آنتياكسيدان « ليكوپين» را بشناسيد، مشكلتان حل ميشود
گوجه پخته و كاهش كلسترول
دانشمندان متوجه شدند مصرف گوجه پخته ميتواند به بيماران در كاهش كلسترول خونشان كمك كند.
اما مصرف 50 گرم گوجه پخته در روز ميتواند بهطور موثري نقش اين داروها را براي بيماران بازي كند. افرادي كه علاقه به خوردن گوجه بهصورت پخته ندارند، ميتوانند هر روز نيم ليتر آب آن را بنوشند.
البته مصرف گوجه بهصورت پخته فوايد بيشتري نسبت به نوع خام آن براي بدن دارد، چرا كه جذب آنتياكسيدانهاي موجود در آن را براي سيستم گوارش سادهتر ميكند.
يكي از اين آنتي اكسيدانها ليكوپين نام دارد كه به ميزان فراواني در اين گياه يافت ميشود. از مهمترين خواص اين آنتياكسيدان قدرتمند كاهش كلسترول و پيشگيري از حمله قلبي است.
ارسال نظر