۲۵۶۵۶۰
۵۳۳۱
۵۳۳۱
پ

شیر A۱ و A۲ چه تفاوت هایی با هم دارند؟

خواص شیردر حال حاضر، شیر A۲ که به عنوان یک انتخاب سالم تر از شیر معمول به بازار عرضه شده است. ادعا شده که خواص سلامتی متعدد و دارای هضم راحت تر برای افرادی دچار عدم تحمل لاکتوز می باشد.

وب سایت رژیم سلامتی: خواص شیردر حال حاضر، شیر A۲ که به عنوان یک انتخاب سالم تر از شیر معمول به بازار عرضه شده است. ادعا شده که خواص سلامتی متعدد و دارای هضم راحت تر برای افرادی دچار عدم تحمل لاکتوز می باشد.

با این حال، همه دانشمندان اعتقاد ندارند که شیر A۲ برای سلامتی بهتر است. در این مقاله در مورد شیر A۱ و A۲ شرح داده می شود. تعداد کمی از مطالعات نشان می دهد که A۱ بتا کازئین ممکن است عوارض جانبی در افراد خاص داشته باشد

شیر A1 و A2  چه تفاوت هایی با هم دارند؟

منظور از A۱ و A۲ چیست؟

کازئین شیر بزرگترین گروه از پروتئین های موجود در شیر است و تا حدود ۸۰ درصد از کل پروتئین را تشکیل می دهد.

انواع مختلفی از کازئین در شیر وجود دارد و بتا کازئین اغلب دوم است. بتا کازئین حداقل ۱۳ شکل مختلف وجود دارد.

بتا کازئین A۱ : شیر از نژادهای گاوی که منشاء آنها از شمال اروپا است و به طور کلی در بتا کازئین A۱ بالا است.

شیر A۱ از نژاد مانند هولشتاین، Friesian، Ayrshire و نژاد شمال انگلیس می باشد.

بتا کازئین A۲ : شیری که در بتا کازئین A۲ بالا است و عمدتاً سرچشمه نژاد آنها در کانال ایسلند و جنوب فرانسه می باشد. این شامل نژادهای Guernsey, Jersey, Charolais Limousin است.

شیر معمولی شامل هر دو بتا کازئین A۱ و A۲ است اما شیر A۲ تنها حاوی بتا- کازئین A۲ است.

برخی مطالعات نشان می دهد که A۱ بتا کازئین ممکن است مضر باشد و این که بتا کازئین A۲انتخاب مطمئن تری است. به این دلیل A۱ و A۲ مورد بحث است.

شیر A۲ تولیدی که به بازار عرضه شده و بتا کازئین A۱ندارد.

در انتها: شیر A۱ و A۲ حاوی انواع مختلف پروتئین به نام بتا کازئین است. برخی مطالعات نشان می دهد که شیر A۲ ممکن است سالم از این دو باشد.

بتا کازومورفین ۷ (BCM-۷ )

اعتقاد بر این است که BCM-۷ در شیر معمول دلیل سلامت کمتر از شیر A۲ است.

BCM-۷ یک پپتید مواد مخدر است که در طول هضم بتا کازئین A۱آزاد می شود.

گروه تحقیقاتی چندی پیشنهاد کرده اند که BCM-۷ ممکن است مضر باشد.

مطالعات نشان داد در خون افراد بزرگسال و سالم پس از نوشیدن شیر گاو BCM-۷ در انها یافت نشده است اما تعداد کمی از مطالعات نشان می دهد که BCM-۷ ممکن است در نوزادان وجود داشته باشد.

BCM-۷ به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است اما ارتباط داشتن آن با سلامت هنوز نامشخص باقی مانده است.

در زیر یک بررسی با شواهد علمی ارتباط شیر A۱ و BCM-۷ با دیابت نوع ۱، بیماری های قلبی، مرگ نوزادان، اوتیسم و مشکلات گوار

شیر A1 و A2  چه تفاوت هایی با هم دارند؟

خطر دیابت نوع ۱

دیابت نوع ۱ معمولاً در کودکان تشخیص داده شده و با فقدان انسولین در بدن مشخص می شود.

مطالعات متعددی نشان می دهد که نوشیدن شیر A۱در دوران کودکی ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۱ را افزایش دهد.

با این حال، این مطالعات مورد مشاهده در طبیعت هستند.

آنها نمی تواند ثابت کند که بتا کازئین A۱ باعث دیابت نوع ۱ است تنها کسانی که بیشتر از آن استفاده کردند در معرض خطر بالاتری از ابتلا به این بیماری بودند.

مطالعات حیوانی دارای نتایج متناقضی است.

برخی مطالعات تفاوت بین بتا کازئین A۱ و A۲ پیدا کرده اند. دیگر مطالعات نشان داده اند که بتا کازئین A۱ اثرات سوء یا محافظتی بر دیابت نوع ۱ دارند.

