۲۹۳۹۷
۴ نظر
۵۰۰۳
۴ نظر
۵۰۰۳
پ

با رعایت این نکات احتمال یبوست را به صفر برسانید

درایجاد یبوست ۵ عامل کلی وجود دارد که با رعایت آنها می توان احتمال یبوست را به صفر رسانید.

با رعایت این نکات احتمال یبوست را به صفر برسانید



برترین ها: درایجاد یبوست ۵ عامل کلی وجود دارد که با رعایت آنها می توان احتمال یبوست را به صفر رسانید.

با رعایت این نکات احتمال یبوست را به صفر برسانید


تحرک خود را زیاد کنید

اولین عامل فعالیت فیزیکی است، یعنی کسانی که شیوه زندگی ساکن دارند و فعالیت بدنی کافی ندارند بیشتر در معرض ابتلا به یبوست هستند. اگر شرایط زندگی تان به شما اجازه نمی‌دهد به اندازه کافی فعالیت داشته باشید حداقل روزانه برای مدت کوتاهی پیاده روی کنید یا حتی در حالت نشسته در منزل نرمش کنید. تا جایی که می توانید فعالیت خود را زیاد کرده و از هر فرصتی برای ورزش کردن استفاده کنید.

با هر وعده و میان وعده میوه و سبزی مصرف کنید

عامل دوم مصرف مقادیر کافی از میوه و سبزی است. بر اساس توصیه سازمان جهانی بهداشت تمام افراد باید حداقل 5 نوبت در روز میوه و سبزی مصرف کنند. شاید برای بعضی‌ها رعایت این موضوع خیلی سخت باشد اما خیلی راحت می‌توان همراه وعده‌ها و میان وعده‌های غذایی خود از انواع میوه و سبزی استفاده کرد. برای مثال با صبحانه می‌توان خیار، گوجه فرنگی، هویج، کاهو، کرفس و سبزی خوردن مصرف کرد و بعد ساعت 10 صبح 2 عدد میوه فصل مانند پرتقال و سیب یا 100 گرم گیلاس، آلبالو، توت فرنگی، گوجه سبز، شلیل و ... خورد. سپس می توان در کنار ناهاراز سبزی، کاهو و سالاد استفاده کرد. برای عصرانه نیز می‌توان 2 واحد میوه دیگر و با شام مقداری کاهو، سالاد یا سبزی خوردن مصرف کرد . اگر این 5 نوبت میوه و سبزی را در تغذیه روزانه خود داشته باشید تا حد زیادی از ایجاد یبوست جلوگیری خواهید کرد.

آب، بهترین مایع در ماه رمضان

عامل سوم تعادل مایعات است. مهم‌ترین مایع برای رفع مشکل کم آبی، خود آب است. همانطور که می دانیم ماه مرداد گرم ترین ماه سال است اما اگر کسی روزه داری درست داشته باشد و توصیه های راجع به مایعات را رعایت کند دچار کم آبی و یبوست نخواهد شد.عامل چهارم که از اهمیت بالایی برخوردار است، پاسخ به احساس دفع است، یعنی در صورت ایجاد کوچک‌ترین احساس دفع باید به آن پاسخ داده شود. اگر فردی احساس دفع داشته باشد و به آن توجه نکند، این احساس در دفعات بعد ضعیف تر می شود و در نهایت فرد دچار یبوست خواهد شد. عامل پنجم پرهیز از خوردن بیش از حد غذاهای پروتئینی، گوشتی، چرب، شور، شیرین و ترش است. این مواد می‌توانند منجر به یبوست شوند بنابراین بهتراست کمتر مصرف شوند . اگر این 5 عامل را به صورت روزانه رعایت کنید احتمال بروز یبوست برایتان صفر می شود. اما اگر این 5 عامل را رعایت کردید و هنوز دچار یبوست بودید حتما به یک متخصص گوارش مراجعه کنید.

روزه داری برای بیماران قلبی

بیماران قلبی و عروقی نیز اگر تحت نظر پزشک باشند و پزشک شرایط شان را ثابت تشخیص دهد و از طرف دیگر به داروهایی که در فواصل معین روز باید مصرف شود نیازی نداشته باشند می‌توانند به متخصص تغذیه مراجعه کرده تا باتوجه به شرایط، سن، وزن و خصوصیات متابولیک‌شان برنامه غذایی مناسبی دریافت کنند و به این ترتیب روزه داری موفق و سالمی را داشته باشند. بیماران کلیوی نیز اگر در فاز اولیه هستند باید همین مسائل را رعایت کنند. اما بیماران کلیوی حاد مانند بیماران دیابتی نوع 1 نمی توانند روزه بگیرند. البته متخصص تغذیه نمی تواند واجب بودن یا نبودن روزه برای این افراد را تشخیص دهد و لازم است که فرد در مرحله اول از پزشک معالجش راهنمایی بخواهد. سایر بیماران نیز باید به همین صورت ابتدا از متخصص مربوطه شان مشاوره بگیرند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رزبانو

    پاراگراف اخر چه ربطي به موضوع داشت؟؟؟؟

  • یاشار

    ممنون مفید بود

  • حسام

    ازیبوست چندین سال عذاب دیدم فکر نمیکردم درمانی داشته باشه همیشه دارو مصرف میکردم
    ولی دوستان درمانشو پیدا کردم
    یه دارو گرفتم از اقای حکیم علی کردی که در عرض یکی دوماه خوب خوب شدم الان چندین ماهه راحت راحتم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خوب بگو چی بهت داده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج