چه نانی بخوریم؟
جایگزین های نان برای بسیاری از مردم، نان گندم یک غذای اصلی است. با این حال، اکثر نان هایی که امروز به فروش می رسد از گندم تصفیه شده که از فیبر و مواد مغذی بسیاری محروم شده است ساخته می شود.
همچنین ممکن است سبب افزایش زیادی در پیک قند خون و منجر به افزایش مصرف کالری شود بسیاری از مارک های که از گندم کامل ساخته می شود هنوز هم حاوی عمدتاً دانه ساییده شده است.
همچنین مردم بسیاری با عدم تحمل به گلوتن ( یک پروتئین موجود در گندم ) وجود دارد. این شامل افراد مبتلا به بیماری سلیاک و حساس به گلوتن می باشد گندم نیز در کربوهیدرات با زنجیره کوتاه به نام FODMAPs بالا است که باعث ناراحتی های گوارشی در بسیاری از مردم می شود.
اگرچه بسیاری از مردم هنوز هم می تواند نان را بدون مشکلات بخورند ولی افراد دیگری هستند که بهترین کار برای آنها اجتناب از خوردن نان گندم است. خوشبختانه، جایگزین مناسب و سالم برای نان تهیه شده است که در اینجا ۱۰ راه آسان و خوشمزه به جای نان گندم معمولی بیان می شود که عبارتند از:
۱. نان Oopsie
نان Oopsieیکی از ساده ترین و محبوب ترین نان کم کربوهیدرات است.
آن فقط از تخم مرغ، پنیر خامه ای و نمک ساخته می شود.
نان Oopsie به طور گسترده ای به عنوان جایگزینی برای نان گندم استفاده می شود خوشمزه و مخصوص همبرگر است.
۲. نان حزقیال Ezekiel
نان حزقیال یکی از سالم ترین نان در دسترس است.
این نان با انواع مختلفی از غلات و حبوبات جوانه زده، از جمله گندم، ارزن، جو، سویا و عدس ساخته شده است.
دانه های مجاز قبل از پردازش جوانه زده، به طوری که آنها حاوی مقادیر پایین تر از مواد ضد تغذیه ای مضر هستند.
این باعث می شود نان بسیار مغذی تر و به راحتی قابل هضم باشد.
نان حزقیال نیز شامل شکر نیست. با این حال، اگر شما حساس به گلوتن هستید نان حزقیال گزینه مناسب برای شما نیست.
این نان حزقیال در برخی از نانوایی ها وجود دارد و یا شما می توانید آن خودتان تهیه نمایید.
۳. چیپس ذرت
چیپس با گندم و یا ذرت ساخته می شود.
چیپس ذرت فاقد گلوتن اما سرشار از فیبر است و یک گزینه عالی برای افراد حساس به گلوتن می باشد.
شما می توانید چیپس ذرت را در ساندویچ، همبرگر، پیتزا نیز استفاده نمایید.
چیپس ذرت بسیار آسان ساخته می شود زیرا آنها فقط شامل دو ماده ی تشکیل دهنده ی آب و آرد مکزیکی به نام ماسا هرینا می باشد.
۴. نان چاودار
نان چاودار از چاودار، یک نوع دانه مرتبط با گندم ساخته می شود.
آن تیره تر و چگال تر از نان معمول است و همچنین فیبر خیلی بالاتری دارد.
نان چاودار باعث افزایش پایین تر قند خون نسبت به نان گندم می شود. با این حال، آن قوی تر، عطر و طعم منحصر به فرد دارد.
برخی نان چاودار را با مخلوطی از چاودار و گندم می سازند به طوری که آنها کمی سبکتر هستند و عطر و طعم شیرین خفیفی دارد.
به خاطر داشته باشید که نان چاودار دارای گلوتن است و یک گزینه مناسب برای رژیم غذایی فاقد گلوتن نیست.
شما می توانید نان چاودار را در بیشتر سوپر مارکت ها و نانوایی ها پیدا کنید.
۵. کاهو و سبزیجات برگ سبز
سبزیجات برگ سبز مانند کاهو جانشین های بزرگی برای نان می باشد.
شما می توانید این نان را با گوشت یا سبزیجات دیگر پر کنید.
برگ نیز برای نگه داشتن همه چیز با هم به عنوان پوشش استفاده می شود.
۶. سیب زمینی شیرین و سبزیجات
برش سیب زمینی شیرین پخته شده جایگزین بسیار عالی و خوشمزه برای نان به خصوص با همبرگر است.
آنها همچنین ممکن است در انواع دستور العمل مختلف برای نان بدون دانه و نان مسطح استفاده شود.
دیگر سبزیجات، مانند بادمجان، فلفل، خیار و قارچ همچنین جایگزین بزرگ نان است.
اینها تازه و جایگزین خوشمزه هستند. مخصوصاً آنها را با گوشت، پنیر خامه ای و سبزیجات خوشمزه پر کرده و استفاده می کنند.
۷. نان کدو یا نان مسطح سیب زمینی شیرین
بسیاری از دستور العمل های آنلاین برای جایگزین نان بدون دانه وجود دارد.
یکی از این دستور العمل ها، برای ساختن نان کدو و یا سیب زمینی شیرین است.
این نان مسطح یک جایگزین عالی برای افرادی است که از دانه اجتناب می کنند اما هنوز هم می خواهند ساندویچ و یا نان کماج با وعده های غذایی خود بخورند.
۸. نان گل کلم و یا پوسته پیتزا
ساخت نان و یا پوسته پیتزا با ترکیبی از گل کلم و پنیر بسیار محبوب می باشد.
برای این کار، باید تمامی سر گل کلم رنده شده و پخته شود.
نان گل کلم مخلوطی از تخم مرغ، پنیر و ادویه جات می باشد که پهن شده و پخته شده است.
نان گل کلم با طعم زیاد و مغذی است و همچنین کم کربوهیدرات می باشد. این یک جایگزین خوشمزه برای نان معمولی است.
9. تخم مرغ
تخم مرغ در میان مغذی ترین مواد غذایی است که شما می توانید بخورید.
آنها می توانند یک جایگزین غنی از پروتئین برای نان و می تواند در انواع مواد غذایی استفاده شود.
به هنگام خوردن همبرگر، تخم مرغ سرخ شده می تواند جایگزین نان کماج باشد.
10. نان خمیر ترش
نان خمیر ترش از دانه های تخمیر شده ساخته شده است.
این فرایند تخمیر مواد ضد تغذیه ای در دانه را کاهش می دهد و میزان دسترسی به مواد مغذی را افزایش می دهد.
این نان خمیر ترش را قابل هضم تر و مغذی تر از نان معمولی می سازد.
با این حال، طعم آن کمی ترش تر از نان معمولی و حاوی اسید لاکتیک است.
به خاطر داشته باشید که نان خمیر ترش ساخته شده با دانه حاوی گلوتن هنوز هم حاوی گلوتن است.
نتیجه:
اگرچه نان گندم بخش بزرگی از رژیم غذایی بسیاری از مردم است آن را می توانید به راحتی با جایگزین های سالم و مغذی تر جایگزین کنید.
با منابع مناسب، این تغییر مشکل نیست اگر چه ممکن است بیشتر وقت گیر باشد.
لیست بالا منابع خوب برای شروع است. راهی مناسب برای لذت بردن از غذا خوردن متناسب با شیوه زندگی است.
ارسال نظر