تا کنون، هیچ کارآزمایی بالینی اثر بتا کازئین A۱ را در دیابت نوع ۱ در انسان بررسی نکرده است.
در انتها: چند مطالعات مشاهده ای ارتباط بین مصرف شیر A1 در دوران کودکی و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 1 را پیدا کرده اند. با این حال، شواهد مخلوط شده و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

خطر بیماری های قلبی

دو مطالعات مشاهده ای مصرف شیر A1 را با افزایش خطر بیماری های قلبی مرتبط دانسته اند.

این با یک آزمایش در خرگوش پشتیبانی می شود. این نشان داد که مصرف بتا کازئین A1 سبب ترویج تجمع چربی و آسیب رگ های خونی می شود. هنگامی که خرگوش بتا کازئین A2 مصرف کرد این تجمع چربی بسیار پایین تر بود.

تجمع چربی ممکن است به طور بالقوه سبب مسدود کردن رگ های خونی و باعث بیماری های قلبی شود.

تا کنون، دو کارآزمایی انسان اثرات شیر A1 بر عوامل خطر بیماری های قلبی را بررسی کرده است. با این حال، اثرات طولانی مدت مطالعه نشده است.

یکی از آن مطالعات شامل 15 مرد و زن که در معرض خطر بالای بیماری قلبی بودند.

این مطالعه هیچ عوارض جانبی قابل توجهی بر عوامل خطر برای بیماری های قلبی را پیدا نکرد. در مقایسه با بتا کازئین A2، نوع A1 اثرات مشابه روی عملکرد رگ های خونی، فشار خون، چربی خون و شاخص های التهابی داشت.

مطالعه دیگر تفاوت قابل توجهی در اثر کازئین A1 و A2 بر کلسترول خون پیدا کرده است.

سندرم مرگ ناگهانی نوزاد

سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) شایع ترین علت مرگ و میر در نوزادان کمتر از یک سال سن است.

SIDS به عنوان مرگ غیر منتظره از یک نوزاد تعریف شده است و بدون علت مشخص است

برخی از پژوهشگران بر این باورند که BCM-7 ممکن است در برخی از موارد در SIDS نقش دارند.

یک مطالعه سطوح بالایی از BCM-7 در خون نوزادانی پیدا کرده است که به طور موقت توقف تنفس در طول خواب داشته اند. این وضعیت، به عنوان آپنه خواب شناخته شده است و با افزایش خطر ابتلا به SIDS مرتبط است.

این نتایج نشان داد که برخی از کودکان ممکن است به بتا کازئین A1 موجود در شیر گاو حساسیت داشته باشند. با این حال، قبل از بدست آوردن هر گونه نتایج قطعی، مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

شواهد محدودی وجود دارد که شیر A1 ممکن است خطر مرگ ناگهانی در نوزادان را افزایش دهد. با این حال تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

شیر A1 و A2  چه تفاوت هایی با هم دارند؟

خطر ابتلا به اوتیسم

اوتیسم یک بیماری روانی است که با تعامل اجتماعی ضعیف و رفتار تکراری مشخص می شود.

در تئوری، پپتید مانند BCM-۷ ممکن است نقش مهمی در توسعه اوتیسم را بازی کند. با این حال، مطالعات از مکانیسم های پیشنهادی پشتیبانی نمی کند.

یک مطالعه نوزادان با سطوح بالاتری از BCM-۷ را در کسانی که از شیر گاو تغذیه شده بودند در مقایسه با کسانی که با شیر مادر تغذیه شدند نشان داد. با این حال، سطح BCM-۷ به سرعت در برخی از نوزادان کاهش یافته است در حالی که آنها در دیگران باقی مانده است.

در کسانی که این سطوح بالا باقی ماند BCM-۷ به شدت با توانایی اختلال در برنامه ریزی و انجام اقدامات مرتبط بود.

مطالعه دیگری نشان داد که نوشیدن شیر گاو ممکن است علائم رفتاری در کودکان مبتلا به اوتیسم را بدتر کند.

از سوی دیگر، برخی از مطالعات عوارضی بر رفتار در بر نداشت.

تا کنون، هیچ آزمایشات انسانی به طور خاص اثر شیر A۱ و A۲ را بر علائم اوتیسم بررسی نکرده است.

سلامت گوارش

عدم تحمل لاکتوز به عنوان ناتوانی کامل در هضم قند (لاکتوز) موجود در شیر تعریف شده است. این یک علت شایع نفخ، گاز و اسهال است.

میزان لاکتوز موجود در شیر A۱ و A۲ همان است. با این حال، برخی از مردم احساس می کنند که شیر A۲ باعث نفخ کمتر از شیرA۱ می شود.

حمایت از این، مطالعات نشان می دهد که اجزای تشکیل دهنده شیر از لاکتوز ممکن است سبب ناراحتی های گوارشی می شود.

دانشمندان پیشنهاد کرده اند که پروتئین های شیر خاص ممکن است مسئول عدم تحمل شیر در برخی از مردم باشد.

یک کارآزمایی در ۴۱ مرد و زن نشان داد که شیر A۱ ممکن است سبب مدفوع نرم تر از شیر A۲ در برخی از افراد شود.

علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد که در جوندگان بتا کازئین A۱ ممکن است به طور قابل توجهی، التهاب در دستگاه گوارش را افزایش دهد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج