درمانگری با استفاده از مزه ها!
تلخدرماني براي قلب شما / شيريندرماني براي كبد شما
درمانگران طب سنتي هند و طب سنتي چين در شيوههاي درماني خود با كمك مزهها به درمان بيماري ميپردازند.
درمانگران طب سنتي هند و طب سنتي چين در شيوههاي درماني خود با كمك مزهها به درمان بيماري ميپردازند. اين متخصصان با ساختن داروهاي گياهي و طبيعي يا با تجويز موادغذايي تلخ، تند، شور يا اسيدي قادرند، بيماريهايي مانند فشار خون، اختلالات قلبي، بيمارهاي مفصلي مثل رماتيسم، بيماريهاي دستگاه تنفسي و حتي آسم را درمان كرده و روند بهبود بيماري را در بيمار تسريع كنند.
براساس ديدگاههاي اين ۲ مكتب درماني كه هر ۲ از جمله شيوههاي درماني طب مكمل و مورد تاييد سازمان بهداشت جهاني هستند مزههاي تلخ در داروها و موادغذايي براي درمان بيماريها و نارساييها و اختلالات قلبي و مزههاي شيرين داروها و موادغذايي براي درمان بيماريهاي اسكلتي و مفصلي چون رماتوئيد و رماتيسم و مزههاي تند براي درمان بيماريها و اختلالات كليه و مجاري آن استفاده ميشود. اين درمانگران همچنين از مزههاي اسيدي يا ترش داروها يا موادغذايي تجويز شده براي درمان بيماريهاي كبد، اسپاسمها و گرفتگيهاي عضلاني استفاده ميكنند.
اين درمانگران در حقيقت با تجويز داروها و رژيمهاي غذايي كه اين مزهها را داشته باشند براي درمان بيمارشان اقدام ميكنند. اما نكته بسيار مهمي كه در اين زمينه وجود دارد اين است كه بيماران نبايد بدون تجويز پزشك از اين مزهها براي درمان خود استفاده كنند يا بهصورت بيرويه و بدون قاعده مصرف اين مزهها را در رژيم غذايي خود تغيير دهند. زيرا ايجاد تغيير در تعادل مزهها در رژيم غذايي خود يكي از عوامل بروز اختلال و بيماري در بدن افراد سالم است.
نظر کاربران
من با اطمینان می گویم روش اشتباهی است/فلفل برای بعضی هامضر است اگر مشگلی رابرطرف کند بیماری دیگری ایجاد خواهد شد.