فوتبالیست های روزه دار یورو ۲۰۱۶ را بشناسید
ماه رمضان امسال با یکی از پرطرفدارترین رقابت های ورزشی جهان یعنی فوتبال جام ملت های اروپا همراه شده است. در میان فوتبالیست های اروپایی این دوره هم نام مسلمانان هایی مانند نوری شاهین از ترکیه، امره کان و مسوت اوزیل از آلمان و.. به چشم می خورد.
۲-در بیشتر موارد، حرکات ورزشی سبک و هوازی مانند پیاده روی را جایگزین حرکات قدرتی در این ماه کنند.
۳-به هیچ عنوان در ساعت های ابتدایی روز و پس از صرف وعده سحری، ورزش نکنند.این کار باعث از دست رفتن آب بدن و تشنه شدنشان در طول روز می شود.
۴-انجام حرکات ورزشی سنگین و قدرتی را در برنامه ورزشی روزانه خود در ماه رمضان نداشته باشند. در غیر این صورت، بدن اقدام به استفاده از عضلات به عنوان سوخت مورد نیاز خود برای ورزش می کند و بعد از گذر ازا ین ماه با کاهش حجم عضلات مواجه می شوند.
۵-حتما بین وعده افطار تا سحر حداقل ۱۰ لیوان آب و مایعات بنوشند.
۷-به هیچ عنوان در ساعت های منتهی به افطار، ورزش هایی که خطر آسیب دیدگی در آنها بالاست را انجام ندهند. از آن جا که امکان افت قند و فشار خون در ساعت های پایانی روز در ماه رمضان وجود دارد، انجام ورزش های سنگین مانند دویدن، وزنه برداری و شنا می تواند با از هوش رفتن، غش کردن و آسیب دیدن همراه باشد.
۸-اگر هر زمانی از روزهای روزه داری سراغ هر نوع ورزشی رفتند و در میانه های ورزش متوجه شدند سرشان سبک شده، سرگیجه دارند یا ضعف عضلات سراغشان آمده، بلافاصله حرکت ورزشی شان را قطع و استراحت کنند.
۱۰- بهترین زمان برای ورزش در ماه رمضان، حدود یک ساعت بعد از افطار است. البته آنها می توانند یک ساعت بعد از صرف یک افطاری سبک، حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه ورزش کنند و ۳۰ دقیقه بعد از آن هم شام سبکی بخورند.
نظر کاربران
واقعا ممنون به خاطر این مقاله...به خدا جونم داشت در می رفت اما با عمل به راهنمایی های شما الان روزی سه ساعت بیشتر از بقیه تمرین میکنم...یواخیمم سلام میرسونه میگه از طرف من ازشون تشکر کن...اجرتون با خدا!
پاسخ ها
:))))
خب مكه مسافر نيستن ؟ روزه شونو بخورن !همه شم كه يه شهر نيستن كه بخوان قصد ده روز بكنن!