۲۸۹۴
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

آنتي‌اكسيدان « ليكوپين» را بشناسيد، مشكلتان حل مي‌شود

گوجه پخته و كاهش كلسترول

دانشمندان متوجه شدند مصرف گوجه پخته مي‌تواند به بيماران در كاهش كلسترول خون‌شان كمك كند.

گوجه پخته و كاهش كلسترول
گوجه پخته و كاهش كلسترول
جالب اين‌جاست كه تاثير اين ماده خوراكي تقريبا به اندازه قرص‌هايي است كه با اين منظور به فروش مي‌رسند. يكي از داروهايي كه بسيار براي بيماراني كه اين مشكل را دارند تجويز مي‌شود استاتين‌هاست. اين در حالي است كه اين داروها عوارضي مانند ضعيف‌تر شدن اعصاب و ابتلا به دردهاي عضلاني را دارند.

اما مصرف 50 گرم گوجه پخته در روز مي‌تواند به‌طور موثري نقش اين داروها را براي بيماران بازي كند. افرادي كه علاقه به خوردن گوجه به‌صورت پخته ندارند، مي‌توانند هر روز نيم ليتر آب آن را بنوشند.

البته مصرف گوجه به‌صورت پخته فوايد بيشتري نسبت به نوع خام آن براي بدن دارد، چرا كه جذب آنتي‌اكسيدان‌هاي موجود در آن را براي سيستم گوارش ساده‌تر مي‌كند.

يكي از اين آنتي اكسيدان‌ها ليكوپين نام دارد كه به ميزان فراواني در اين گياه يافت مي‌شود. از مهم‌ترين خواص اين آنتي‌اكسيدان قدرتمند كاهش كلسترول و پيشگيري از حمله قلبي است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج