبایل دارد، با افتخار صحبت می کنند. کودک 5 یا 6 ساله ای که گوشی هوشمند به دست می گرد آیا واقعا از محدودیت ها و روش های استفاده آن آگاهی لازم را دارد؟ آیا پدر و مادر او احساس نمی کنند نباید این وسیله از این سن کم در اختیار او قرار بگیرد؟

از چه سنی برای کودکان موبایل بگیریم؟

البته برخی از والدین برای استفاده از موبایل برای فرزندان خود محدودیت تعیین می کنند و مثلا فقط دو ساعت موبایل در اختیار او قرار می دهند.

اما برخی از والدین از اینکه تا قبل از سن ۱۲ - ۱۷ سالگی برای فرزند خود موبایل تهیه کنند، اکراه دارند. برخی از خانواده ها از اینکه موبایل در اختیار فرزند خود قرار دهند می ترسند زیرا هراس دارند مبادا باعث انحراف او بشود.

واقعیت هم این است که والدین نباید به فرزندان دبستانی یا دوره راهنمایی خود موبایل بدهند زیرا با این کار این آزادی را به آنها می دهند که وارد شبکه های اجتماعی آنلاین شوند. یا متاسفانه با دوستان نامناسب ارتباط های مخفیانه داشته باشند. وقتی یک گوشی هوشمند در اختیار یک نوجوان باشد، او به طور دایم به اینترنت دسترسی دارد و اینترنت نیز با همه خوبی ها، سایت هایی دارد که برای فرزندان ما به هیچ وجه مناسب نیستند.

بهترین سن برای خرید گوشی برای فرزندان، دوره دبیرستان است. دختر و پسر در این سن دیگر کودک نیستند و می توانند تا حدی خوب را از بد تشخیص دهند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حسين تاجيك

    ديروز يه بچه ٦ ساله گوشيش زنگ زد، بچه گفت من تو جلسه هستم، بعداً زنگ بزن.

    پاسخ ها

    • فاطمه

      خیلی باحال بود.
      قشنگ معلومه که از پدر و مادرش دروغ گفتنو خوب یاد گرفته.

  • سارینا

    من 14 سالمه هنوز گوشی ندارم خط دارم ولی هنوز گوشی ندارم. اما دختر عموم 3 ساله هست و هر وقت می بینیش گوشی باباش دستشه. و اگر خودش کار داشته باشد به پدرش نمی دهد.

  • هستی

    سلام.مهم تربیت وشخصیت کودک هستش.اینکه میگم کودک چون پایه ی شخصیت هستش.اگه پایه اصولی باشه دیگه فرقی نمیکنه چه سنی گوشی بدست باشه.

  • سارا

    از نطر من تربیت مهم تره...ایکه پدرو مادر به بچه یاد بدن و البته بزارن تو شبکه اجتماعی باشه ولی مثلا پسوردو داشته باشن تا بتونن کنترل کنن...و به بچه یاد بدن طرز استفادرو...به بچه ازادی نسبی بدن تا بچه احساس راحتی کنه و اگه مشکلی داشت با پدر و مادر در میون بزاره...متاسفانه روش های غلطی رو بعضی از پدر و مادر ها استفاده میکنن...

  • محمدحسين

    من الان13سال دارم ولي هنوز گوشي ندارم.ولي همهي همكلاسي هام گوشي دارن.آيا به نظرتون گوشي به سنم ميخوره؟

  • ثنا

    سلام من 14 سالمه تبلت 10 اینج دارم ولی سیم کارت ندارم مامان بابام میگن هر وقت رفتی دانشگاه بهت گوشی میخریم وقتی هم بهشون میگم گوشی بخرین میگن 1 میلیون دادیم تبلت نو گوشی رو چیکار داری. ولی همه دوستام گوشی دارن.تو رو خدا دعا کنین زودتر برام سیم کارت بخرن من نمیتونیم تا دانشگاه صب کنم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج